TodorT написа:Бушар загуби от Радванска безславно.Жалко за Джини, дано намери играта си по-скоро. Кошмарът за нея продължава и през 2016. Серина и Маша мачкат без особени усилия.
Селеш никога не намери играта си след инцидента в Хамбург.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TodorT написа:Бушар загуби от Радванска безславно.Жалко за Джини, дано намери играта си по-скоро. Кошмарът за нея продължава и през 2016. Серина и Маша мачкат без особени усилия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Не съм гледал мача, но не мисля, че проблемът е бил толкова в Бушар. Радванска е в страхотна форма и според мен има сили да се противопостави на Серина в горната част. При друг жребий, може би Бушар щеше да стигне по-далеч.
rhaegar написа:Не съм гледал мача, но не мисля, че проблемът е бил толкова в Бушар. Радванска е в страхотна форма и според мен има сили да се противопостави на Серина в горната част. При друг жребий, може би Бушар щеше да стигне по-далеч.
TodorT написа:rhaegar написа:Не съм гледал мача, но не мисля, че проблемът е бил толкова в Бушар. Радванска е в страхотна форма и според мен има сили да се противопостави на Серина в горната част. При друг жребий, може би Бушар щеше да стигне по-далеч.
Никакъв шанс! Халеп и Радванска не са тенисистки, които могат да победят Серина. Просто Уилямс ги смачква със сила. Радванска е главно връщачка, а за да биеш Серина трябва да атакуваш. Азаренка според мен има най-големи шансове срещу американката, защото има и здрав сервис, и мощ в ударите. Шарапова е другата, която има потенциал, но пък тя като зацикли със сервиса и двойните грешки и всичко приключва. Вторият сервис срещу Серина е лесна плячка и топката се връща в полето на противника с всичка сила.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта