БФС ПОТВЪРДИ: Литекс аут от А група!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 яну 2016 02:09

blue avalanche написа:
GOLEADOR написа:Ако този мач се бе провел в Германия или Англия,до сега виновниците вече да са дадени на съд без значение какви високи постове заемат в Левски,Виваком или Щрабах.Ама нали сте отбора на всяка власт никой не ви закача без значение от "другите начини" с които си служите!

Кой е този мач?
Кой е виновен и за какво?
Какъв подкуп е дал ПФК Левски,на кого и колко?
Нали знаеш,че в Англия и Германия за недоказани писаници и ти можеш да отидеш под съд?

Мача който разтресе цялата А група!Мача заради който я има тази тема!Мача заради който отвратени от случващото един отбор напусна терена,нищо,че бяха с класа над противника си и водеха в резултата!Мач който прокуратурата трябва да разследва!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: БФС ПОТВЪРДИ: Литекс аут от А група!

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 яну 2016 02:10

GOLEADOR написа:Наказанието на Литекс бе ясно,жалко само ,че никой не посмя да разследва Левски и БФС за корупция.А това бе задължително след мача в който Литекс демонстративно напуснаха терена.Жалко,но БФС и "Отбора на всяка власт" са под закрилата на правителството и се чувстват недосегаеми.

За да барнат Левски в тоя мач трябва да разследват ония двамата, които нарочно търсеха червени картони. Ама те са от Литекс, та затова не го споменаваш.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 яну 2016 02:15

Betchualeng Arnaikem написа:
GOLEADOR написа:Наказанието на Литекс бе ясно,жалко само ,че никой не посмя да разследва Левски и БФС за корупция.А това бе задължително след мача в който Литекс демонстративно напуснаха терена.Жалко,но БФС и "Отбора на всяка власт" са под закрилата на правителството и се чувстват недосегаеми.

За да барнат Левски в тоя мач трябва да разследват ония двамата, които нарочно търсеха червени картони. Ама те са от Литекс, та затова не го споменаваш.

Търсели друг път!Както и да е,важното е,че и ти си на мнение,че прокуратурата трябва да разследва тази среща.Това е върху което трябва да се наблегне в българската преса и прокуратура,но те гузно мълчат.Защо ли?Да не би защото собственика на Леевски ги държи?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 яну 2016 02:24

Teo написа:Абе, няма ли прокуратурата да се намеси и да разследва тая пародия дето се разигра декември месец на Герена :?:

Трябва, да. Незабавно да се разследва защо двама души абсолютно умишлено си търсят ЧК и въобще по всичко личи, че за тях това не е нормален мач.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 яну 2016 02:32

Teo написа:Абе, няма ли прокуратурата да се намеси и да разследва тая пародия дето се разигра декември месец на Герена :?:

Трябва, да. Незабавно да се разследва защо двама души абсолютно умишлено си търсят ЧК и въобще по всичко личи, че за тях това не е нормален мач.

Те са си получили картоните,важно е други защо не получиха същото наказание.Кой ПОДКУПИ съдията за да свири по този начин и КОЙ осигури парите за подкупа?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 яну 2016 02:33

PFC Litex написа:Наредбите казват, че резултатите ни трябва да бъдат анулирани, какво толкова страшно има?

Някои от нашите са против, защото струва ми се Лудогорец ще ни дръпне с 5 ли колко точки. Уж всички бяха за възраждане на отбора като ОТБОР, а не купи и титли на всяка цена по всеки начин, но сега... олеле майко.
Аз лично смятам, че трябва просто да изчакаме решението за точките без емоция.

В края на краищата нали уж не бълнувахме само купи и титли, какво ни пука тогава какво ще реши БФС за точките? Ма Лудогорец щял да дръпне? Ми паднало им е, ще дръпнат, да му мислят тия, дето се радваха при прекратяването на мача (от нашите). Пък и да не дръпнат с 5 точки Лудогорец пак са шампиони, ама това е друга тема.

По мое мнение станалото е по време на мач от календарната година и не трябва да се гледа кога е взето решенеито. По една много проста причина: ако се превърне в навик късно взетото решение да изменя полагащата се санкция/реакция ще вземе да стане модно сред съответните фактори.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 яну 2016 02:36

GOLEADOR написа:

Те са си получили картоните,важно е други защо не получиха същото наказание.Кой ПОДКУПИ съдията за да свири по този начин и КОЙ осигури парите за подкупа?

Хубаво де, да разследват има ли подкуп и ако има да действат. Ама както казах - играчите на Литекс нарочно си просиха картоните. Мисля ще се съгласиш с мен, че няма футболист, който има за цел при нормални обстоятелства да бъде изгонен рано от мача.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 яну 2016 02:39

GOLEADOR написа:

Търсели друг път!Както и да е,важното е,че и ти си на мнение,че прокуратурата трябва да разследва тази среща.Това е върху което трябва да се наблегне в българската преса и прокуратура,но те гузно мълчат.Защо ли?Да не би защото собственика на Леевски ги държи?

Виж сега. Аз не съм против да разследват когото и да било. И нас да разследват, ок. Ако имаме вина - да действат, ок. Аз искам справедлив футбол, и въобще по принцип съм за справедливостта.

Но категорично тия (от Литекс, с ЧК) си ритаха и блъскаха целенасочено и това не е нормално. Защо един Асприля примерно не го направи, ами направи това, което е редно за играч като него (вкара гол)?

И аз самия признах след мача, че някои от нашите също малко странно посягаха, както трудно биха посмели по принцип. Само си пожелавам да ми се е сторило, пък не знам.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 яну 2016 02:41

Betchualeng Arnaikem написа:Хубаво де, да разследват има ли подкуп и ако има да действат. Ама както казах - играчите на Литекс нарочно си просиха картоните. Мисля ще се съгласиш с мен, че няма футболист, който има за цел при нормални обстоятелства да бъде изгонен рано от мача.

Разбира се,че прокуратурата трябва да стигне до цялата истина.И да разбере КОЙ от Левски е корумпирал въпросните съдии и играчи.И всички да си понесат заслуженото наказание защото корупцията е наказуема в България!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 21 яну 2016 06:11

Ако Литекс бяха оставени при ,,майсторите'' бфс щеше да наруши законите които сама е сътворила.Но защо всички предишни мачове на ловчанлии са анулирани е въпрос на вариации.От както този празноглав алкохолик е начело на футбола ни схемите на първенствата се сменят всяка година.Лягаш с еднакви точки,с основен конкурент за титлата,а се събуждаш с 8 точки преднина.Пълна трагедия навсякъде в организация,закони наредби,клубни отбори,национални гарнитури.Копаем усилено дъното.Пролетният полусезон не трябва да започва,за да се промени нещо.

Върни се в “Литекс”