Левски ще дари пари за бащата на играч на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

James Beattie

Re: Левски ще дари пари за бащата на играч на ЦСКА

Мнениеот James Beattie » 22 яну 2016 12:14

sin4ec написа:
James Beattie написа:СмеЩна история :mrgreen: Значи ... наркоманите от ЦСКА и Левски се колят с ножове след дербита, а сега на някакъв незначителен човек му е нужна помощ , за да живее ... и всички се обединявате. Значи като се убивате след мачове и по време на мачове няма проблем, ама дайте сега да се правим на милостиви. Жалки столични наркомани ... сини и червени.

Няма незначителни хора, мижитурко жалка! Още по-малко може да е незначителен баща на две деца, който ги отглежда самичък( майка им е починала преди време). Ако толкова ти се свиди за левче на DMS, заври си го в касичката отзад и върви на майната си!

Исках да кажа, че вие като се надрусате , след мачовете между ЦСКА и Левски се пребивате и колите като животни. Тогава не мислите ли за отсрещния човек дали има деца или семейство? С право са ви нарекли "прасета" и "говеда". Безмозъчни твари.

Малко остана ;) Сега е ред на Левски да иде на село и всичко в БГ футбола ще се оправи. Ще станем като Английската Висша Лига, без боклуци по стадионите.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 яну 2016 12:36

Преди всичко трябва да сме хора :!: Футболът е само една готина игра и не си струва да се мразиме безмерно,на живот и смърт :!: :idea: Поддадохме се на играта на разни отрепки собственици и политици и омразата ни зароби,а не трябва-всичко си има някаква граница,а ние отдавна я преминахме... :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 яну 2016 12:38

Мислех да не се включвам повече в темата, но виждам, че има и разбрани и свестни цесекари. Изобщо нямах намерение да правя ПИАР на Левски, както и на когото и да било, а да покажа, че за човещината няма граници и тя трябва да бъде над всичко.
Иначе и аз очаквам ДМС кампанията, за да се включа.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 яну 2016 12:41

James Beattie написа:
sin4ec написа:
James Beattie написа:СмеЩна история :mrgreen: Значи ... наркоманите от ЦСКА и Левски се колят с ножове след дербита, а сега на някакъв незначителен човек му е нужна помощ , за да живее ... и всички се обединявате. Значи като се убивате след мачове и по време на мачове няма проблем, ама дайте сега да се правим на милостиви. Жалки столични наркомани ... сини и червени.

Няма незначителни хора, мижитурко жалка! Още по-малко може да е незначителен баща на две деца, който ги отглежда самичък( майка им е починала преди време). Ако толкова ти се свиди за левче на DMS, заври си го в касичката отзад и върви на майната си!

Исках да кажа, че вие като се надрусате , след мачовете между ЦСКА и Левски се пребивате и колите като животни. Тогава не мислите ли за отсрещния човек дали има деца или семейство? С право са ви нарекли "прасета" и "говеда". Безмозъчни твари.

Малко остана ;) Сега е ред на Левски да иде на село и всичко в БГ футбола ще се оправи. Ще станем като Английската Висша Лига, без боклуци по стадионите.

Се сте се оправили...
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
veselin68
Контакти:

Мнениеот veselin68 » 22 яну 2016 13:20

dreben23 написа:Нагла работа, безочлива, ами дарете колкото искате, ама защо трябва си правите ПР на жалкия отбор с трагедията на момчето? :cry: Виждате ли кви идиоти сте си дявол да го вземе. :cry:

Един човек, отбор или каквото и да е ако иска да направи добро, нема защо да се хвали и да си прави ПР-а! Пуска парите по сметката щом е решил и не пуска теми със заглавие "Левски дарява пари на цесекари" Паднахте ми още повече в очите честно казано. Пълни кретени сте, дори не знаете как се прави добро дело. :cry: :oops: Нямате никаква връзка с главните мозъци и тва си е.

За жеста иначе респект за първи път ще ви кажа , но не е това начинът. Пак по кретенската линия го направихте, глупчовци. :cry:

и кое точно е нагло- нагла е единствено простотията в писанията ти

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 яну 2016 14:19

Поздравления за инициативата и респект за червените фенове, които гледат на този жест като човеци, и съзнават, че каузата е чисточовешка :!:
Тук няма и не бива никога да има деление по фенски краски.
Иначе, за сведение на няколкото зрънца, които отново не се посвениха да покажат злобата си към Левски, трябва да се има предвид, че по този начин кампанията за събиране на средства за болния баща придобива по-голям и положителен отзвук. Аз лично, едва ли щях да науча за нея, но сега, не само, че вече съм информиран, но и изпитвам искреното желание да помогна с някой лев.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 яну 2016 14:23

А ето я и дарителската сметка:

Предоставяме на Вашето внимание и банковата сметка за набиране на средства за лечението:

Георги Павлов Головодов, Уникредит Булбанк

IBAN: BG68 UNCR 7527 1098 3172 15

http://gong.bg/bg-football/drugi/pavel- ... rce-361417
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 яну 2016 16:57

TristaNNN написа:А ето я и дарителската сметка:

Предоставяме на Вашето внимание и банковата сметка за набиране на средства за лечението:

Георги Павлов Головодов, Уникредит Булбанк

IBAN: BG68 UNCR 7527 1098 3172 15

http://gong.bg/bg-football/drugi/pavel- ... rce-361417

Благодаря !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 22 яну 2016 18:39

Страшна човешка трагедия, това да загубиш майка си и баща ти да се разболее тежко в рамките на 1 година, е нещо ужасно. Това че любимият ми клуб се включи с финансова помощ за човека, активизирайки и сините фенове (и не само), ме прави горд, но същевременно и го намирам за нормално. Ще гледам и аз да помогна по някакъв начин.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 яну 2016 20:32

Хубаво е, че се обяви сметката, гледам момчето е благодарило с официално изявление на Литекс, Лудогорец , Левски и на всички, които са откликнали. Но е добре да има и DMS кампания, това е удобно за хората!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”