Бояне, ако може малко така да помогнеш на скаузър-страдалец
Убиха шампион по таекуондо във Враца!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Убиха шампион по таекуондо във Враца!
А къде го изкопахте това клипче, за което всички говорите ? Аз само снимки съм виждал по статиите.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
daduradam написа:А къде го изкопахте това клипче, за което всички говорите ? Аз само снимки съм виждал по статиите.
Ето тука го има баш в началото как пада, единия брат говори по телефона, май полиция викал, а другия просто стои там ... Момчето пада без намеса на никой от тях
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=32nq0vhATN4[/youtube]
Леевски, оле
Betchualeng Arnaikem написа:Player написа:Хайде стига с глупостите, че го били до смърт. Онзи от Поморие с октопода от изборите с бухалки са го пребили и не може да говори а в лице, не може да го познаят и въпреки това, не е до смърт, а само пребиване. С голи ръце, до смърт трябва да е егати боя, какъвто липсва , щом в лице му няма нищо а и си е стоял прав и си е говорил. Или гледате само филми, където с два шамара се убива. Като нищо може да се окаже, че малкия е нанесъл повече удари дори.
Просто едни познават човека, други просто смятат за ПРАВИЛНО да поискат линч и да напсуват държавата, която позволява смъртта на 18 годишни.
Напомния ми за случая, когато ругаха и псуваха една полицайка дни наред, а накрая пиклата, която се оплака от нея се покри като мишка. Никой от тия олигофрени не излезе да признае, че е псувал залудо.
Мда, оная дето излъга, че са я обискирали неправомерно и са я обарвали, и т.н, а накрая се оказа наркоманка, а приятелите и престъпници.Медията е много силно оръжие, някои така и не го разбраха това нещо.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Мерси, Бояне.Еми, то изглежда получава нещо като гърч като пада ? Май си гълта езика
Не ми изглежда като задушаване на мен.
Четох ся из сайтовете някакви свидетели работи, но пък защо тези свидетели да не са заплашени
Интересна работа, на онази снимка дето толкова много се коментира ( където му държат ръцете ) ако те го биеха знаете ли какви крака ще им размята един човек тренирал Таекуондо ? Всичко е доста размито вече благодарение на медии, свидетели, приятелки, приятели, братя и т.н
Кога излиза тази съдебна експертиза ? Само тя може да покаже истината.
Четох ся из сайтовете някакви свидетели работи, но пък защо тези свидетели да не са заплашени
Кога излиза тази съдебна експертиза ? Само тя може да покаже истината.
Кур за братята понички и себеподобните им мутри. Само в тая пробита държава такива хора получават обществена подкрепа. Овце сме и това е.
-
OLD.PLAYER
- Контакти:
.
Последна промяна от OLD.PLAYER на 19 юли 2016 14:27, променено общо 1 път.
diplomat написа:Кур за братята понички и себеподобните им мутри. Само в тая пробита държава такива хора получават обществена подкрепа. Овце сме и това е.
В случая въобще не става въпрос за обществена подкрепа, а за справедливо правосъдие.
След като всички факти говорят, че здравословен проблем е причината за смъртта на момчето, а не е причинена от нанесени удари при сбиване, няма как да се искат присъди за предумишлено убийство. Дори при изнесените факти и първото обвинение в непредумишлено убийство по хулигански подбуди, не мисля, че ще издържи в съда.
Никой не може да наказва някого заради общественото мнение. За това се извършват експертизи, разпитват се свидетели и се гледат записи, като те са водещите в съда, а не искането на една или друга група хора.
v.r.s. написа:diplomat написа:Кур за братята понички и себеподобните им мутри. Само в тая пробита държава такива хора получават обществена подкрепа. Овце сме и това е.
В случая въобще не става въпрос за обществена подкрепа, а за справедливо правосъдие.
След като всички факти говорят, че здравословен проблем е причината за смъртта на момчето, а не е причинена от нанесени удари при сбиване, няма как да се искат присъди за предумишлено убийство. Дори при изнесените факти и първото обвинение в непредумишлено убийство по хулигански подбуди, не мисля, че ще издържи в съда.
Никой не може да наказва някого заради общественото мнение. За това се извършват експертизи, разпитват се свидетели и се гледат записи, като те са водещите в съда, а не искането на една или друга група хора.
И ти смяташ, че в България това се случва справедливо, честно, праведно и по правилата?
Betchualeng Arnaikem написа:Обърни се към свидетелите. Те да кажат какъв е бил бокса (стига да намерят къде го скатаха). Не съм го измислил аз че ги е ударил.
Нямам намерение да се обръщам, когато знам какво е "бокс", и какво причинява, ако наистина те шибнат с него. Няма начина да те избухат с бокс и ти да си останеш здрава и права поничка, без белег и рана.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
boabbb написа:Човека от общинската фирма за паркинги и гаражи каза, че на мястото на снимката е бил свидетел през цялото време и там само са се дърпали и са го държали, за да му вземат боксаКаза ясно по телевизията, че там никой не се е бил ... Били са се на друго място, дадоха го на около 50м от мястото на тая снимка - за там не знам дали има свидетели
Факт е, че на клипа падането на момчето изглежда като следствие от здравословен проблем
Значи са се били, все пак ?! Май оттече версията за невинните братя Понички ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.