helic написа:извинете, че ще се повторя в питането си, но не получих отговор оня ден. Та Лукин освен ЦЗ на кой от двата бека може да играе - ляв или десен?
десен
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
helic написа:извинете, че ще се повторя в питането си, но не получих отговор оня ден. Та Лукин освен ЦЗ на кой от двата бека може да играе - ляв или десен?
wilge написа: Някой знае ли какви бяха тези датчици които играчите сваляха от гърбовете си след края на мача? Нещо от новите джаджи на Перота или и преди си го е имало?
ralka_levskarka написа:Serafim написа:Значи може следващата конрола да отпадне, евентуално. А колко попринцип са планувани? Ако помня бяха 6-7 май. И до кога е лагера у турско? Щото първенството почва към 20 и някой февруари, мисля. Какво ще правят 20 дена в София?
16.01.2016 Левски - Свиленград 6:0
23.01.2016 Левски - ФК Тобол (Казахстан) 2:0
26.01.2016 Левски - Александрия (Украйна)
29.01.2016 Левски - ФК Волин Луцк (Украйна)
03.02.2016 Левски - Виторул (Румъния)
06.02.2016 Левски - ФК Бърно (Чехия)
09.02.2016 Левски - Домжале (Словения)
11.02.2016 Левски - Спартак Миява (Словакия)
първенството почва на 20-21, помня го така, защото точно ми свършва сесията и реших, че ще се ходи по мачове, ПАК
ЕМИЛ написа:helic написа:извинете, че ще се повторя в питането си, но не получих отговор оня ден. Та Лукин освен ЦЗ на кой от двата бека може да играе - ляв или десен?
десен
emigo73 написа:kremi82 написа:Teo написа:Имам чувството, че ако ви хванем ще ви изпраскаме много жестоко... ние тия ги направихме сами си говорят
от Странджата на 26 Яну 2016 02:04
Леле, ако не бием с десет-двайсет гола, а не дай Боже изобщо да не бием, представяте ли си какво ще последва във форума от кохортата на Тео и подобните му ... Неразумна контрола е тази, излишно напрежение се създава ... Иначе - контрола - за кого са тези прогнози и за какво?
Велик си Странджа!
Да,аз също се сетих за този пост и си помислих,че тук има "много силен" "екстрасенс" и "медиум".
ralka_levskarka написа:Teo написа:Имам чувството, че ако ви хванем ще ви изпраскаме много жестоко... ние тия ги направихме сами си говорят
Ама няма, защото:
А е като Левски
Б е като Литекс
В е като ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 16 госта