Негрите бойкотират "Оскарите" заради расизъм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Негрите бойкотират "Оскарите" заради расизъм

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 18:17

diplomat написа:
1982 написа:Дипломате, 90% от чернилките в Африка живеят по-зле отколкото техните деди-"роби" в САЩ навремето, експлоатирани от черни господари, ходят недохранени и лочат вода от реките, заедно с антилопите и биволите. 3-а лочат, а двама се озъртат, да не изскочи някой лъв.

Ами те и турците разправят същото за нас. Осъзнаваш ли колко глупаво е това мислене изобщо?

Не, не осъзнавам, Дипломате. Защото Уил Смит днес има 50 коли по стотици хиляди долара всяка, плюс 6 имения като на латиноамерикански диктатор, ама седнал да ми се прави на расово репресиран. Аре, баста, искам и аз така да бъда репресиран, марш у Африка, кюмюр, като не ти изнася, дай ми Фераритата и Бентлитата на мен, и иди на магарето у Мавритания.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2016 18:18

diplomat написа:
1palq4o1 написа:За тях съм гяур ( неверник ) и колкото и да се пенява няма да променя нищо. За мен пък са резаци и колкото и да подскачат си остават такива!

Ето тук е разковничето, според мен. Защото ти си останал с впечатлението, че масово са негри, маймуни, първобитни и т.н. Аз пък не съм. Да, има и такива, които са баш за зоологическата градина, но не са мнозинство. Много чернокожи са нормални хора, цивилизовани. Не смятам, че тези хора заслужават да бъдат наричани негри, след като думата ги обижда. Както и, очевидно за разлика от теб, не бих приел да ни наричат гяури или подобни глупости. Това е моето мнение, ти имаш свое собствено - няма лошо. Жив и здрав, и без лоши чувства, защото имам усещането, че с нещо съм те жегнал. Ако е така, прощавай.

Ама що изхождаш от позицията, че "негър" е обидна дума 8-) Кой и кога наложи тази дума като обидна :?: Все едно ти да се обиждаш като ти кажат "бъларин" ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 18:22

diplomat написа:"Бягащите" от лъвове и антилопи. Тука всички ще се насерем при гледката на лъв, ама буквално. Да ги бяха оставили да си живеят така, щом им харесва, а не да ги "цивилизоват" с камшиците.

Хайде, стига с тия камшици, знаеш ли в Африка черен как експлоатира и мачка други черни, това с белите господари е нищо. И то говорим за втората половина на 20-и век. Както и за 21-и.

В САЩ неграта си живеят като царе, сравнено с Африка, и пак пищят, и то най-много пищят богатите негра, дето са си напълнили гушите с пари от белите. Ще ми се прави Уил Смит на дискриминиран, ама ми взима доларчетата, като си купя неговия филм, нали, паричките ми, както и тези на другите бели, не са расисти, нали ?!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 18:22

1982 написа:
diplomat написа:
1982 написа:Дипломате, 90% от чернилките в Африка живеят по-зле отколкото техните деди-"роби" в САЩ навремето, експлоатирани от черни господари, ходят недохранени и лочат вода от реките, заедно с антилопите и биволите. 3-а лочат, а двама се озъртат, да не изскочи някой лъв.

Ами те и турците разправят същото за нас. Осъзнаваш ли колко глупаво е това мислене изобщо?

Не, не осъзнавам, Дипломате. Защото Уил Смит днес има 50 коли по стотици хиляди долара всяка, плюс 6 имения като на латиноамерикански диктатор, ама седнал да ми се прави на расово репресиран. Аре, баста, искам и аз така да бъда репресиран, марш у Африка, кюмюр, като не ти изнася, дай ми Фераритата и Бентлитата на мен, и иди на магарето у Мавритания.

