Негрите бойкотират "Оскарите" заради расизъм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Негрите бойкотират "Оскарите" заради расизъм

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 яну 2016 19:25

CTAHKO написа:...От времето на Кен Бейтс съм фен на Челси ;) А бащиното има на великият хазарин е Аркадиевич 8-) Пак не си в час и пак те хващам в крачка :lol:

Ех Станко, Станко-о, пак се изказваш неподготвен!
Родился 24 октября 1966 года в Саратове. Родители Романа жили в Сыктывкаре (Коми АССР). Отец Аркадий (Арон) Нахимович Абрамович (1937—1970) работал в Коми совнархозе, погиб в результате аварии на стройке, когда Роману было 4 года. Мать Ирина Васильевна (урождённая Михайленко) умерла, когда Роману исполнился 1 год.
До войны родители отца Абрамовича — Нахим (Нахман) Лейбович (1887 — 6 июня 1942, лагерь Решёты, Красноярский край) и Тойбэ Степановна (1890—?) — жили в Белоруссии, после переехали в Литву, в город Таураге[2].

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B8%D1%87

Чети повече, момче, не си губи времето във форума. И наглеждай жена си... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2016 19:38

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:...От времето на Кен Бейтс съм фен на Челси ;) А бащиното има на великият хазарин е Аркадиевич 8-) Пак не си в час и пак те хващам в крачка :lol:

Ех Станко, Станко-о, пак се изказваш неподготвен!
Родился 24 октября 1966 года в Саратове. Родители Романа жили в Сыктывкаре (Коми АССР). Отец Аркадий (Арон) Нахимович Абрамович (1937—1970) работал в Коми совнархозе, погиб в результате аварии на стройке, когда Роману было 4 года. Мать Ирина Васильевна (урождённая Михайленко) умерла, когда Роману исполнился 1 год.
До войны родители отца Абрамовича — Нахим (Нахман) Лейбович (1887 — 6 июня 1942, лагерь Решёты, Красноярский край) и Тойбэ Степановна (1890—?) — жили в Белоруссии, после переехали в Литву, в город Таураге[2].

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B8%D1%87

Чети повече, момче, не си губи времето във форума. И наглеждай жена си... ;)

Кептън, темата е за негрите и бойкота им срещу евреите 8-) Ако на твоята преклонна възраст се забелязва трудно, доброто ми социалистическо възпитание ме задължава да ти помогна в тази трудна за теб ситуация и да ти дам правилна насока в този живот 8-) Поне така ни учеха на времето. Да помагаме на възрастните и немощни люде. Къде отиде на Челси и Абарамович, питам аз 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 21 яну 2016 19:49

diplomat написа:
1palq4o1 написа:
diplomat написа:
1palq4o1 написа:
sunscres92 написа:Призивите за бойкот дойдоха и след като комедията Ride Along 2 с чернокожите звезди Айс Кюб и Кевин Харт детронира "Междузвездни войни 7" от челната позиция в американския боксофис, отбелязва "Ройтерс".

Самия факт, че един от най-глупавите филми създавани някога "Ride Along", заедно с 2-ма от най-слабите актьори са на първо място в боксофиса на САЩ - не говори никак добре.

Това пък е съвсем отделно-правят някакви пародии от сорта на "Зъби" или "Бръснарницата" с някакви мумуни дето се изявяват като РАПЪРИ и когато им се каже, че това не струва за нищо надигат вой до небесата-"...ауууу, как ни дискриминирате..."

Ахаааааааааааа, и стигаме до гадния хип-хоп, а? :lol: Ясна е работата.

Не стигаме до там, че разни... ..гри се мислят за невероятни актьори след като са изпяли нещо!
А и не виждам истински чернокожи актьори ( Лорънс Фишбърн, Самюел Л. Джаксън ) да искат да бойкотират нещо! Спрягат се някакви световно неизвестни имена-та да си бойкотираъ, на кой ЧОВЕК му пука за тях!?!

И дипломате, прочети този мат'риал:
http://frognews.bg/news_98693/Nashestvi ... robstvoto/
И ми кажи не пише ли мнооого верни неща

Уил СМит и Айс Кюб - незивестни. :lol: Добре. Сигурно и Морган Фриймън е неисвестен, и Еди Мърфи. Абе мрази квото искаш, щом така успяваш да си направиш пробития живот по-хубав.

