rhaegar написа:blue avalanche написа:Кои са с човек повече?![]()
Страхотна игра на Челси с човек повече...
Искаш ли да се преместиш във форум на отбор, който не мразиш, ако изобщо има такъв?
Неприятно ли е,когато се казват някои истини?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:blue avalanche написа:Кои са с човек повече?![]()
Искаш ли да се преместиш във форум на отбор, който не мразиш, ако изобщо има такъв?
drogba_best написа:Йозил играе ?
blue avalanche написа:rhaegar написа:blue avalanche написа:Кои са с човек повече?![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:blue avalanche написа:rhaegar написа:blue avalanche написа:Кои са с човек повече?![]()
Неприятно е, когато единствената ти цел при писане в някои теми е, да се заяждаш. Като не ти харесва, никой не те кара да гледаш мача, още по-малко да го обсъждаш.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
blue avalanche написа:rhaegar написа:blue avalanche написа:rhaegar написа:blue avalanche написа:Кои са с човек повече?![]()
Неприятно е, когато единствената ти цел при писане в някои теми е, да се заяждаш. Като не ти харесва, никой не те кара да гледаш мача, още по-малко да го обсъждаш.
Напротив.На мен ми харесва да гледам как Челси с 11 човека се чудят в какъв корнер и тъч да избият топката.
CTAHKO написа:Бием с един гол разликаТози път го давам по-скромно и пестеливо
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост