Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Ако решението за точките остане, май е по-добре да не се дават грешни пари за "нападател" сега, а да изчакаме до лятото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- blue avalanche
- Контакти:
BlackNBlue написа:На нас не ни трябва таран. За стила ни трябва по-раздвижен, бърз и техничен нападател, да вземе топката, да се обърне и да стреля, или да подаде. Де Карвальо беше последният такъв, оттогава сме нямали нападател с подобен начин за игра.
Аниете
Ако това е вярно...
Гонзо на Левски не може да намери нападател, но на арабите намира..
Днес в ОАЕ бе обявена официално сумата, която местният футболен клуб Ал Аин е платил на Литекс за нападателя Данило Асприля - точно 2,5 милиона евро. Голямата изненада е името на този, който е уредил трансфера - Георги Иванов!
Шефът на Левски е съдействал много, разкриват в ОАЕ. Гонзо се познава добре с треньора на арабите Златко Далич, който води хърватския Риека, когато българинът игра там - през сезон 2007/2008. Иванов е препоръчал горещо на Далич да вземе колумбийския голмайстор.
Сега на ход е Гриша Ганчев. Благодетелят на ЦСКА и Литекс трябва сериозно да почерпи Гонзо, който му помогна да стане по-богат с близо 3 милиона евро.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
-
Serafim
- Контакти:
Еми ГГ да впрегне скаутите на Литекс да намерят един нападател, тип Асприля или Уилмар Джордан, а може и като тоя "белия" норвежец или какъв беше и всичко ще е пито-платено. 
- blue avalanche
- Контакти:
Serafim написа:Еми ГГ да впрегне скаутите на Литекс да намерят един нападател, тип Асприля или Уилмар Джордан, а може и като тоя "белия" норвежец или какъв беше и всичко ще е пито-платено.
И на един като Нифлор ще съм доволен. Или като Новакович. Литекс имат почти пълно превъзходство,що се отнася до център-нападателите.
-
Serafim
- Контакти:
Явно имат много добра скаутска мрежа. Просто е крайно Левски да вземе да направи нещо по въпроса с трансферите и скаутите. Не става когато ти трябват играчи, да звъниш на мениджъри и те да ти предлагат тяхната си стока.
Не съм в тоя бизнес, ама как една агенция, която има договори с примерно 300 играча от цял свят, ще ти отдели специално внимание да ти избере някой, при все, че сигурно още 20-30 от цял свят търсят и те играчи, в същото време на трансферния прозорец.
Може би е крайно време да се установят някакви връзки с хора от Южна Америка (примерно), където постоянно да има съгледвачи по разните долни дивизии и турнири.
Не съм в тоя бизнес, ама как една агенция, която има договори с примерно 300 играча от цял свят, ще ти отдели специално внимание да ти избере някой, при все, че сигурно още 20-30 от цял свят търсят и те играчи, в същото време на трансферния прозорец.
Може би е крайно време да се установят някакви връзки с хора от Южна Америка (примерно), където постоянно да има съгледвачи по разните долни дивизии и турнири.
- blue avalanche
- Контакти:
Serafim написа:Явно имат много добра скаутска мрежа. Просто е крайно Левски да вземе да направи нещо по въпроса с трансферите и скаутите. Не става когато ти трябват играчи, да звъниш на мениджъри и те да ти предлагат тяхната си стока.
Един Джери Перейра,например...
- santiliana
blue avalanche написа:Serafim написа:Явно имат много добра скаутска мрежа. Просто е крайно Левски да вземе да направи нещо по въпроса с трансферите и скаутите. Не става когато ти трябват играчи, да звъниш на мениджъри и те да ти предлагат тяхната си стока.
и Джери, и Лусио Вагнер вече мисля се занимава с такава дейност и агенцията на бившия ни благодетел Чорни, която ни докара Зе Соарес и Жоаозиньо... Има, не е да няма... Но наш`те тъпунгери си продължават да чакат до последния момент и чак тогава се обръщат към знайни и незнайни мениджъри, които постоянно ги клатят с фалшиви стоки...
Така не се прави, но ми писна да го повтарям... И Гонзо да не се сърди от истината, а като няма уменията и начина да прави селекция като хората, да даде право на други да се занимават с тези неща... Днес вече сме 26-ти януари, а ние още караме по видеозаписи
- blue avalanche
- Контакти:
santiliana написа:blue avalanche написа:Serafim написа:Явно имат много добра скаутска мрежа. Просто е крайно Левски да вземе да направи нещо по въпроса с трансферите и скаутите. Не става когато ти трябват играчи, да звъниш на мениджъри и те да ти предлагат тяхната си стока.
и Джери, и Лусио Вагнер вече мисля се занимава с такава дейност и агенцията на бившия ни благодетел Чорни, която ни докара Зе Соарес и Жоаозиньо... Има, не е да няма... Но наш`те тъпунгери си продължават да чакат до последния момент и чак тогава се обръщат към знайни и незнайни мениджъри, които постоянно ги клатят с фалшиви стоки...
Така не се прави, но ми писна да го повтарям... И Гонзо да не се сърди от истината, а като няма уменията и начина да прави селекция като хората, да даде право на други да се занимават с тези неща... Днес вече сме 26-ти януари, а ние още караме по видеозаписи
Имам усещането,че го правят не от неможене,а умишлено.
Колкото и куха лейка да е Стойчо Стоилов, той е човека, който ходи да гледа футболисти и не може да му се отрече, че в тази сфера е доста добър. За Южна Америка ползваме скаутите на ЦСКА Москва и това е от доста време. Стойчо прекарва там всяка есен поне по един месец за да наблюдава на живо футболисти.
Престъпление е клуб, като Левски да разчита на един Жейнов и на Мирчо Димитров.
С Джери Перейра скъсахме партньорските си отношения, когато ни набута онези две ментета Кодо и Мирасема
Престъпление е клуб, като Левски да разчита на един Жейнов и на Мирчо Димитров.
С Джери Перейра скъсахме партньорските си отношения, когато ни набута онези две ментета Кодо и Мирасема