Преминаването на Гаджев в Кубан невъзможно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Miroslav33
- Контакти:
Преминаването на Гаджев в Кубан невъзможно
Всеки трансферен прозорец се чудя как може този велик футболист да не го оценяват в чужбина ????!!!!???Уж всеки път много отбори го искат а винаги нищо не се получава
)

-
bellamy_99
Re: Преминаването на Гаджев в Кубан невъзможно
Miroslav33 написа:Всеки трансферен прозорец се чудя как може този велик футболист да не го оценяват в чужбина ????!!!!???Уж всеки път много отбори го искат а винаги нищо не се получава)
![]()
![]()
Толкова е добър, че всеки вика - вземи го ти
Той може единствено да се радва, когато бие служебно
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.
- Captain Stottlemeyer
И ти си се опитал да напишеш нещо смислено, но както винаги и при теб не се получава (пикльото след теб поне е цитирал вица "вземи го ти").
С пръдня боя не става, а за смислена тема трябва поне малко мозък... 
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
Полузащитник Владимир Гаджев, который в конце декабря подписал контракт с «Кубанью», вероятно, не сыграет за российский клуб.
Владимир Гаджев 27/12/2015 Полузащитник «Левски» перейдет в «Кубань» 28-летний хавбек не появился на первой тренировке команды после возвращения из отпуска, пишет Topsport.bg.
В «Кубани» намерены расторгнуть соглашение с игроком из-за финансовых проблем. Гаджев согласен на такой вариант, но только в случае выплаты неустойки. Пока стороны продолжают переговоры.
Ожидается, что футболист нынешний сезон доиграет в «Левски».
http://www.livesport.ru/football/2016/01/11/gadzhev/
Владимир Гаджев 27/12/2015 Полузащитник «Левски» перейдет в «Кубань» 28-летний хавбек не появился на первой тренировке команды после возвращения из отпуска, пишет Topsport.bg.
В «Кубани» намерены расторгнуть соглашение с игроком из-за финансовых проблем. Гаджев согласен на такой вариант, но только в случае выплаты неустойки. Пока стороны продолжают переговоры.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
bellamy_99
Captain Stottlemeyer написа:Полузащитник Владимир Гаджев, который в конце декабря подписал контракт с «Кубанью», вероятно, не сыграет за российский клуб.
Дано да е истина, че срам за него. От 2010г всеки полусезон му е последния в Левски
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.
- atanas7510
- Контакти:
Хайде в Левски обратно, всеки трансферен прозорец сага гаджев тук, гаджев там и накрая пак в Левски.Защо не си стои в отбора а обикаля Европата.
пишет Topsport.bg. - или поредната изсмукана от пръстите новина на българските "журналисти" от топа. Времето ще покаже
- Red thunderstorm
Captain Stottlemeyer написа:И ти си се опитал да напишеш нещо смислено, но както винаги и при теб не се получава (пикльото след теб поне е цитирал вица "вземи го ти").С пръдня боя не става, а за смислена тема трябва поне малко мозък...
Добре, че си най-умния във форума, та да ни светнеш какво става с пръдня и кой е пикльо! А и както сме се уверили, твоите "най-смислени" теми се свеждат до ЧРД на някоя подуенска звезда като Владко.
Напълно оправда прякора си Владко Трансфера. 
-
Miroslav33
- Контакти:
Captain Stottlemeyer на 21 Яну 2016 11:52
И ти си се опитал да напишеш нещо смислено, но както винаги и при теб не се получава (пикльото след теб поне е цитирал вица "вземи го ти").
С пръдня боя не става, а за смислена тема трябва поне малко мозък...
то ти си не по смислен мозъчно
всеки трансферен прозорец все го искат а накрая никой не го взема,когато фактите говорят и ти Капитане пикльо трябва да замълчиш.То и мен ме иска Барселона но сега нямали толкова финанси и няма да ме вземат.Досега теми никога не съм пускалтеми или да съм коментирал нещо,така че не си измисляй Капитан пикльо
то ти си не по смислен мозъчно
всеки трансферен прозорец все го искат а накрая никой не го взема,когато фактите говорят и ти Капитане пикльо трябва да замълчиш.То и мен ме иска Барселона но сега нямали толкова финанси и няма да ме вземат.Досега теми никога не съм пускалтеми или да съм коментирал нещо,така че не си измисляй Капитан пикльо
Последна промяна от Miroslav33 на 21 яну 2016 11:46, променено общо 1 път.
Върни се в “Кошче за отпадъци”