Пенсионираха принудително рефера на Левски–Литекс

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sole
Контакти:

Re: Пенсионираха принудително рефера на Левски–Литекс

Мнениеот Sole » 25 яну 2016 20:48

Още един съдия на "Левски" изгоря. :cry: Така както върви "Левски" ще остане без корумпираните си съдии, а за компенсация БФС ще остави само "Левски" в А група :!:
Няма нищо случайно г-н Георги Йорданов!
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ore-307970
Последна промяна от Sole на 25 яну 2016 20:55, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Мистри

Re: Георги Йорданов-2

Мнениеот Мистри » 25 яну 2016 20:49

Teo написа:
korteneca написа:
Teo написа:@ Не забравяйте, че и да станете шампиони всеки ще ви помни като най-слабия шампион станал в най-слабата А група от 1948 година :idea:

Да нали... Левски премахва Литекс за да спечели квота за ЕКТ. Точно това е новата версия на перчема. :lol:

Без мачове срещу Литекс, Локо СФ и ЦСКА, ФК Левски има реалния шанс да вдигне най-смешната и поръчкова титла в цялата си история!
@ Що не се паднахме за купата с вас да станете за смях на целия свят.... АХХХХХХХХ този ТОТОнев пак си изигра перфектно картите :!:

Ти верно ли си студент?
Изображение

Изображение

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 25 яну 2016 20:50

има ли фенове на най-потърпевшия отбор от мегаскандала, които да не смятат, че йорданов е свирил мача перфектно?
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 яну 2016 20:53

Teo написа:
korteneca написа:
Teo написа:
Как е била с адрес микре поръчката като това планувано извращение никога няма да види бял свят :?:
@ ФК Левски тактично отстранява двигателите на футбола в България и оставя само добре платени абонаментни клубчета да цъкат в А група, че да можете най-накрая да възкръстнете! Няма кой да ме убеди в това, че ФК Левски не желае да има силна и конкурентна А ГРУПА!

Обясни на всички защо като Левски отстранява отбори бяха махнати 7 точки? Защо "синьото" БФС не остави нещата така, нали уж заради Левски ги отстранява тия "силните" отбори. :lol: Ще те изчакам да прочетеш какво е написал перчема по темата и да ми отговориш. ;) Не бързай!

Само ти ли не виждаш как опитват да замажат положението като взимат точки? Тия точки ще се стопят точно след 3-тия мач и пак ще ви вкарат в ТОТО първенеца :idea:
@ Не забравяйте, че и да станете шампиони всеки ще ви помни като най-слабия шампион станал в най-слабата А група от 1948 година :idea:

Тео, ти понеже си много навътре в игрите и освен това си гений на мисълта, ще ми разясниш ли, защо тия двамата оксидирани от "Литекс" нарочно си търсеха червените картони? Може да ни кажеш и, защо от "Левски" не "хванаха" Асприля, та им вкара гол! Ако вторият оксидиран не беше изиграл пошлата си роля, не мисля, че "Левски" щеше да вземе нещо от този мач, освен случайно. Тогава обаче и "Литекс" щеше да си е в А група, въпреки че, при предварително подготвен сценарий, винаги щеше да се намери повод отборът да бъде изваден от мача.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 яну 2016 20:53

Teo написа:
korteneca написа:
Teo написа:@ Не забравяйте, че и да станете шампиони всеки ще ви помни като най-слабия шампион станал в най-слабата А група от 1948 година :idea:

Да нали... Левски премахва Литекс за да спечели квота за ЕКТ. Точно това е новата версия на перчема. :lol:

Без мачове срещу Литекс, Локо СФ и ЦСКА, ФК Левски има реалния шанс да вдигне най-смешната и поръчкова титла в цялата си история!
@ Що не се паднахме за купата с вас да станете за смях на целия свят.... АХХХХХХХХ този ТОТОнев пак си изигра перфектно картите :!:

Бай Тео, ходи се прегледай. В големи филми се вкарваш. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 яну 2016 20:54

Графът написа:има ли фенове на най-потърпевшия отбор от мегаскандала, които да не смятат, че йорданов е свирил мача перфектно?

Не, но със сигурност не го свири в полза на Левски както повечето казвате. ;)

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 25 яну 2016 20:55

korteneca написа:
Графът написа:има ли фенове на най-потърпевшия отбор от мегаскандала, които да не смятат, че йорданов е свирил мача перфектно?

от това, което попитах и това, което ми отговаряш, аз разбирам, че ви е ощетил?
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 яну 2016 20:59

Кашчей написа:
Teo написа:
korteneca написа:
Teo написа:
Как е била с адрес микре поръчката като това планувано извращение никога няма да види бял свят :?:
@ ФК Левски тактично отстранява двигателите на футбола в България и оставя само добре платени абонаментни клубчета да цъкат в А група, че да можете най-накрая да възкръстнете! Няма кой да ме убеди в това, че ФК Левски не желае да има силна и конкурентна А ГРУПА!

Обясни на всички защо като Левски отстранява отбори бяха махнати 7 точки? Защо "синьото" БФС не остави нещата така, нали уж заради Левски ги отстранява тия "силните" отбори. :lol: Ще те изчакам да прочетеш какво е написал перчема по темата и да ми отговориш. ;) Не бързай!

Само ти ли не виждаш как опитват да замажат положението като взимат точки? Тия точки ще се стопят точно след 3-тия мач и пак ще ви вкарат в ТОТО първенеца :idea:
@ Не забравяйте, че и да станете шампиони всеки ще ви помни като най-слабия шампион станал в най-слабата А група от 1948 година :idea:

Тео, ти понеже си много навътре в игрите и освен това си гений на мисълта, ще ми разясниш ли, защо тия двамата оксидирани от "Литекс" нарочно си търсеха червените картони? Може да ни кажеш и, защо от "Левски" не "хванаха" Асприля, та им вкара гол! Ако вторият оксидиран не беше изиграл пошлата си роля, не мисля, че "Левски" щеше да вземе нещо от този мач, освен случайно. Тогава обаче и "Литекс" щеше да си е в А група, въпреки че, при предварително подготвен сценарий, винаги щеше да се намери повод отборът да бъде изваден от мача.

Ти Близнката не знаеш ли, че той е в свой води щом се стигне до провокации? Ако не знаеш може да прочетеш, че за УДАР без ТОПКА срещу противников играч при спряла игра се ДАВА директно ЧЕРВЕН КАРТОН, ако ще и да е в 5 секунда на мача.
Преди мача се говореше, че ще има сценарии в които лошия да се изкара отбора от Микре. Понеже Гошо Червения Картон е толкова подплашен, че за две идентични ситуации показва различни картони, а гола на Асприля беше след като Милиев е толкова защитник, колкото аз ватман :idea: Гола на Асприля беше извън сценарии плод на емоционално надъхване на целия отбор да играе срещу 14 човека :!:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 яну 2016 20:59

Графът написа:
korteneca написа:

Казвам ти, че не го свири перфектно, но не беше и в полза на Левски както се опитвате да го изкарате. Сега разбра ли? 8-)

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 25 яну 2016 21:01

korteneca написа:
Графът написа:
korteneca написа:

Казвам ти, че не го свири перфектно, но не беше и в полза на Левски както се опитвате да го изкарате. Сега разбра ли? 8-)

Как да те разбере?
Ощетен е. :lol:
Изображение

Изображение

Върни се в “Футбол - България”