Световно НЕизвестни актьори-да!!!
Да ми дадеш препоръка за някой наистина СТОЙНОСТЕН филм с тяхно участие?
Денят на незавсимостта не е такъв!
А за Айс Кюб..."Бръснарницата"???
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 20:15

1palq4o1 написа:Световно НЕизвестни актьори-да!!!

Стига, пич. Ако трябва да ти изброявам добри филми със споменатите актьори, значи изобщо няма смисъл да водим този диалог. Ти вече си решил, че са некачествени и не ти допадат, така че моето мнения няма да има значение за теб.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 21 яну 2016 20:17

diplomat написа:

Стига, пич. Ако трябва да ти изброявам добри филми със споменатите актьори, значи изобщо няма смисъл да водим този диалог. Ти вече си решил, че са некачествени и не ти допадат, така че моето мнения няма да има значение за теб.

Изброй ми по два филма, моля!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 20:24

1palq4o1 написа:
diplomat написа:

Изброй ми по два филма, моля!

Кюб - Friday и XXX
Фрийман - The Shawshank Redemption и Seven
Смит - Bad Boys и Men in Black
Мърфи - Life и Beverly Hills Cop

Има и още, но ти настоя за по два на всеки.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2016 20:27

Уоу :shock: Втората част на Трите хикса с Айс Кюб, сред добрите филми ли е според теб :lol: Пък за актьорските му качества да не говорим :lol:

П.П. Алко има сред черните актьори някои, които да заслужават някакъв ОСКАР, това са Морган Фрийман и Самюел Л Джаксън 8-) Ама е тази година не са правили някакви кой знае какви филми, така че нормално е да ги няма сред номинираните 8-) Останалите са пълнеж 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 21 яну 2016 20:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 20:30

diplomat написа:
1982 написа:Е, какво не е така, Дипломате, преди години имаше един случай, не помня къде точно в САЩ, пак полицейско насилие над черен, веднага наскачаха чернилките и техните бели "толерантни" симпатизанти, това било на расова основа, черните са репресирани и след няколко дена, когато се разбра кой е полицаят, се оказа, че е ........ черен. :lol: :lol: :lol:

Този случай беше много показателен - абе, то още не се е разбрало кой е извършителят, ама веднага се вади "расистката" карта, веднага пищим, че гадните бели ни репресират.

Е ти сериозно ли мислиш, че там полицаи стават само почтени американски граждани? :lol: Както тука са шопари, комплексари и потенциални престъпници, така и там е пълно с реднеци, понички, расисти (ама истински), потенциални изнасилвачи. Вярно, че много зависи в кой щат си - някъде хората цялостно са прекрасни, нормално се държат, но на други места просто да не попаднеш на някой шериф, дето ще ти резне топките за едното нищо...

Не, не идеше реч за това, какви хора там стават полицаи, а че всяко посегателство срещу черен, веднага се изкарва на расова основа и се пищи, че маймуните били репресирани.

Същата работа и с неграта-актьори, те не казват "ние сме онеправдани като актьори", а казват - "ние сме онеправдани, защото сме черни", веднага се търси да се вкара расовият елемент. Ей това дразни, много е хитра тая черна храна за лъвове и крокодили.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 20:30

CTAHKO написа:Уоу :shock: Втората част на Трите хикса с Айс Кюб, сред добрите филми ли е според теб :lol: Пък за актьорските му качества да не говорим :lol:

За екшън филмче, примесено с малко комедия, е супер. ;) Мен лично ме радва, а и не съм някакъв "естет", така че ме боли шмайзера какво смятат разни специалисти.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2016 20:35

diplomat написа:
CTAHKO написа:Уоу :shock: Втората част на Трите хикса с Айс Кюб, сред добрите филми ли е според теб :lol: Пък за актьорските му качества да не говорим :lol:

За екшън филмче, примесено с малко комедия, е супер. ;) Мен лично ме радва, а и не съм някакъв "естет", така че ме боли шмайзера какво смятат разни специалисти.

Никой не ти говори за специалистите. Сравни първата част с Вин Дизел, сравни и втората с Айс Кюб 8-) От хубав, зрелищен и неангажиращ екшън го превърнаха в негърска боза. За това и не направиха продължение и се спряха до втората част, щото го осраха. С негрите, толкова 8-) До каквото се докоснат, изсъхва 8-)

Върни се в “Свободна зона”