Ами, Дипломате, в Ню Йорк черните се разхождат безпроблемно из улиците на белите, спокойно. Но бял трудно ще се разходи из тези на Харлем, примерно. През цялото време ще бъде обиждан и осмиван, в най-добрия случай.
А сега ми кажи, къде е расизмът, дали при белите или при черните ??! Ама белите, както виждаш, не пищят, че в Харлем има расизъм, нали ??! Докато черният боклук само чака как да те наклепа, че си расист.
Негрите бойкотират "Оскарите" заради расизъм
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Негрите бойкотират "Оскарите" заради расизъм
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ами, Дипломате, в Ню Йорк черните се разхождат безпроблемно из улиците на белите, спокойно. Но бял трудно ще се разходи из тези на Харлем, примерно. През цялото време ще бъде обиждан и осмиван, в най-добрия случай.
А сега ми кажи, къде е расизмът, дали при белите или при черните ??! Ама белите, както виждаш, не пищят, че в Харлем има расизъм, нали ??! Докато черният боклук само чака как да те наклепа, че си расист.
Расизъм има и от двете страни. Но аз съм дотук, щото и като миналия път, този спор може да го водим цял ден.
Player написа:CTAHKO написа:Player написа:Виновен е не този който яде баницата, а този който му я дава. Белите хора са си виновни, че правят толкова много за всякакви религии, раси и етноси, за да им се качат после на главата и да искат още и още. Кой започна това с не на расизма - белите. Кой страда днес от това по света- белите. Мислим си че можем да направим другите като нас, но няма как това да стане, защото има различия. Има само една истина- White Power и другите да се оправят сами там откъдето са дошли. Като сме им толкова криви, какво правят тук?
В грешка сиЕвреите им дадоха правата, редно е те да си оправят забърканите от тях бакии
Имат пръст и те, но основно белите са го направили. Кой е гласувал това нещо и кой се е съгласил с него? Белите и само те. Нали не мислиш че шепа евреи могат да направят това без съгласието на бялото мнозинство.
Могат разбира се
П.П. ей това нещо е писано преди повече от 20 години
Легендата за
шестте милиона евреи, загинали уж от ръката на немците, има изключително сериозни
последствия за европейците. Тя се използва с цел възпрепятстване на всеки опит за
проява на национални чувства.
Всеки път, когато хората на Европа се опитат да предприемат мерки с цел
съхраняване на своя национален облик, моментално им се отправят обвинения, че те
са “неонацисти”, та нали нацистите извършиха онова страшно престъпление –
убийството на шест милиона евреи! В наше време самото съществуване на
национална държава от бялата раса се намира под голяма заплаха във връзка със
значителната емиграция от страните на Третия Свят. И докато този мит се поддържа,
нашите национални чувства ще бъдат подлагани на преследвания и безкомпромисна
разправа, а Третият Свят в лицето на ООН ще продължава да постига успехи в
борбата срещу силите, борещи се за съхраняване на най-важната гаранция за нашата
свобода – националната държава на нашата раса.
Това абсурдно обвинение за убийството на “шест милиона” евреи подрива принципите
на национализма и националното съзнание на бялата раса до такава степен, че
заплашва нейното съществуване. Много западни страни се намират днес пред лицето
на огромна опасност и, ако не се предприеме нещо за прекратяване емиграцията на
африканците и азиатците, нашата раса просто ще изчезне. Но какво се случва, когато
хората се опитат да говорят за расовия проблем и неговите биологически и
политически последствия? Обвиняват ни в расизъм! А расизмът, както всеки знае, е
първият признак на нацизма. А нацистите (което, разбира се, на всеки е известно) са
убили шест милиона евреи. И когато Инок Пауъл (в своето време член на английския
парламент) призова да се обърне внимание на опасните последствия от емиграцията
на Третия свят, един известен социалист сравни това с Дахау и Аушвиц, за да го
принуди да замълчи.
По такъв начин всички опити да се предизвикат дискусии относно расовите проблеми и
проблемите по оцеляването на нашата нация се прекъсват много ефективно. Може да
зави-дим на умението и решимостта на евреите да съхранят своята раса още от
доисторически времена. При тях има чувство на расова солидарност и това налагане
на мита за “шестте милиона” още повече го засилва. Но за съжаление тази легенда
има обратен ефект за нас, отслабва в нас решимостта за борба за расово
самосъхранение.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
diplomat написа:botevist_75 написа:Абе хора, вече е забранено в научни статии и официални документи да пишеш "хомосексуалист" ,вие за "черен" се учудвате.
"Черен" или "негър"? Щото има разлика. "Черен" няма как да забранят, както и "бял".
Думичката "негър" означава "черен"
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:diplomat написа:botevist_75 написа:Абе хора, вече е забранено в научни статии и официални документи да пишеш "хомосексуалист" ,вие за "черен" се учудвате.
"Черен" или "негър"? Щото има разлика. "Черен" няма как да забранят, както и "бял".
Думичката "негър" означава "черен"Така че точно това ти забраняват
А трагедията е, че на вас соросоидите ви плащат да защитавате нещо, за което дори не знаете какво означава и вие следвате сляпо спуснаите ви опорни точки