Ама мен ме боли фара за тия малоумни Оскари. :lol: А Уил Смит си ги е изкарал с честен труд тия неща, така че не знам какви точно претенции имаш към него. И след като дедите му са част от изграждащата сила на държавата САЩ, той има право да се зове американец, като всеки бял човек в тази страна, а не да бъде наричан негър, щото на някви бели не има харесва черен да има пари и за тях той бил една маймуна всъщност. Щом той е маймуна, тия убитаци с 2 долара или лева в джоба какви са? :?:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 яну 2016 18:23

1982 написа:
diplomat написа:

И винетки да купи,а и каско да направи.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2016 18:25

Player написа:
CTAHKO написа: П.П. ей това нещо е писано преди повече от 20 години 8-) Колко актуално изглежда в момента 8-)

Това с тези 6 милиона вече става банално. Първо има спорове за това колко са и другото е, че през тази война убитите християни са много повече, но не се правим на жертви, както от изток така и от запад. А преди ВСВ е имало и първа, а преди това още много много войни и са били убивани или измирали много хора през вековете, но вниманието се насочва към точно пределен момент и точно определени жертви, които и са доста преувеличени. Както казвам, виновен е този който дава баницата. Да им кажат на евреите, че станалото е станало и да си гледат работата. И нас са ни убивали като кучета при бомбардировките през ВСВ, но не ревем на англичани и американци, че вечно трябва да ни дължат нещо и да се съобразяват с нас. Не може днес германците да са виновни за един австриец преди десетилетия. Но реално така излиза и виновните за това чувство не са евреите, а самите германци, защото са идиоти.

Не става въпрос за самия Холокост и колко чифути са избити, а за това как и от кого е наложена тази измислена тази измислена толерастия ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 18:26

diplomat написа:Ама мен ме боли фара за тия малоумни Оскари. :lol: А Уил Смит си ги е изкарал с честен труд тия неща, така че не знам какви точно претенции имаш към него. И след като дедите му са част от изграждащата сила на държавата САЩ, той има право да се зове американец, като всеки бял човек в тази страна, а не да бъде наричан негър, щото на някви бели не има харесва черен да има пари и за тях той бил една маймуна всъщност. Щом той е маймуна, тия убитаци с 2 долара или лева в джоба какви са? :?:

Изкарал си ги е с честни пари, точно защото в САЩ е такъв "расизъм", и всяко негро може да си живее като шейх, ако се труди и е кадърно. В Зимбабве дали може да изкара, колко и да гърби, ще живее като пристанищен плъх, докато гърби за шепа черни господари, така ще гърби, как и дедо му не е гърбил над памука. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2016 18:29

diplomat написа:Ама мен ме боли фара за тия малоумни Оскари. :lol: А Уил Смит си ги е изкарал с честен труд тия неща, така че не знам какви точно претенции имаш към него. И след като дедите му са част от изграждащата сила на държавата САЩ, той има право да се зове американец, като всеки бял човек в тази страна, а не да бъде наричан негър, щото на някви бели не има харесва черен да има пари и за тях той бил една маймуна всъщност. Щом той е маймуна, тия убитаци с 2 долара или лева в джоба какви са? :?:

Бели хора :!: И с два лева в джоба, белият човек си е бял, и със 100 милиона в джоба, мангалът си е мангал :!:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 18:30

1982 написа:

Изкарал си ги е с честни пари, точно защото в САЩ е такъв "расизъм", и всяко негро може да си живее като шейх, ако се труди и е кадърно. В Зимбабве дали може да изкара, колко и да гърби, ще живее като пристанищен плъх, докато гърби за шепа черни господари, така ще гърби, как и дедо му не е гърбил над памука. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Еми хубаво, ама защо трябва да му се вика негър на кадърния чернокож? Има такива, дето са си баш негри и се държат като такива. Но защо трябва да се отнасяме по същия начин с тези, които се трудят и са се цивилизовали/приобщили към обществото съвсем нормално?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 18:31

CTAHKO написа:

Бели хора :!: И с два лева в джоба, белият човек си е бял, и със 100 милиона в джоба, мангалът си е мангал :!:

Тебе те знам, комунисто-фашист-защитник на човешките права в Сирия, ама само щото от Кремъл така му нареждат. :lol: Аре у лево.

Върни се в “Свободна зона”