Негрите бойкотират "Оскарите" заради расизъм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Негрите бойкотират "Оскарите" заради расизъм

Мнениеот Player » 21 яну 2016 18:53

Не знам индианците да се обиждат за това как ги наричат, нито пък азиатците, но черните се обиждали на негър, все едно циганите дето ще ми стават роми. Я всички да се гръмнат като не могат да понесат една думичка. Егати тъкнообидните същества. Черни, негри маймуни все едно. Само ми е малко тъпо, че обиждам животните от род маймуни, че ги сравнявам с тези диваци, които освен да се колят през вековете, друго не са сътворили на този свят сами. Пак казвам, всяка жаба да си знае гьола, защото камъка си тежи на мястото.
Последна промяна от Player на 21 яну 2016 18:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 яну 2016 18:53

CTAHKO написа:...Бели хора :!: И с два лева в джоба, белият човек си е бял, и със 100 милиона в джоба, мангалът си е мангал :!:

...и с многомилионната си селекция твоят любим Челси е сбирщина от несретници, която с нокти и зъби се мъчи да не изпадне... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 18:56

1982 написа:
diplomat написа: но не се и съмнявай, че куките при първа възможност ще го застрелят черния.

Да, и половин САЩ ще излезе по улиците, за да протестира срещу полицая-"расист", убил "невинното" негро, дето сигурно е и някой дилър. Докато, ако полицаят гръмне мен, белият задник, на никой няма да му пука. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не е баш така. Гледал съм много клипчета в нета - имаше един случай, дето идват куките при някакъв с психични отклонения. На вратата първо се появява майка му, нещо говорят и после синът изкача с някаква вилица в ръка, при което настава паника - полицаите му казват да пусне "оръжието", при което той прави крачка да излезе от къщата и те директно го разстреляха. А става въпрос за бял в случая.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 18:57

Е, поне двата мразещи се форумни лагера намериха срещу какво да се обединят - лошия негролюбец и соросоид Дипломатчо. :mrgreen: :mrgreen: Ама ми е интересно какво ще каже Илчо, който страни малко от русофилските тези тип "Станко", че даже и голям пазител на човешките права се води. :lol: Или той само на арабски чаршафи се кефи, а гадните "негри" не са му по вкуса. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 18:59

Е, какво не е така, Дипломате, преди години имаше един случай, не помня къде точно в САЩ, пак полицейско насилие над черен, веднага наскачаха чернилките и техните бели "толерантни" симпатизанти, това било на расова основа, черните са репресирани и след няколко дена, когато се разбра кой е полицаят, се оказа, че е ........ черен. :lol: :lol: :lol:

Този случай беше много показателен - абе, то още не се е разбрало кой е извършителят, ама веднага се вади "расистката" карта, веднага пищим, че гадните бели ни репресират.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 19:03

1982 написа:Е, какво не е така, Дипломате, преди години имаше един случай, не помня къде точно в САЩ, пак полицейско насилие над черен, веднага наскачаха чернилките и техните бели "толерантни" симпатизанти, това било на расова основа, черните са репресирани и след няколко дена, когато се разбра кой е полицаят, се оказа, че е ........ черен. :lol: :lol: :lol:

Този случай беше много показателен - абе, то още не се е разбрало кой е извършителят, ама веднага се вади "расистката" карта, веднага пищим, че гадните бели ни репресират.

Е ти сериозно ли мислиш, че там полицаи стават само почтени американски граждани? :lol: Както тука са шопари, комплексари и потенциални престъпници, така и там е пълно с реднеци, понички, расисти (ама истински), потенциални изнасилвачи. Вярно, че много зависи в кой щат си - някъде хората цялостно са прекрасни, нормално се държат, но на други места просто да не попаднеш на някой шериф, дето ще ти резне топките за едното нищо...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2016 19:07

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:...Бели хора :!: И с два лева в джоба, белият човек си е бял, и със 100 милиона в джоба, мангалът си е мангал :!:

...и с многомилионната си селекция твоят любим Челси е сбирщина от несретници, която с нокти и зъби се мъчи да не изпадне... :lol:

:roll: :? :roll:

Къде го чукаш, къде се пука 8-) Кептън, хайде слагай памперса, хващай подлогата под мишница и отивай да си лягаш 8-) Време ти е. Само дано не забравиш за къде си тръгнал 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2016 19:10

diplomat написа:Е, поне двата мразещи се форумни лагера намериха срещу какво да се обединят - лошия негролюбец и соросоид Дипломатчо. :mrgreen: :mrgreen: Ама ми е интересно какво ще каже Илчо, който страни малко от русофилските тези тип "Станко", че даже и голям пазител на човешките права се води. :lol: Или той само на арабски чаршафи се кефи, а гадните "негри" не са му по вкуса. :mrgreen:

Другаря Илчо не го закачай, да не почне с тезите за НСР, Вашингтон и Тел Авив :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 яну 2016 19:17

CTAHKO написа:

Къде го чукаш, къде се пука 8-) Кептън, хайде слагай памперса, хващай подлогата под мишница и отивай да си лягаш 8-) Време ти е. Само дано не забравиш за къде си тръгнал 8-)

Няма да пропусна да уважа жена ти, драги ми Станко, докато ти си уплътняваш многото свободно време, което имаш като безработен, зад компютъра. 8-) А по повод на "толерастията" и евреите, срещу които ти толкова запалено се пениш: Толерастия е като българин да си фен (сигурно си такъв от няколко години) на английски отбор, чийто собственик е половин евреин и бащиното му име е Аронович.... :lol:
П.П. Иначе аз отдавна имам съмнения, че ти също си половин евреин по баща и затова толкова мразиш евреите, защото според техните канони истинският евреин е роден от майка еврейка и презират такива като теб... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 21 яну 2016 19:22, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2016 19:21

CTAHKO написа:
CTAHKO написа:...Бели хора! И с два лева в джоба, белият човек си е бял, и със 100 милиона в джоба, мангалът си е мангал !

Няма да пропусна да уважа жена ти, драги ми Станко, докато ти си уплътняваш многото свободно време, което имаш като безработен, зад компютъра. 8-) А по повод на "толерастията" и евреите, срещу които ти толкова запалено се пениш: Толерастия е като българин да си фен (сигурно си такъв от няколко години) на английски отбор, чийто собственик е половин евреин и бащиното му име е Аронович.... :lol:

От времето на Кен Бейтс съм фен на Челси ;) А бащиното има на великият хазарин е Аркадиевич 8-) Пак не си в час и пак те хващам в крачка :lol:

Върни се в “Свободна зона”