Иначе контролката - ала-бала.
Но вероятно Стоев е видял някои неща,които на нас ни убягват. Някои от юношите може и с тези минутки да си останат.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
levskarcheto96 написа:Нямах възможност да следя контролата ни, така че ще може ли някой да каже как се представиха новите попълнения?
Разбрах, че само Бурабия не е играл по незнайно какви причини. Вярно, че играем срещу Свиленград, но дори и срещу такива отбори понякога може да се забележи дали от един играч става нещо или не. Та, интересува ме има ли надежда за Нар и Нгом най-вече, щото са атауващи футболисти, не за друго. Централните защитници ги изключвам, понеже предполагам, че са нямали много работа.
levskarcheto96 написа:Нямах възможност да следя контролата ни, така че ще може ли някой да каже как се представиха новите попълнения?
Разбрах, че само Бурабия не е играл по незнайно какви причини. Вярно, че играем срещу Свиленград, но дори и срещу такива отбори понякога може да се забележи дали от един играч става нещо или не. Та, интересува ме има ли надежда за Нар и Нгом най-вече, щото са атауващи футболисти, не за друго. Централните защитници ги изключвам, понеже предполагам, че са нямали много работа.
wilge написа:levskarcheto96 написа:Нямах възможност да следя контролата ни, така че ще може ли някой да каже как се представиха новите попълнения?
Нар показа бързина, втория гол стана след негова асистенция. Докато на този етап гНом игра в стил Диаби. За сега иска но не може. За съжаление не мога да кажа същото за бъдещите звезди- Краев и Боримиров. Играха на 25% от възможностите си. Много неглижирано, много пренебрежение към противника и игровите ситуации. Добре я пипат, но без стръв, без спортна злоба. Дали свиленградци не са достатъчен дразнител или се имат за звезди вече? Стойчо трябва да им дърпа ушите. За сметка на тях Кабов и Янев играха с кеф. Илия Димитров от две положения един гол. Но го направи по английски. Топката влетя със сила. Но е първи мач още. Почти без публика. Не се различаваше много от обикновена тренировка. Ако бяха направили двустранна игра сигурно щеше да е по- интересно. В общи линии- добре. Мисля, че доволните са повече от недоволните. Стоев май ще направи приличен отбор за Европа. Един вкарвач само липсва.
Вълчан написа:Вярвам обаче никои не си прави илюзии че играчи без пари ще са някаква класа.Изгонихте едни и си взехте същите като качества.....
Потребители, разглеждащи този форум: ikar, mrw8, tmanolov и 25 госта