Негрите бойкотират "Оскарите" заради расизъм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Aramous
Контакти:

Re: Негрите бойкотират "Оскарите" заради расизъм

Мнениеот Aramous » 22 яну 2016 01:15

Единственото,което научих от тази тема е,че Дипломата и 1982,които смятах за идиоти се оказаха доста умни момчета,ще ме извинявате за глупавите ми мисли. :) Вие май говорите за едно и също нещо,но не доизграждате тезите си и не може да разберете мисълта на другия. 1982 е прав за наглостта на голяма част от негрите/чернокожите (за да не почва пак дискусия за тая дума с Дипломата) и за тяхната "расистка" карта,която вадят във всеки шибан случай,независимо дали става дума за кино,футбол или рекламен постер. Diplomat-чо е прав за готините и свестни типове,срещащи се сред предимно простото чернокожо население,към които се отнасят незаслужено идиотски,както към споменатите тъпаци. Това е,тук е края на спора. :) Всичко друго са лични мнения и предпочитания,свързани със социални и други фактори,които оказват влияние върху мисленето ви. Лека вечер(по-скоро "Добро,утро") и дано се водят повече такива приятни и аргументирани,доколкото е възможно,дискусии в този форум,които е пълен с откачалки и други подобни недоразвити умствено същества. :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 яну 2016 03:41

Groucho написа:
CTAHKO написа:П.П. Алко има сред черните актьори някои, които да заслужават някакъв ОСКАР, това са Морган Фрийман и Самюел Л Джаксън 8-) Ама е тази година не са правили някакви кой знае какви филми, така че нормално е да ги няма сред номинираните 8-) Останалите са пълнеж 8-)

Куба Гудинг и Форест Уитакър също са квалитетни, както и баце Дензъл, разбира се. Неговият Оскар си е съвсем заслужен.

Да, бях ги забравил. То и на Уитакър Оскарът си е напълно заслужен. Което за пореден път доказва, че не става въпрос за никаква дискриминация 8-) А и както писах, тази година не са правили кой знае какви запомнящи се роли. А Уил Смит къде можем да го сложим между Ди Каприо, Майкъл Фасбендер и Еди Редмейн, като и тримата правят уникални роли 8-) Или трябва да махнем и пренебрегнем някой от тях, само и само негрите да са доволни 8-) Все си мислех, че тези награди се дават за професионални качества, а не служебно за това, че си негър 8-) Ами то и Алфред Хичкок, Стенли Кубрик и Ридли Скот нямат Оскари, а Скорсезе взе първият си едва преди няколко години. Жената на Уил Смит що нищо не споменава за тях, че и те са дискриминирани 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 22 яну 2016 06:33

Средиземно море е границата на Еволюцията.Селскостопанският в Пловдив също.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 22 яну 2016 08:38

diplomat написа:
1palq4o1 написа:
diplomat написа:
1palq4o1 написа:Световно НЕизвестни актьори-да!!!
Да ми дадеш препоръка за някой наистина СТОЙНОСТЕН филм с тяхно участие?
Денят на незавсимостта не е такъв!
А за Айс Кюб..."Бръснарницата"???

Стига, пич. Ако трябва да ти изброявам добри филми със споменатите актьори, значи изобщо няма смисъл да водим този диалог. Ти вече си решил, че са некачествени и не ти допадат, така че моето мнения няма да има значение за теб.

Изброй ми по два филма, моля!

Кюб - Friday и XXX
Фрийман - The Shawshank Redemption и Seven
Смит - Bad Boys и Men in Black
Мърфи - Life и Beverly Hills Cop

Има и още, но ти настоя за по два на всеки.

