Шийлдс става нагъл: Настоявам България да ми се извини!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Шийлдс става нагъл: Настоявам България да ми се извини!

Мнениеот soilwork » 11 сеп 2009 16:26

Tоя требваше да стои в Софийския,да го опъват мангалите....ама не нашите добрички политици:"Ама моля ви се вземете си го-той не е виновен! Абе виновен малко -ама ще се оправи момчето" Нещастници-след това що не ни бръсне Европа?

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 11 сеп 2009 16:27

Adam Ant написа:Не правя аналогии и дори казах, че двата случая не си приличат. Виновността и невинността се определят не от общественото мнение, а от съд по компетентност на база събран доказателствен материал. Не искам който и да е да прави жест към правителството ни, без ние да научим. Омръзна ми да ни оправят, без ние да разберем.

И в Англия не искаха Мизрахи да бъде освободен срещу сделка за либийския нефт, но се случи.

Съжалявам да ти го кажа, но света се движи от подобни сделки и жестове. Тъжно е, но е безспорен факт. А най-тъжното е, че нито ти, нито аз, нито който и да е, е способен да спре това.

Все пак - сестрите са си в България, а Шийлдс лежа 4 години в затвора. Явно все пак не сме си изиграли по най-лошия начин картите. За нещо повече - в някой друг живот. Това е положението.

А и, честно казано, ако като разменна монета в случая сме договорили нещо от полза за всички българи, то аз съм склонен да приема помилването. Нека в Англия си носят последствията да се разхождат на свобода подобни животни.

Пък и нека си признаем - не всичко зависи от нас. Кадафи прави луди целия свят, но беше безпомощен, когато помилвахме сестрите още в самолета. Ако ще не Англия, ами Габон да беше, пак нищо не можем да направим.

Потребителски аватар
Adam Ant
Контакти:

Мнениеот Adam Ant » 11 сеп 2009 16:59

pas написа:И в Англия не искаха Мизрахи да бъде освободен срещу сделка за либийския нефт, но се случи.

Съжалявам да ти го кажа, но света се движи от подобни сделки и жестове. Тъжно е, но е безспорен факт. А най-тъжното е, че нито ти, нито аз, нито който и да е, е способен да спре това.

Все пак - сестрите са си в България, а Шийлдс лежа 4 години в затвора. Явно все пак не сме си изиграли по най-лошия начин картите. За нещо повече - в някой друг живот. Това е положението.

А и, честно казано, ако като разменна монета в случая сме договорили нещо от полза за всички българи, то аз съм склонен да приема помилването. Нека в Англия си носят последствията да се разхождат на свобода подобни животни.

Пък и нека си признаем - не всичко зависи от нас. Кадафи прави луди целия свят, но беше безпомощен, когато помилвахме сестрите още в самолета. Ако ще не Англия, ами Габон да беше, пак нищо не можем да направим.

Аз също много добре разбирам как стоят нещата, но това не пречи да имам позиция и да я изразявам. Независимо от факта, че това няма да повлияе по никакъв начин.
aka DrAvalanche

Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.

Потребителски аватар
pantevich72
Контакти:

Мнениеот pantevich72 » 11 сеп 2009 17:31

за какво ще му се извиняваме на тоя простак!!!!!! аз съм фен на ливърпул но преди това съм българин от цска ЛИЧНО ще вляза в сайта на ливърпул и ще пиша много!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 13 сеп 2009 12:11

Ами ако е невинен човека? Защо никой даже не допуска такава възможност? Онзи другия - Санки си призна, че той е пребил бармана! България обаче не е поискала екстрадацията му у нас!
Ние българите сме много странни - щом е българин - 100% невинен/както медицинските сестри в Либия/.
Щом е чужденец - виновен!
Какво доверие изобщо може да се има на българския съд след случаи като Борилски и убития шведски турист в Слънчев бряг. И в двата случая убийците излязоха невинни. Във втория случай даже май не се стигна до съд. :roll: Макар, че из нета се върти клипчето как мутрата скочи върху главата му . Еми с такова правосъдие как да ни повярват англичаните?

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 13 сеп 2009 16:11

Аз предлагам да му се извиним... следвайки древното правило - Зъб за зъб, око за око! :idea:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 сеп 2009 11:30

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=91882

Ма ако искат да идват.По-добре дане идват.Ебахти гадните и нагли типове :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 яну 2010 11:48

Майкъл Шийлдс: Чакам извинение
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2677731
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 яну 2010 11:49

ше има да почака :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 04 яну 2010 15:40

И като е британец си мисли,че ще му се вържем .. :oops:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Върни се в “Футбол - България”