Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 03 яну 2010 23:01

ЕМИЛ написа:Ето ви пример за кампания анти-Левски още в първото мнение в тази тема botev/viewtopic.php?f=7&t=36841&start=0

Нали ужким се разбрахме да не се толерират изрази като говеда,прасета и чорбари?

Вижте темата от коя дата е и през нея са минали модератори ...............

Ето ви и цитат пак в същата тема

shumnaliq написа:Говеждите номера нямат край......

Не е видяно най-вероятно! Този лично аз имам спомен, че съм го санкционирал! :!: :idea: Аз и преди съм ти казвал, ако засечеш нещо подобно, пиши ми и го махам. Кажи сега, имало ли е такива случаи, или не е имало? Много добре знаеш, че няма как да се изчитат всички мнения гарантирано. За това има теми като модераторска помощ и лична за другите потребители, а за между нас си имаме скайпове!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 03 яну 2010 23:52

ЕМИЛ написа:Ето ви пример за кампания анти-Левски още в първото мнение в тази тема botev/viewtopic.php?f=7&t=36841&start=0

Нали ужким се разбрахме да не се толерират изрази като говеда,прасета и чорбари?

Вижте темата от коя дата е и през нея са минали модератори ...............

Ето ви и цитат пак в същата тема

shumnaliq написа:Говеждите номера нямат край......

Емо, пак ти казвам, няма как да не сме пропуснали нещо. Но в никакъв случай не е целенасочено. Наистина ли смяташ, че във форума на Левски всичко е изчистено до последния детайл и няма пропуски от сорта "чорбари", "прасета" и други подобни.Не съм се ровил много, но да не мислиш , че съм голословен погледни третия поуст от тази тема: levski/viewtopic.php?f=1&t=28803&st=0&sk=t&sd=a , в която и ти лично си писал. Не само е написано "чорбари", но и поуста е на латиница, което е против правилата. Така , че не може от няколко пропуснати мнения да си правиш генерални изводи за някакви тайни заговори.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 04 яну 2010 09:50

ЧРД Димо! Пожелавам ти да го изкараш с много приятели,с много усмивки и щастие. До тук с пожеланията, а от тук на татък само сбъднати желания. Честито!!!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 яну 2010 10:12

Честит Рожден, Димо! Много сбъднати мечти ти пожелавам и най-вече здраве! И внимавай в учението, защото лесно "зъбар" не се става! :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 04 яну 2010 10:34

Емо, наистина не разбирам защо продължаваш да упорстваш за анти-кампания Левски. Малко е смешно да се твърди подобно нещо, след като в синия форум има трима модератора. Т.е. даден е шанс на всички трима да си вършат работата така, че да не се налага глобалните да минават от там! По една или друга причина, която скоро ще бъде поправена, голяма част от работата се падна на теб. Вероятно ти е дошло в повечеко и го приемам, и съм склонна да те разбера. Затова ще те помоля днес да ми обясниш тук защо искаш да се махнеш. С думи простички ми обясни за какво става дума, защото наистина не разбрах от горните ти постове! Единственото нещо, което схванах е, че не искаш да работиш с всички останали модератори? Това ли е?
Модераторите не са ви враг!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 яну 2010 12:10

ЧРД Димо, да си жив и здрав и да напълнееш малко :mrgreen: :twisted:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 яну 2010 12:18

stenly написа:Емо, наистина не разбирам защо продължаваш да упорстваш за анти-кампания Левски. Малко е смешно да се твърди подобно нещо, след като в синия форум има трима модератора. Т.е. даден е шанс на всички трима да си вършат работата така, че да не се налага глобалните да минават от там! По една или друга причина, която скоро ще бъде поправена, голяма част от работата се падна на теб. Вероятно ти е дошло в повечеко и го приемам, и съм склонна да те разбера. Затова ще те помоля днес да ми обясниш тук защо искаш да се махнеш. С думи простички ми обясни за какво става дума, защото наистина не разбрах от горните ти постове! Единственото нещо, което схванах е, че не искаш да работиш с всички останали модератори? Това ли е?

Просто нежелая да бъда повече част от вашият колектив.Не искам повече да взривявам обстановката с моите обяснения.Каквото било такова.Ще си запазя причините за мен. Ако имате вариант за заместник слагайте го.Ако нямате съм готов да изчакам докато намерите.Аз бърза работа нямам.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 04 яну 2010 12:43

Много съжалявам за това! Очевидно не ми оставяш право на избор, така че за мое съжаление правата ти на модератор ще бъдат свалени съвсем скоро. Все пак ти благодаря за свършеното до тук, защото все пак помогна доста :)
Ще помоля в следващите няколко дни всички останали модове да хвърлят по едно око на форума на Левски.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 04 яну 2010 12:52

И така, ЕМИЛ вече не е модератор във форума и не може да чете какво става тук.
Довечера ще ви пиша пак за новия мод, въпреки че смятам Сеск за идеален вариант засега, приемам и други мнения :)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 яну 2010 13:12

Много жалко за Емо-защото наистина бе полезен-но явно си има причина,която никой от тук присъстващите не можа да разбере,но все пак........!!

Мерси за пожеланията,но едва ли ще се празнува ,защото утре в 9.00 иммам изпит----моя късмет е уникален-но може и да е за добро!!
Изображение

Върни се в “Модератори”