Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Мнениеот 1982 » 19 яну 2016 21:40

fcb_bg написа:
1982 написа:Нарочно тялото му е малко по-далеч, заради което е и навеждането, за да го удари. Пази се от краката на момчето, защото брат му му държи ръцете, но краката му са свободни и може да го ритне.

Ти осъзнаваш ли, че се каза колко много хора имало и снимали и все още няма видео и материал как са го смляли от бой? Но има видео в което видях как единия брат, момчето и майка му стоят заедно и чакат куките и момчето се свлича.
Тоя 100-кг ако наистина го е бил 2 мин като боксов чувал, тва момче е немало да стане на улицата, а е щяло да се събуди в болницата. Много смърди тоя случай. Брат му рече, че и той носел бокс. и той ли е некъв ангел?

Аз не твърдя, че са го смляли от бой, а че са го удряли. Колко пъти и къде, не знам. И определено лъжат, че той ги е удрял с бокс, видяхме им лицата отблизо по новините, напълно са здрави.

От Нова дори ходиха до дома им и ги помолиха да покажат белезите от следите с ударите от бокса. Естествено, отказаха.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 яну 2016 21:43

pomiqr272 написа:Приятелката му нали каза, че е излязъл да се бие, защото е мъж. Не мога да разбера защо го оплаквате при това положение. ЗНаете какво е казал Крум. Разбирам да са го извадили от колата, но той сам е излязъл.

Като е излязъл и са се били, в следствие на което имаме смъртен случай, убийците трябва да си понесат отговорността.

Когато тръгнеш да се биеш, трябва да си наясно, че може да има сериозни последствия от това. Ако той беше убил някой от тях, сега той трябваше да понесе вината.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 яну 2016 21:46

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:Нарочно тялото му е малко по-далеч, заради което е и навеждането, за да го удари. Пази се от краката на момчето, защото брат му му държи ръцете, но краката му са свободни и може да го ритне.

Ти осъзнаваш ли, че се каза колко много хора имало и снимали и все още няма видео и материал как са го смляли от бой? Но има видео в което видях как единия брат, момчето и майка му стоят заедно и чакат куките и момчето се свлича.
Тоя 100-кг ако наистина го е бил 2 мин като боксов чувал, тва момче е немало да стане на улицата, а е щяло да се събуди в болницата. Много смърди тоя случай. Брат му рече, че и той носел бокс. и той ли е некъв ангел?

Аз не твърдя, че са го смляли от бой, а че са го удряли. Колко пъти и къде, не знам. И определено лъжат, че той ги е удрял с бокс, видяхме им лицата отблизо по новините, напълно са здрави.

От Нова дори ходиха до дома им и ги помолиха да покажат белезите от следите с ударите от бокса. Естествено, отказаха.

Медиите казаха хиляда лъжи, ама приятелката на момчето май също се смъкна да говори неистини. Щото тя каза, че го били доста време, не аз. И го казваше не само в състояние на афект, а и 2 дена след това.
Аз съм последния човек, който ще застане на страната на лошите на тоя свят, ама тука ми се струва, че тия братя не са такива каквито ги изкарват и не са сторили това, в което ги обвиняват.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 яну 2016 21:49

1982 написа:
pomiqr272 написа:Приятелката му нали каза, че е излязъл да се бие, защото е мъж. Не мога да разбера защо го оплаквате при това положение. ЗНаете какво е казал Крум. Разбирам да са го извадили от колата, но той сам е излязъл.

Като е излязъл и са се били, в следствие на което имаме смъртен случай, убийците трябва да си понесат отговорността.

Когато тръгнеш да се биеш, трябва да си наясно, че може да има сериозни последствия от това. Ако той беше убил някой от тях, сега той трябваше да понесе вината.

Нали ги обвиниха в убийство по непредпазливост, какво искаш? И тъпата прокуратура под натиск промени обвинението на умишлено убийство. И що? За да може и служебнен адвокат да ги направи за смях в съда?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 яну 2016 21:54

fcb_bg написа:
Аз съм последния човек, който ще застане на страната на лошите на тоя свят, ама тука ми се струва, че тия братя не са такива каквито ги изкарват и не са сторили това, в което ги обвиняват.

Факт е, че те са участвали във физическа саморазправа, чийто резултат е смърт. Тоест, тези двама братя са убийци. Когато отиваш да се биеш, поемаш и отговорността, че може да осакатиш или дори убиеш този срещу теб. Хайде сега, като са такива мъже, да не пискат, а да си понесат отговорността.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 яну 2016 21:57

Изображение
Страшно пребит. :lol: Направо не знам как е оцеляла тази поничка.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 яну 2016 22:03

Към горната снимка:

http://www.blitz.bg/news/article/386992

Тя изтъкна, че двамата братя дори имат повече физически наранявания от починалото момче и призова съда да се произнесе безпристрастно въпреки обществения натиск.

Баси змията. Накрая ще се окаже, че той ги е пребил и после е умрял от самосебе си. :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 яну 2016 22:07

С тези понички ще цъфнем и вържем. Такива мутри трябват да бъдат мачкани от държавата по всевъзможни начини.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 яну 2016 22:11

Абе, май не са случайни хора тея Понички, не се наемам да кажа дали цитираното по-долу е вярно, но нищо чудно и да има истина в него

Πyбличнa тaйнa в гpaдa e, чe Πoничĸитe paбoтят зa мaфиoтcĸия бoc Йopдaн Toнoв, пo-извecтeн c пpяĸopa cи Дaнчo Πpъчa.

Mecтнитe xopa издaвaт, чe пo-гoлeмият oт Πoничĸитe – Дecиcлaв e oт гaнгcтepитe в гpaдa, a Ивaн ce явявaл нeщo ĸaтo нeгoв пoмoщниĸ.
Oфициaлнo yбийцитe нa Toдop Йopдaнoв ce вoдят coбcтвeници нa aвтoĸъщa и cepвиз в гpaдa, нo мecтнитe xopa paзĸpивaт, чe зaнимaниятa им, ca cъвceм дpyги (ĸaĸтo cпoмeнaxмe пo-гope).

Зa ниĸoгo нe e тaйнa, чe тъй ĸaтo гpaдът e мaлъĸ и пaзapът нa дpoгa e cpaвнитeлнo cлaб, вcичĸи дилъpи зapeждaли oт Дaнчo Πpъчa.
Ивaн ce зaнимaвaл c paзпpocтpaнeниeтo нa дpoгaтa, дoĸaтo бpaт мy Дecиcлaв ypeждaл пoдмянaтa нa paмитe и paзфacoвĸaтa нa ĸpaдeнитe aвтoмoбили.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 яну 2016 22:19

1982 написа:
fcb_bg написа:

Факт е, че те са участвали във физическа саморазправа, чийто резултат е смърт. Тоест, тези двама братя са убийци. Когато отиваш да се биеш, поемаш и отговорността, че може да осакатиш или дори убиеш този срещу теб. Хайде сега, като са такива мъже, да не пискат, а да си понесат отговорността.

Медиите не са им дали възможност и да пискат даже. Дори не съм чул адвоката им да е казал "Нямам какво да ви кажа". Медийната позиция е едностранна, аз също се подведох в началото. Казах ти каква присъда им беше повдигната, тя е адекватна. Но ти вместо да го коментираш го изряза. Ми искай си доживотен затвор, нема лошо.

Върни се в “Свободна зона”