Самото поставяне на XXX в списък със СТОЙНОСТНИ филми от твоя страна ме отказва да споря с теб!
Както ти казах Фрийман, Л.Л.Джаксън и Фишбърн не ги коментирам-те НЕ бойкотират, но да твърдиш, че Уил Смит и Айс Кюб са актьори...неам думи!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 яну 2016 12:13

Run, nigga, run, nigga, go,go,go!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oOUqVuNzkA8[/youtube]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 22 яну 2016 12:36

Ами болни мозъци... Като чернокож няма добра роля във филмите през последната година, насила ли да го номинират? Нека да се сърдят на продуцентите и режисьорите, че не са ги одобрили за големите филми. Онзи , Джон Бойега , взе ролята в Междузвездни войни, само защото е тийн звезда на Дисни, както и Дейзи Ридли. И той беше смешен там. Развали филма.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 яну 2016 13:52

Thurman Murman написа:
bobo_13 написа:.....да не забравяме, че водещия е Крис Рок

Е то точно това им е един от аргументите, че били дискриминирани - че ги ползвали само за забавление :lol:

Еми никой не ги кара да ходят... Ако искат, ще минат и без тях.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 яну 2016 15:48

sin4ec написа:Run, nigga, run, nigga, go,go,go!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oOUqVuNzkA8[/youtube]

Не знам, ама тука белият прилича на психично болен, рожба на брат и сестра. :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 яну 2016 16:03

Не се наемам да коментирам поради каква по-точно причина няма чернокож номиниран за Оскар, за миналата година, щото, за съжаление, напоследък не гледам много филми и не съм запознат с това, в какви филми са участвали черни актьори и дали въпросните, са качествени и заслужават някакво признание.

В случая ще се доверя на журито, което номинира актьорите, и след като в предишни години е имало чернокожи, които не само са били номинирани, но и са вземали Оскар, не смятам че става въпрос за расизъм или предубеденост.
Просто явно, черни актьори не са участвали в силни филми... Или не са направили силни роли, което си е нещо напълно нормално.
Както в спорта, не винаги можеш да си на ниво.
Така че, историята с тоя бойкот ( аз нещо не съм убеден, че ще се състои, щото в US форумите има доста черни, дето не подкрепят евентуален бойкот ) ... Май ще се окаже много шум за нищо.
Другото което е, дали този "скандал" не е маркетингов ход, който е на принципа - "Нема лоша реклама". :roll:
Обществените нагласи отвъд Океана ме карат да мисля така.
Щото това издание на Оскарите се предвижда да има рекорден рейтинг в историята на шоуто.
И основна роля за интереса е именно разразилият се скандал в последните дни.

Що се отнася до това, дали имало качествени актьори сред негрите... За тези, дето твърдят, че няма, мога спокойно да им кажа, че са филмови инвалиди. :lol:
А що се отнася до това, дали черните са качествена раса... Не цветът на кожата определя това.
Научно доказано е, че обемът на мозъка на негроидите, не се различава от този на другите раси.
А това, колко си развит, малко или много ( по-скоро е много ) ... Се определя от средата, в която съществуваш.
Имало е страхотни негърски цивилизации, за които, за съжаление, не се знае много.
В древноста черните, особено тези в Африка, са били доказани астрономи.

Факт е, че цивилизацията на белите се развива по-бързо, щото от това е зависило оцеляването ни.
Черните са обитавали почти изключително територии, с хубав климат, богати на флора и фауна, тоест, не се е изисквало особени умствени усилия, за да съществуват.
Физически да, но не и толкова умствени.
Докато при другите цивилизации нещата често са зависили от умението, да измислиш нещо, я здрав дом, я оръжие, я сечиво, за да се оцелее.
Това са доказани факти.
Така че, умственият потенциал на чернокожите не е по-малък от този на белите.
Не напразно там, където те са поставени в равни и удобни на другите условия, са се раждали гениални черни физици, лекари, математици и т.н.

За мен цветът не определя човека.
Идиотът си е идиот, независмо дали е черен, бял жълт и т.н.
Е, изспуснах червените ( индианците ) ... Дали това не е расизъм. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 яну 2016 17:35

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a9foV1hs4AY[/youtube]

Върни се в “Свободна зона”