Още веднъж благодаря за хубавия коментар. Чувствам се като Коперник, който единствен е казал, че земята се върти около слънцето, а не обратно. Ама както е казал Айнщайн невежеството човешко няма граници. Томчо е перфектния пример.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
il4o_iliew
- Контакти:
Re: Тема за политика - България
Томи, много се радвам, че смяташ така за мен.
Значи съм на прав път. Когато един дълбоко заблуден човек ми каже, че нищо не разбирам, значи съм на прав път.
Още веднъж благодаря за хубавия коментар. Чувствам се като Коперник, който единствен е казал, че земята се върти около слънцето, а не обратно. Ама както е казал Айнщайн невежеството човешко няма граници. Томчо е перфектния пример.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
petko.h.markov написа:CTAHKO написа:Ами при тези ниски заплати пазарът няма как да не е свитС други думи, нашите набедени бизнесмени сами правят така, че пазара да е свит
А работникът си е изкарал заплатата, че и много над нея, ама нали шефът трябва да си купи поледният модел джипка
Произвеждаме два пъти по-малко от германеца, а заплатите ни са пет пъти по-ниски. Що така
А за това че произвеждаме два пъти по-малко от германеца, вината отново е на същите тия набедени бизнесмени, че не са ти осигурили условия и не са оптимизирали и модернизирали процесът на производство
С други думи, инвестират само в модерни джипки струващи 200 000 лева, но да увеличи на десет човека заплатите със 100 лева, пари нЕма
Ама иначе пазарът бил виновен де
Станко,и друг път съм ти казвал,дай собствен пример.А тези сравнения с Германия си ги заври някъде.
Да, това и правя. А за Германия що така мислиш
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
il4o_iliew
- Контакти:
Tommi написа:CTAHKO написа:Tommi написа:Да. Но "дране" е силно казано.
Томи, каква е разликата м/у българските банки и лихварските къщи, че нещо не се сещам
От Земята до небето.
Разликата е, че няма разлика.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Tommi написа:CTAHKO написа:Tommi написа:Да. Но "дране" е силно казано.
Томи, каква е разликата м/у българските банки и лихварските къщи, че нещо не се сещам
От Земята до небето.
Никаква
Tommi написа:CTAHKO написа:Tommi написа:Съвсем коректни са си нещата, защото банките работят с много голяма стойност на заемния капитал и по-малко собствен капитал, което позволява да се постигне по-голяма рентабилност, но пък е и по-рисково.
Значи според теб е съвсем коректно, да ми дадеш автомобила си под наем, пък аз да ти върна само гумите му
Пишеш ми несвързани неща и не мога да те разбера какво точно искаш да кажеш.Каква връзка има с банковата рентабилност?
Простичко е
CTAHKO написа:Tommi написа:CTAHKO написа:Tommi написа:Да. Но "дране" е силно казано.
От Земята до небето.
НикакваБГ банките са си едни лихварски къщи
il4o_iliew написа:Tommi написа:CTAHKO написа:Tommi написа:Да. Но "дране" е силно казано.
От Земята до небето.
Не знаех, че лихварите събират влогове, извършват платежно посредничество, операции с ценни книжа и още емнайсе други дейности.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
il4o_iliew написа:Tommi написа:CTAHKO написа:Tommi написа:Да. Но "дране" е силно казано.
От Земята до небето.
Има. Банките те дерат и с такси
Tommi написа:Не знаех, че лихварите събират влогове, извършват платежно посредничество, операции с ценни книжа и още емнайсе други дейности.
В това отношение лихварите са доста по-коректни от банкерите. Поне не ограбват нищо неподозиращите си вложители
CTAHKO написа:Tommi написа:CTAHKO написа:Tommi написа:Съвсем коректни са си нещата, защото банките работят с много голяма стойност на заемния капитал и по-малко собствен капитал, което позволява да се постигне по-голяма рентабилност, но пък е и по-рисково.
Значи според теб е съвсем коректно, да ми дадеш автомобила си под наем, пък аз да ти върна само гумите му
Пишеш ми несвързани неща и не мога да те разбера какво точно искаш да кажеш.Каква връзка има с банковата рентабилност?
Простичко еВкарвам в банката 1 милион, при фалит ми се връщат 100 000, щото крадливите и алчни банкери са дали парите ми на някой друг, който не им ги е върнал
Найс а
Това можеше да го напишеш без да ме цитираш, защото моят пост се отнася за съвсем друго нещо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
CTAHKO написа:il4o_iliew написа:Tommi написа:CTAHKO написа:Tommi написа:Да. Но "дране" е силно казано.
От Земята до небето.
Има. Банките те дерат и с таксиС други думи, лихварите са като чавдарчета в сравнение с дрането от банките
Използвай услугите на лихвари, щом те не дерат.