Арсенал-Челси - Голямото Лондонско дерби, което идва в интересен период.
На хартия Арсенал е фаворит, но...ми се струва, че Венгер няма да успее да излъже Гуус Хидинк, напротив, обратното(за мен) е по-вероятно, особено след това 3-3 срещу Евертън и вълната от емоции.
Арсенал в послено време ми изглеждат леко "зациклили", а точно сега им идват Челси - неприятна комбинация като цяло.
Да припомня също така, че единствената домакинска загуба през сезона, бе срещу Уест Хем.
Х2 е моята прогноза.
Напредвам, а?
p.s.И понеже(за разлика от някои други) аз обичам да си давам предварително прогнозите, нека да проследим една такава от моя страна.
от smoothc на 03 Яну 2016 13:19
Арсенал
Пуул(г)
Стоук(г)
Челси(д)
Сотън(д)
Мирише на загуба на точки, а?
Максимум - 8 точки. Иначе най-много да бият Сотън, всичко друго ми изглежда равен/загуба.
Лестър
Тотнъм(г)
Вила(г)
Стоук(д)
Пуул(д)
Максимум(свръх) - 8 точки.
"Лисиците" събраха мечтаните 40 точки и вече ще започне "свободното им падане" или поне така си мисля.
Сити
Евертън(д)
Палас(д)
Уест Хем(г)
Съндърланд(г)
Обратът от снощи ще им вдъхне огромна увереност, особено с тези атакуващи играчи.
На хартия минимум 10 точки ги виждам тук. Ако са по-малко - още по-добре.
Тотнъм
Евертън(г)
Лестър(д)
Съндърланд(д)
Палас(г)
Норич(г)
Голяма енигма са "Шпорите", така че просто гледаме какво ще се случи.
Дано поне днес загубят от Евертън, че да им се секне формата.
Иначе като максимум точки - 11?
Заб.Вероятността за Арсенал и Лестър да са по-малко, мисля че е по-голяма, отколкото да са така или повече.
За Сити 10 точки изглеждат разумна прогноза, но както казах, ако са по-малко - още по-добре.
За 12 точки мисля, че няма да успеят, просто защото мачове им от ФА къп и КУК(2) ще се окажат своето влияние върху формата.
Шпорите са непредвидими и наистина е сложно да се прогнозира какви ще ги надробят.
Ако пък случайно днес ударят и Евертън...това ще е направо лудница. Мачът по всички "параграфи" си е 1Х.
В този контекст(понеже акцентът беше върху Манчестър Юнайтед)...страшно ме е яд, че загубихме точки срещу Нюкасъл и Саутхемптън.
Да, победата срещу Ливърпул компенсира до известна степен 3-3-то срещу Нюкасъл, но вчера срещу Саутхемптън си бе огромна издънка, особено предвид факторите -
домакинство(след 2 мача навън), импулс след Ливърпул, 7 точки от 1-то място и реална възможност за стопяване на дистанцията(постфактум загубата на Арсенал от Челси).