Ботев си върна Тошко Неделев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Ботев си върна Тошко Неделев

Мнениеот КироВарна » 22 яну 2016 22:20

Себастиан Фетел написа:
Tosh написа: Само според олигофрените от Гонг.бг, тази новина е с по-малко значение и стои под ред други техни ежедневни глупости.

Не са много хората в България, които ги интересува този нереализиран футболист.

Ако този,или друг футболист беше трансфериран в някой от софийските книжни грандове.....новината щеше да е много,ама мнооого интересна!!!И тогава и олигфрените от Гонг,и цялата смотана и некадърна софийска,журналистическа пасмина,обслужваща отборите на войската и на милицията щеше да се задави от щастливи крясъци.....какъв талант се върна в Родината и как ще има възможност,да доразвие своите безспорни качества!!!

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 22 яну 2016 22:22

Едно ГОЛЯМО жълто-черно сърце се завърна у дома!Добре дошъл Тошко,завинаги един от нас!НАПРЕД МОЙ,БОТЕВЪ!!! ;)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 яну 2016 22:34

Новината е добра, но що за глупост е да подпише пак с Майнц - какво биха спечелили от това и двата отбора?
Вариант 1 - играе добре, остава при вас половин година, после немците го придърпват, там пак нищо, после ходи къде ходи и накратко се повтаря случилото се с Генков. Трудно бихте могли да го задържите за повече от половин-една година или да го откупите.
Вариант 2 (по-малко вероятен) - не си връща добрата форма, лошо е за всички, "губите" един свой любимец.

Най-правилният, изгоден и логичен ход бе просто да подпише с вас.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 22 яну 2016 22:50

браво на тошко и на новото ръководство! сега е моментът да покаже, че не е изгубил тези две години, а е дори по-силен от преди. има достатъчно мачове с нас, за да убеди и най-големия си критик в майнц, че е добър млад футболист.
а аз гонг е по-важно да съобщи новия треньор на отбор, който няма да има нищо общо с елитния футбол в следващите поне 18 месеца.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 22 яну 2016 23:12

action66 написа:
Tosh написа:
ЕКСКЛУЗИВНО в PlovdivDerby.com: Ботев подписа с Майнц за Неделев! Избрана

Тодор Неделев ще се завърне в Ботев Пловдив. Договорът между Ботев и Майнц вече е подписан и играчът може да премине при канарчетата, научи PlovdivDerby.com. На лагера в Анталия вече с нетърпение очакват така желания играч.

Първи голям трансфер за А група тази зима. Само според олигофрените от Гонг.бг, тази новина е с по-малко значение и стои под ред други техни ежедневни глупости.

Уважаеми пловдивски приятели (винаги съм имал куп приятели в този град и затова си позволявам да се обърна така) , съвсем добронамерено ви питам защо мислите,че Неделев не успя да "пусне корени" в Германия? Аз харесвах как играеше при вас. И искрено се надявах,че ще "дръпне" и от там ще бъде новата звезда за футбола ни. Аз съм от поколението,което знае какво значение имаха за националния отбор играчи като Костадин Костадинов,Георги Славков,Атанас Пашев,Георги Вичев и т,н. Нещо не стана. Дано има "рестарт" момчето.

Вичев не беше ли Димитър?

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 23 яну 2016 00:36

В Германия психологически проблеми няма. Или се интегрираш в средата и се опитваш да успееш или просто системата на работа там те смачква,изплюва и отново се връщаш да си първи в селската А група - да, много от вас ще го сметнат за заяждане но това е горчивата ИСТИНА! И не, не мразя Ботев,даже сте ми симпатични.

Изключение са Данчо Лечков,Митко Бербатов и Мартин Петров,но те просто бяха играчи от едно друго по-добро футболно поколение.Сещам се още за Курдов (менте-футболист, комарджия и леке като човек),Домовчийски,който в началото на кариерата си направи добри мачове за Херта(също игра при вас),но след това спад...

Жалко,много жалко за Неделев - след 2 години и половина да има записани не повече от 4-5 мача е повече от СРАМ! В голяма степен съм сигурен,че не е успял да научи езика и оттам произлизат всичките му проблеми, немците това не го прощават.Само се замислям колко футболни "таланти" се провалиха на запад - Домо,Божинов,Ники Михайлов-мега провал,Хичо,който се затри в Анадола,Делев дето го изгониха и от Испания и от Турция,Миланов дето пусна корени на резервната скамейка в Москва,Манолев дето имаше повече мачове за национала отколкото за ПСВ Айндховен хаха.

Все пак му желая успех,но не виждам как ще си върне формата отпреди - нито Мъри е треньор,нито ще има такива съотборници като Вандер Виейра,Ромарио,Педро,Анисе и Мацата.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Fester
Контакти:

Мнениеот Fester » 23 яну 2016 00:48

Къв беше тоя шкембар? Някакъв нещастник, който две години не е играл футбол, отива в отборче, което се бори за оцеляване... И после некви жалки олигофрени искат това да е челна новина на Гонг... Е как да е, като само циганският квартал на Пловдив се интересува от тая тема, свързана със свършил за футбола мизерник, отиващ в закриващ се отбор... Гонг да не са луди, че това да им е чело... Ама видиш ли, някакви с лилави венци от Столипиново и Доматево имали претенции... Кой ви брои за живи вас бе!

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 23 яну 2016 00:51

нито Мъри е треньор...

:mrgreen:

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 23 яну 2016 01:33

Това момче успя ли за двугодишният си престой в Германия да научи поне довиждане на немски?! Не разбрахте ли,че го отпратиха,защото не може да комуникира със съоборниците си.Задайте си въпроса "защо" и тогава пишете глупости:талант,национал и т.н.
"От всяко дърво не става свирка",това е положението.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 яну 2016 02:04

Опит за рестарт в позната обстановка от страна на Неделев и нищо повече. От Майнц очакват в Ботев той да играе редовно и се надяват там да вкарва. При това положение могат да го продадат за някакви пари или дори да направят втори опит с него (което ме съмнява).

Истината е, че Неделев се провали тотално зад граница. Дали спортните му качества бяха надценени, дали проблем беше обичайната кошмарна физическа подготовка водена тук не знам, но отиде с много шум и надежди и се издъни като Гонзо в Рен. Не мисля, че езика е причината, немците не са толкоз тъпи да натикат на скамейката някого заради езика след като са дали пари за него и му плащат заплата. Света е пълен с футболисти, които сума време не научават езика на шампионата, в който играят.

Все пак мисля, че има възможност Неделев да заиграе добре в Ботев (може да не е веднага), а после пак трансфер. Само че ако това стане на негово място не бих избрал Германия, там явно няма да вирее. Би било да се прицели по-скромно ако ще .. Сърбия, Румъния, там също има отбори, играещи в ЕКТ и от там кой знае. Пълни глупости са това, че е немислимо от тия шампионати човек да иде в по-голям, не успяват тия, които не ги искат в топ шампионатите.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Ботев”