Скоро мачовете от Висшата Лига на Англия по НОВА :)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Скоро мачовете от Висшата Лига на Англия по НОВА :)
Разбрах, че много скоро ще може да гледаме мачовете от Англия и по Нова Тв освен по Диемите, което е добре за доста хора, които нямат кабелна, също разбрах, че Веско Василев от Диемта ще отговаря за спорта в Нова Тв, както го прави и в Диема Вижън
Re: Скоро мачовете от Висшата Лига на Англия по НОВА :)
Откъде го разбра това? Аз знам, че от 2011 ли, 2012 висшата лига ще бъде по TV 7
-
- Контакти:
http://7sport.net/7sport/ls_1style/index.htm
Понижиха Крум Савов в Нова телевизия
Крум Савов и вчера водеше предаването "Спротен свят", но едва ли ще приеме по-ниския чин
Веско Василев от Диема поема спортната редакция
Радикална промяна предприеха новите шефове на Нова телевизия. Едно от лицата на медията - Крум Савов, шеф на спорта и водещ на предаването "Спортен свят", беше понижен. На неговото място е назначен Веселин Василев от Диема. Той е човекът, който разви спорта в частната телевизия и събра изключително професионален екип. Именно това е накарало босовете на Нова тв да го предпочетат пред Савов. Репортерският екип на Нова също ще претърпи промени, вероятно повечето от настоящите кадри ще бъдат заменени с журналисти от Диема. Мащабната рокада е по идея на общия собственик на двете медии - "Модерн Таймс Груп" (МТГ). В началото на месеца за изпълнителен директор на Нова тв и Диема беше назначен Якоб Андерсен. Шефът на Нова Павел Станчев беше освободен, както и дългогодишната председателка на директорския борд Силва Зурлева.
Очаква се в най-скоро време по Нова да тръгнат и мачовете от Премиършип, които сега вървят само по Диема.
Последна промяна от Power_Play на 17 ное 2008 19:59, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
yasen написа:Откъде го разбра това? Аз знам, че от 2011 ли, 2012 висшата лига ще бъде по TV 7
е до 2011-2012 има време, но и в наш интерес е да ги дават по Диема и Нова, ТВ7 е само една телевизия и няма да може да гледаме повече мачове

Последна промяна от Power_Play на 17 ное 2008 20:00, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Ticha написа:Изпревари ме
нищо твойто по-добре изглежда

-
- Контакти:
В България трябва да се забрани излъчването на мачове по време когато се играят мачове от А група! В цяла Европа е така.Нищо, че в момента мачовете ни са пародия. Ако на стадиона има минимум 10 000 на мач не вярвам, че собствениците и футболистите ще си разиграват кончето както сега.
Мисля, че трябва да се мисли как да се върнат хората по стадионите и това е първото правило, което е прието навсякъде в Европа, а тук правим обратното. И ако някой ме опровергае, значи не българин!
Мисля, че трябва да се мисли как да се върнат хората по стадионите и това е първото правило, което е прието навсякъде в Европа, а тук правим обратното. И ако някой ме опровергае, значи не българин!

Да ама нали се сещаш. че Р2Р сайтовете не може да ги спреш.
Ако на човек му се гледа нещо друго винаги може да го направи, още повече че има и сателитни чинии.
Ако на човек му се гледа нещо друго винаги може да го направи, още повече че има и сателитни чинии.
-
- Контакти:
Малоумни и тъпи интернет маниаци винаги ще има-затова хора като мен ще са добре