Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Днес ще е голям тест за психическата устойчивост на Арсенал и характера в борбата за титлата.
smoothc написа:Днес ще е голям тест за психическата устойчивост на Арсенал и характера в борбата за титлата.
Който преминахме приемливо, поне за мен

Леевски, оле

- dreben23
- Контакти:
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Е, то това е така от както е отворен Емиратс. Иначе най-доходоносния мач в историята беше онзи срещу Барселона.
YA GUNNERS YA
Много поводи за радост днес:
“The good news it that Ozil certainly will be available. Sanchez has the next two days to be decisive, but this time I think he’ll make it.
“Coquelin is back in full training ahead of schedule, Welbeck will be in full training next week; that’s positive news.
“Rosicky will play tomorrow night with the u-21s. We have a few players coming back at an important period now.”
YA GUNNERS YA
- dreben23
- Контакти:
Да, но Коклен няма как да го броим все още, сега трябва да наваксва с физическата подготовка. Раничко му е.
Вие сте гледали мача със Стоук, как бяхме в средата. Имаше токова авария и ги следях само на лайвскора. После попрочетох една статия и там пишеше, че сме се справили добре с мача, ама това добре нищо не ми говори. Щото пък в резюмето от мача, което си го четях на лайв ми се стори, че пак Чех е бил май главното действащо лице. Разкажете каквото си спомняте, че аз лично имах високи очаквания и от двата отбора уж, ама ко стана, нищо. Умишлено не съм писал в темата за този мач, защото не смятам, че е редно като не съм го гледал да изказвам мнение. Вие виждате добре нещата, така че целият съм в слух, разказвайте какво ви направи най-добро впечатление, най-лошо, имаше ли разлики с предния мач с Ливърпул. Кой блестя, кой не блестя... Хитрият Венгер ми направи едно мръсно и извади бате Йози от групата други подробности не знам. [offtopic]То и тоя кръг почти всички прогнози ги бях объркал, съответно нищо не се получи и с отбора- за късмет ми влезе на смяна машинката Ашли Уилямс и ме отърва от незапомнение времена резил, иначе испанско и италианско съм си доволен- в примерата си направих личен рекорд от 114 т, в калчото около 70 също не е зле, като се има предвид, че имам само Дибала от Юве и половината ми отбор е пълен с "роми" доволно е такъв резултат. Аз все за малко не успявах да барна стотака, ама тоя път имах всичко необходимо, единствената грешка бяха Мустафи и Парехо, ама кат се разчита на любимци, които са далеч от добра спортна форма, е така.
[/offtopic]
Вие сте гледали мача със Стоук, как бяхме в средата. Имаше токова авария и ги следях само на лайвскора. После попрочетох една статия и там пишеше, че сме се справили добре с мача, ама това добре нищо не ми говори. Щото пък в резюмето от мача, което си го четях на лайв ми се стори, че пак Чех е бил май главното действащо лице. Разкажете каквото си спомняте, че аз лично имах високи очаквания и от двата отбора уж, ама ко стана, нищо. Умишлено не съм писал в темата за този мач, защото не смятам, че е редно като не съм го гледал да изказвам мнение. Вие виждате добре нещата, така че целият съм в слух, разказвайте какво ви направи най-добро впечатление, най-лошо, имаше ли разлики с предния мач с Ливърпул. Кой блестя, кой не блестя... Хитрият Венгер ми направи едно мръсно и извади бате Йози от групата други подробности не знам. [offtopic]То и тоя кръг почти всички прогнози ги бях объркал, съответно нищо не се получи и с отбора- за късмет ми влезе на смяна машинката Ашли Уилямс и ме отърва от незапомнение времена резил, иначе испанско и италианско съм си доволен- в примерата си направих личен рекорд от 114 т, в калчото около 70 също не е зле, като се има предвид, че имам само Дибала от Юве и половината ми отбор е пълен с "роми" доволно е такъв резултат. Аз все за малко не успявах да барна стотака, ама тоя път имах всичко необходимо, единствената грешка бяха Мустафи и Парехо, ама кат се разчита на любимци, които са далеч от добра спортна форма, е така.

***САМО ЦСКА!***
Виж в темите, аз съм си дал мнението и за двата мача и съм описал наблюденията си за средната линия.
YA GUNNERS YA
Дали мачът срещу Челси няма да даде и началото на един лек(февруарски) трус в Арсенал?
Трус по скалата на Люи Ван Гаал, или?

YA GUNNERS YA
Не, по скалата на мосю Венгер