diplomat написа:CTAHKO написа:diplomat написа:botevist_75 написа:Абе хора, вече е забранено в научни статии и официални документи да пишеш "хомосексуалист" ,вие за "черен" се учудвате.
Думичката "негър" означава "черен"Така че точно това ти забраняват
А трагедията е, че на вас соросоидите ви плащат да защитавате нещо, за което дори не знаете какво означава и вие следвате сляпо спуснаите ви опорни точки
С тази снимка не си помагаш много!
Иначе този спор сме го водили много отдавна, но и това не променя нещата-негрите са си негри, белите са бели, индианците са червени и т.н.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

В Англия ги наричат на галено colurful buddy, което е супер педалско
В интерес на истината, негър се свързва с периода на робство. Както за нас гяур е обидно, така и за тях негър. Може негър да значи черен, ама то и гяур е неверник, а ние спрямо мюслитата сме неверници.
В интерес на истината, негър се свързва с периода на робство. Както за нас гяур е обидно, така и за тях негър. Може негър да значи черен, ама то и гяур е неверник, а ние спрямо мюслитата сме неверници.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:В Англия ги наричат на галено colurful buddy, което е супер педалско![]()
![]()
И ти започваш да защитаваш тезата на дипломата!
Ако се обиждат за това което са, проблема си е техен! Като сте толокоз политкоректни-кажете ми как ще наречете църньо от Гана? Афро-Ганаец? А църньо от Папуа-Нова Гвинея? Афро-Папуас? Ама той не е Афро...

1palq4o1 написа:Soulen написа:В Англия ги наричат на галено colurful buddy, което е супер педалско![]()
![]()
Ако се обиждат за това което са, проблема си е техен! Като сте толокоз политкоректни-кажете ми как ще наречете църньо от Гана? Афро-Ганаец? А църньо от Папуа-Нова Гвинея? Афро-Папуас? Ама той не е Афро...
Аз ти казвам, че се обиждат от негър,не от цвета на кожата си. Ако си бил роб, и са те наричали така, естествено, че ще се обидиш. Гяур и Булгаристан не те ли обиждат?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:1palq4o1 написа:Soulen написа:В Англия ги наричат на галено colurful buddy, което е супер педалско![]()
![]()
Аз ти казвам, че се обиждат от негър,не от цвета на кожата си. Ако си бил роб, и са те наричали така, естествено, че ще се обидиш. Гяур и Булгаристан не те ли обиждат?
Не ме засягат-на турски така се е наричала България!
За тях съм гяур ( неверник ) и колкото и да се пенява няма да променя нищо. За мен пък са резаци и колкото и да подскачат си остават такива!
И не почвай сега и ти като дипломата да ми обесняваш, че се обиждали като има се каже към коя раса ( все пак призната за човешка, макар и с резерви според мен ) принадлежат!