Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Всекидневната около Левски
За мен, откакто се помня да съм левскарче (а това са има-няма 43 лазарника), най-красива като цветова разцветка на синьото и стилна визия, беше диадората (първата) преди малко повече от 20 години (мисля беше през 1991 или `92 г.) Уникално красив екип, а отпред на гърдите се мъдреше тежко, надпис "PEPSI" с жълти букви...И изобщо, тази комбинация син цвят на екипа със сини надписи и номера е доста ефектна...
santiliana написа:За мен, откакто се помня да съм левскарче (а това са има-няма 43 лазарника), най-красива като цветова разцветка на синьото и стилна визия, беше диадората (първата) преди малко повече от 20 години (мисля беше през 1991 или `92 г.) Уникално красив екип, а отпред на гърдите се мъдреше тежко, надпис "PEPSI" с жълти букви...И изобщо, тази комбинация син цвят на екипа със сини надписи и номера е доста ефектна...
93-94 с "Балканбанк" на Адидас за мен ви е най-добрия екип, който съм гледал
Леевски, оле
- blue avalanche
- Контакти:
boabbb написа:santiliana написа:За мен, откакто се помня да съм левскарче (а това са има-няма 43 лазарника), най-красива като цветова разцветка на синьото и стилна визия, беше диадората (първата) преди малко повече от 20 години (мисля беше през 1991 или `92 г.) Уникално красив екип, а отпред на гърдите се мъдреше тежко, надпис "PEPSI" с жълти букви...И изобщо, тази комбинация син цвят на екипа със сини надписи и номера е доста ефектна...
93-94 с "Балканбанк" на Адидас за мен ви е най-добрия екип, който съм гледал

Под смяна на екипировка не зная, какво трябва да се подразбира.
Едни визират производителя, други дизайна, трети и двете.
Едно трябва да се има под внимание, а и съм сигурен, че шефовете ви го знаят, а именно, че ползваш ли екипировка от елитните марки, то ще ти излезе много скъпо да ти изработят екип по твой дизайн и желание, докато по-малките, както е в случая JOMA е точно обратно
Едни визират производителя, други дизайна, трети и двете.
Едно трябва да се има под внимание, а и съм сигурен, че шефовете ви го знаят, а именно, че ползваш ли екипировка от елитните марки, то ще ти излезе много скъпо да ти изработят екип по твой дизайн и желание, докато по-малките, както е в случая JOMA е точно обратно

- blue avalanche
- Контакти:
santiliana написа:За мен, откакто се помня да съм левскарче (а това са има-няма 43 лазарника), най-красива като цветова разцветка на синьото и стилна визия, беше диадората (първата) преди малко повече от 20 години (мисля беше през 1991 или `92 г.) Уникално красив екип, а отпред на гърдите се мъдреше тежко, надпис "PEPSI" с жълти букви...И изобщо, тази комбинация син цвят на екипа със сини надписи и номера е доста ефектна...

- blue avalanche
- Контакти:
На мен ми харесват тези:

На МакАрон също са добри моделите http://www.macron.com/shop/eu/en/football.html но и при тях се вижда, че тези които си плащат повече клубът се изписва в сайта и се показва всичко от екипировката, а други, които ползват базовите модели не... Лудогорец не е написан.

- blue avalanche
- Контакти:
PFC Litex написа:На МакАрон също са добри моделите http://www.macron.com/shop/eu/en/football.html но и при тях се вижда, че тези които си плащат повече клубът се изписва в сайта и се показва всичко от екипировката, а други, които ползват базовите модели не... Лудогорец не е написан.
Като видях какви отбори са вътре - леле-мале...
Като почнеш от Тернана и стигнеш до Аячо.
- santiliana
blue avalanche написа:На мен ми харесват тези:
като дете, това ми беше най- най-любимия екип на Левски. Сезона 1982-1984 година... Умрях си от кеф, като майка ми уреди една тениска подобна тези... По цяло лято само с нея тичах и играех....
PFC Litex написа:На МакАрон също са добри моделите http://www.macron.com/shop/eu/en/football.html но и при тях се вижда, че тези които си плащат повече клубът се изписва в сайта и се показва всичко от екипировката, а други, които ползват базовите модели не... Лудогорец не е написан.
Как па да не е
Леевски, оле