Заради нас Локомотив стартира подготовка в събота от 14:00 ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Turo
Контакти:

Re: Заради нас Локомотив стартира подготовка в събота от 14:

Мнениеот Turo » 20 яну 2016 17:00

icko65 написа:
Turo написа:
icko65 написа:
Turo написа:Ицко нещо не ми стана ясно.Казваш Черно море не си е сменяло името от 1959-та.Искам да те попитам коя година Черно море стана ПФК и не беше ли преди това само ФК?

Беше..Но ново дружество като вас не сме правили.На страницата има цитат.Чети.

Еми то и нашето дружество не е ново. Възстанови се старото към Обединените спортни клубове(бившо ДФС). През 1985 се прави реорганизация на спортните клубове у нас и футболните клубове се отделят от спортните дружества, така по този начин юридически всички отбори са нови дружества. След това след 1997 много от тях станаха ПФК-та(отново юридически нови дружества). През 2015 година просто се фъзстановява футболния клуб към Обединени спортни клубове Локомотив. По същия начин както се е случило с България през 1878 година, затова в момента говорим, че държавата ни е на 1335 години, а не на 138.

Нещо ги извърташ работите..Как ще възстановиш старото като старото е Локо Сф и още си съществува?Тия през 1985 и 1997 са си преобразувания.Няма фалити и промени в имената.Като възстановявате старото що слагате 1929?И като не сте ново дружество що почнахте от А обл.?По правилника на БФС само новите почват оттам. :arrow:

Явно не можеш или не искаш да ме разбереш.През 1985 Футболния клуб се отделя от дружеството,същия през 1997 се пререгистрира.Така тези две дружества стават отделни от ОСК Локомотив.В периода 1985-2015 ОСК Локомотив няма спорт футбол.Има един договор единствено за подялба на стадиона с ФК(ПФК) Локомотив(София).Предвид това което се случи през 2015 година ОСК Локомотив си възстанови футболния отбор и изгони от стадиона това ПФК тъй като то не развиваше дейност.Мисля да спра до тук по темата.В момента ОСК Локомотив няма баскетбол и волейбол,ако реши да ги възстанови това дали биха били нови отбори?Така или иначе самото дружество е създадено 1929 година и то е майка на спортовете под шапката Локомотив.А тук говорим за спорт,не за АД-та и ПФК-та.Ти ми отговори ако сме ново дружество,как така започнахме да играем на стадион Локомотив.По същата логика претенции за стадиона може да обявят и други отбори.Относно годината бих могъл да ти изброя поне 20 отбора които имат година в името си.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 яну 2016 18:06

Turo написа:
icko65 написа:
Turo написа:
icko65 написа:
Turo написа:Ицко нещо не ми стана ясно.Казваш Черно море не си е сменяло името от 1959-та.Искам да те попитам коя година Черно море стана ПФК и не беше ли преди това само ФК?

Беше..Но ново дружество като вас не сме правили.На страницата има цитат.Чети.

Еми то и нашето дружество не е ново. Възстанови се старото към Обединените спортни клубове(бившо ДФС). През 1985 се прави реорганизация на спортните клубове у нас и футболните клубове се отделят от спортните дружества, така по този начин юридически всички отбори са нови дружества. След това след 1997 много от тях станаха ПФК-та(отново юридически нови дружества). През 2015 година просто се фъзстановява футболния клуб към Обединени спортни клубове Локомотив. По същия начин както се е случило с България през 1878 година, затова в момента говорим, че държавата ни е на 1335 години, а не на 138.

Нещо ги извърташ работите..Как ще възстановиш старото като старото е Локо Сф и още си съществува?Тия през 1985 и 1997 са си преобразувания.Няма фалити и промени в имената.Като възстановявате старото що слагате 1929?И като не сте ново дружество що почнахте от А обл.?По правилника на БФС само новите почват оттам. :arrow:

Явно не можеш или не искаш да ме разбереш.През 1985 Футболния клуб се отделя от дружеството,същия през 1997 се пререгистрира.Така тези две дружества стават отделни от ОСК Локомотив.В периода 1985-2015 ОСК Локомотив няма спорт футбол.Има един договор единствено за подялба на стадиона с ФК(ПФК) Локомотив(София).Предвид това което се случи през 2015 година ОСК Локомотив си възстанови футболния отбор и изгони от стадиона това ПФК тъй като то не развиваше дейност.Мисля да спра до тук по темата.В момента ОСК Локомотив няма баскетбол и волейбол,ако реши да ги възстанови това дали биха били нови отбори?Така или иначе самото дружество е създадено 1929 година и то е майка на спортовете под шапката Локомотив.А тук говорим за спорт,не за АД-та и ПФК-та.Ти ми отговори ако сме ново дружество,как така започнахме да играем на стадион Локомотив.По същата логика претенции за стадиона може да обявят и други отбори.Относно годината бих могъл да ти изброя поне 20 отбора които имат година в името си.

Всичко е ясно!Защо почнахте от Аобл.?Не ти харесва въпроса ли?Тия поне 20 отбора които можеш да изброиш що ли имат година в името си?И дали всички от тях започнаха от най-долно ниво?Що ли?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 21 яну 2016 11:40

И какво като сме почнали от най-долното ниво на футбола ?!
Така е морално и така трябваше да се започне.Клубът лека полека се изправя на крака и ще се върне отново в А група ! :P

Със сигурност ние сме единствения клуб, който без реване на тоя и ония си направихме точно това ,което искахме = ) Махнахме го Гигов и Локомотив
отново се връща по старата схема да се дърпат момчета от школата,

НЕОБИКНОВЕНИЯ КЛУБ НА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК

САМО ЛОКО СОФИЯ !

:P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 21 яну 2016 18:25

Не мога да разбера какъв е проблема,че стартираме от А окръжна.Марек и Хасково започнаха също от там както и съгражданите ви от Спартак,както и Берое,Дунав,Пирин и Лудогорец и т.н навремето бяха там.Не виждам какъв е проблема, че играем в А областна.А както каза Перуката до година може да ни върнат в А група, макар,че 99 % от привържениците не искаме подобен вариант.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 22 яну 2016 08:44

Търе, спориш с радиото. В случая с кухо радио, дето кънти на лейка.
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 22 яну 2016 12:23

Turo написа:Не мога да разбера какъв е проблема,че стартираме от А окръжна.Марек и Хасково започнаха също от там както и съгражданите ви от Спартак,както и Берое,Дунав,Пирин и Лудогорец и т.н навремето бяха там.Не виждам какъв е проблема, че играем в А областна.А както каза Перуката до година може да ни върнат в А група, макар,че 99 % от привържениците не искаме подобен вариант.

Започнаха оттам защото като вас основаха нови дружества.Старите им фалираха.Отвори Уикипедията и виж за новия Марек има ли някакви успехи.Основан-2015.Ново дружество-А окр или обл.Това обяснявам и на оня парци ли е марци ли е от найси месеца.Ама аз съм бил кухото радио.Марек мина през Марек2010-фалира /без да са играли в А окр./Сега вече новия ОФК Марек2015 няма как -тръгва от най-долно ниво щото е нов.За СпартакВн е идентична ситуацията.

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 22 яну 2016 14:29

Марек си е Марек,а Спартак Варна си е Спартак Варна.Отиди в Дупница и им кажи на хората,че нямат успехи не са играли с Байерн,не са взимали купата.Кажи им и на Спартак Варна че не са играли с Манчестер Юнайтед, нищо че голяма част от феновете им още си спомнят този мач.Отиди и в Стара Загора и им кажи, че не са ставали шампиони 1986-та и.т.н.За мен не е проблем йакво ще броиш на Локомотив.Винаги сме били с положителен баланс срещу Черно море и след време като се върнем в А група пак ще бъдем.А Черно море и след 20 години няма да може да стигне точките,мачовете и головете записани срещу Локомотив София в А група.Около 800 точки имате да направите за да ни надминете.Дерзай.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 22 яну 2016 21:19

Turo написа:Марек си е Марек,а Спартак Варна си е Спартак Варна.Отиди в Дупница и им кажи на хората,че нямат успехи не са играли с Байерн,не са взимали купата.Кажи им и на Спартак Варна че не са играли с Манчестер Юнайтед, нищо че голяма част от феновете им още си спомнят този мач.Отиди и в Стара Загора и им кажи, че не са ставали шампиони 1986-та и.т.н.За мен не е проблем йакво ще броиш на Локомотив.Винаги сме били с положителен баланс срещу Черно море и след време като се върнем в А група пак ще бъдем.А Черно море и след 20 години няма да може да стигне точките,мачовете и головете записани срещу Локомотив София в А група.Около 800 точки имате да направите за да ни надминете.Дерзай.

Фактите не мога да отричам.За разлика от други.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 яну 2016 11:24

Успех на Локо(Сф) ! Сигурен съм ,че скоро ще сме там ,където ни е мястото-при най-добрите.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Локо София”