Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот metodito » 21 яну 2016 19:56

Благодаря. Извинявай.

Между другото подкрепям предложението на един съфирумник - Владо на левия бек, вместо Прохи.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 21 яну 2016 20:02

metodito написа:Благодаря. Извинявай.

Между другото подкрепям предложението на един съфирумник - Владо на левия бек, вместо Прохи.

Какво?
Само Левски!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 21 яну 2016 20:31

Мистри написа:
ivaka написа:Виждам, че всички сте хейтъри от класа!
Един ВЪПРОС, САМО ЕДИН!
КОЙ ДОВЕДЕ ГАРА ДЕМБЕЛЕ НА ГЕРЕНА?
КОЙ?
Кой уговори Коко да ни даде Гарата?
Защо Коко ни даде Гарата?
В цялата работа има точно двама човека, говорили на един рожден ден - единият рожденик, а другият гост с много хубав подарък, след което Гарата ни радваше толкова много!
Питахте за един добър трансфер на Гонзо, ЕТО ВИ ГО - ГАРА ДЕМБЕЛЕ!
Гонзо доведе Гарата в Левски!
Още нещо?
Не защитавам никой, просто спрете да хейтвате!!!

Абе , пич, ти български не знаеш ли? Хейтвате. :lol: Някои съвсем се оляхте в стремеж да сте "съвременни".
Хората ОБСЪЖДАТ . Така се казва на български.
И кой "избор" беше въпросният Гара? Случаен избор.
Я направи сметка от колко футболисти твоят любимец намери няколко и то по този принцип.
Заслужавате си Директора.Малцинството, което го подкрепяте.Мнозинството Левскари страдат.Защото бяхме на принципа " По-умният отстъпва".
Така глупостта в клуба надделя в последните години.

Къде написах, че Гонзо ми е любимец, къде?
Ако обичаш, а и да не обичаш, не ми прави забележки за българския, защото във форума са позволени някои неща и мога да избирам дали да говоря с чуждици, на жаргон или по друг начин, стига да няма цинизми, но и това е допустимо в определени случаи.
Почти съм сигурен, че не си ми на годините нито на други работи, а вероятно и на посетените мачове на Левски, за да ми правиш забележки!
Когато е трябвало да ми оценяват българския са ми го оценили и в момента имам такава позиция, че аз оценявам други, макар и не по български, и не като учител!
На твоя "ПИЧ", КОЕ МУ Е БЪЛГАРСКОТО и КНИЖОВНОТО?
Предлагам да приключим с едно извинявай, защото нито се заяждам с теб персонално, нито съм ти отправил лична критика!
Написаното от мен е 100% истина и ако не го знаеш, значи си толкова наясно с това как стават някои неща във футболните реалности в България!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 яну 2016 21:01

ivaka написа:
Мистри написа:
ivaka написа:Виждам, че всички сте хейтъри от класа!
Един ВЪПРОС, САМО ЕДИН!
КОЙ ДОВЕДЕ ГАРА ДЕМБЕЛЕ НА ГЕРЕНА?
КОЙ?
Кой уговори Коко да ни даде Гарата?
Защо Коко ни даде Гарата?
В цялата работа има точно двама човека, говорили на един рожден ден - единият рожденик, а другият гост с много хубав подарък, след което Гарата ни радваше толкова много!
Питахте за един добър трансфер на Гонзо, ЕТО ВИ ГО - ГАРА ДЕМБЕЛЕ!
Гонзо доведе Гарата в Левски!
Още нещо?
Не защитавам никой, просто спрете да хейтвате!!!

Абе , пич, ти български не знаеш ли? Хейтвате. :lol: Някои съвсем се оляхте в стремеж да сте "съвременни".
Хората ОБСЪЖДАТ . Така се казва на български.
И кой "избор" беше въпросният Гара? Случаен избор.
Я направи сметка от колко футболисти твоят любимец намери няколко и то по този принцип.
Заслужавате си Директора.Малцинството, което го подкрепяте.Мнозинството Левскари страдат.Защото бяхме на принципа " По-умният отстъпва".
Така глупостта в клуба надделя в последните години.

Къде написах, че Гонзо ми е любимец, къде?
Ако обичаш, а и да не обичаш, не ми прави забележки за българския, защото във форума са позволени някои неща и мога да избирам дали да говоря с чуждици, на жаргон или по друг начин, стига да няма цинизми, но и това е допустимо в определени случаи.
Почти съм сигурен, че не си ми на годините нито на други работи, а вероятно и на посетените мачове на Левски, за да ми правиш забележки!
Когато е трябвало да ми оценяват българския са ми го оценили и в момента имам такава позиция, че аз оценявам други, макар и не по български, и не като учител!
На твоя "ПИЧ", КОЕ МУ Е БЪЛГАРСКОТО и КНИЖОВНОТО?
Предлагам да приключим с едно извинявай, защото нито се заяждам с теб персонално, нито съм ти отправил лична критика!
Написаното от мен е 100% истина и ако не го знаеш, значи си толкова наясно с това как стават някои неща във футболните реалности в България!

Прочети подчертаното и се радвай.Бъди СИГУРЕН , че не съм.За което се радвам.Ходя на мачове на Левски от 1962-ра година.Не знам, какви са ти другите работи, но съм сигурен , че са малки. :lol: Ако ми се извиниш-ще ти простя.А ти си "хейтвай" , "троли","поствай" и т.н.
По темата.Най-добрият трансфер, който чакам с нетърпение е, Директора да го върнат в Пловдив, Перчема-на гарата.
Въпреки всичко, пожелавам успех на НОВИТЕ и ОТБОРА.

п.п.И се пише–Не подкрепям НИКОГО,а не НИКОЙ.Ако си Левскар-пиши на български.
Последна промяна от Мистри на 21 яну 2016 21:48, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 21 яну 2016 21:21

Изображение

Ако е добър на футбол, толкова колкото е грозен, ще е трансферен удар.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 яну 2016 23:23

Е с тоя мамун вече феновете на останалите отбори ще ни спукат от ебавки :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 яну 2016 23:27

ЕМИЛ написа:Е с тоя мамун вече феновете на останалите отбори ще ни спукат от ебавки :lol:

То щото Дембеле беше модел на Армани...
Той да им къса мрежите,пък те нека го късат от майтапи.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 яну 2016 23:44

Иббаа, тоя е най-грозния досега :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 22 яну 2016 00:38

Тоя ми мяза на футболист тип Нджонго Присо от ЦСКА, дано да греша. (Не съм му гледал изявите. :lol: )

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 22 яну 2016 00:52

Бат Стоьо няма от какво да се оплаче до момента . Има трима много добри централни защитници , класа и опит от лявво ,същото се отнася и за вратаря , като само от дясно сме малко под въпрос. В средата има много сериозни халфове като Джери и Жорката . Бързината от Нарчето и Мангалето , които съвсем спокойно могат да се окажат и добра инвестиция предвид годините им , а може и да са големи издънки ще видим. Подавачите са на лице (Бедойката и Бурабия) , Прохи и Краев също са ни много важни играчи и остава само един класен нападател и мисля ,че сме бетон. Адски ми се искаше Литекс да остант ,защото това вече е една мега безсмислена А група , където единствено Лц са пред нас , но ако един Кешеру се контузи там нещата са доста на кантар. За турнирите ще се класираме спокойно ,а там какво ще стане божа работа....

Върни се в “Левски”