Неща, които хората не знаят за Хитлер и Нацистка Германия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Неща, които хората не знаят за Хитлер и Нацистка Германи

Мнениеот dunavfc » 19 яну 2016 02:45

blue avalanche написа:
dunavfc написа:Между другото без да се правя на психолог, но познавайки поведението на Хитлер от хилядите предавания, които съм изгледал в негова чест, не ми изглежда като човек, който е способен да се самоубие. Такъв егоцентрик да сложи край на живота си ми е малко съмнително. По принцип не си падам по конспирациите, но в тоя случай, всичко е възможно. Най-доброто доказателство би било, ако тялото му бъде есхумирано ( където и да се намира ) и се подложи на изследвания.

И като толкова познаваш поведението на Хитлер,как го виждаш като някакъв анонимен селяндур в някаква аржентинска паланка???
Да дои крави и да изкарва козите на паша... Да ходи в местния хоремаг и да пие ракийка с местните селяндури.Човек,който доскоро е управлявал съдбините на половината Европа!!!
Я по-сериозно...
А и какво значение има дали Хитлер се е самоубил или е избягал???

Някъде да съм споменавал Аржентина, доене на крави или нещо подобно !? Казах само, че допускам, че е ВЪЗМОЖНО и да не се е самоубил. Пък и да приемем, че е имигрирал някъде, пред избора да умреш/гниеш до живот в затвор или да си селянин в Аржентина, Перу, Афганистан или Непал, мисля, че логично е всеки човек да избере второто. Значението е такова, че ако се окаже вярна тази конспирация, то това ще бъде събитието на века, защото ще излезе наяве нещо шокиращо.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 яну 2016 02:48

1982 написа:
dunavfc написа:Между другото без да се правя на психолог, но познавайки поведението на Хитлер от хилядите предавания, които съм изгледал в негова чест, не ми изглежда като човек, който е способен да се самоубие. Такъв егоцентрик да сложи край на живота си ми е малко съмнително. По принцип не си падам по конспирациите, но в тоя случай, всичко е възможно. Най-доброто доказателство би било, ако тялото му бъде есхумирано ( където и да се намира ) и се подложи на изследвания.

Хитлер е бил развалина в края на войната, имал е и Паркинсон, вижда се на няколко видеа как му трепери ръката, а видът му е повече от болнав. Честно казано, не виждам как този полутруп би издържал едно двуседмично тежко пътуване до Южна Америка.

По всяка вероятност си прав, просто в тоя живот всичко е възможно, а човек за да спаси кожата е готов на всички. Наистина би било много добре, ако тялото му се ексхумира ( нямам никаква представа, къде е тялото му ) и се направи аутопсия.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 яну 2016 19:43

dunavfc написа:
1982 написа:

Хитлер е бил развалина в края на войната, имал е и Паркинсон, вижда се на няколко видеа как му трепери ръката, а видът му е повече от болнав. Честно казано, не виждам как този полутруп би издържал едно двуседмично тежко пътуване до Южна Америка.

По всяка вероятност си прав, просто в тоя живот всичко е възможно, а човек за да спаси кожата е готов на всички. Наистина би било много добре, ако тялото му се ексхумира ( нямам никаква представа, къде е тялото му ) и се направи аутопсия.

На мен просто от логична гледна точка ми се струва напълно автентична една такава версия, но трябва да се спомене, че се е случило със знанието на САЩ И СССР, които общо взето разделиха баницата след това от Третия Райх.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 19 яну 2016 19:56

Няма нужда да се ексхумира на трупа Хитлер.Има здравният картон на Хитлер и вътре в него има почти до последният му ден каква лекарства и т.н.
Само , че затова трябва да се гледат документални филми , а да не се четат конспиративни теории в страници на ... Така , че има такъв документален филм в който се прави пълен анализ на здравето на Хитлер според здравният картон.От започване на офанзивата срещу СССР до самоубийството му.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 яну 2016 20:02

iliev72 написа:Няма нужда да се ексхумира на трупа Хитлер.Има здравният картон на Хитлер и вътре в него има почти до последният му ден каква лекарства и т.н.
Само , че затова трябва да се гледат документални филми , а да не се четат конспиративни теории в страници на ... Така , че има такъв документален филм в който се прави пълен анализ на здравето на Хитлер според здравният картон.От започване на офанзивата срещу СССР до самоубийството му.

Конспиративна теория от сайта на ФБР... Хем си тъп, хем си упорит. :lol:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 19 яну 2016 20:07

diplomat написа:
iliev72 написа:Няма нужда да се ексхумира на трупа Хитлер.Има здравният картон на Хитлер и вътре в него има почти до последният му ден каква лекарства и т.н.

Ти наистина си уникално ... ! Нямаш равен на себе си !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 яну 2016 20:13

iliev72 написа:
diplomat написа:

Ти наистина си уникално ... ! Нямаш равен на себе си !

Зомби, аз съм се обосновал достатъчно и с колегите проведохме една нормална дискусия. Ти създаваш ситуация, така че по-добре си го начукай и не ме занимавай с глупости.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 яну 2016 20:58

Радвам се, че и в тази тема, както във всяка друга тема, добрият тон отново е възтържествувал. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 яну 2016 04:19

1982 написа:
Zeeyo написа:В "ерата на информацията" просто няма как истината за гнусните еврейски манипулации да не излезе на яве ;)

Вие още малко ще изкарате, че Хитлер е и жертва, бати хората. Сигурно не е нападнал и Чехословакия, Полша, Норвегия, Холандия, Белгия, Франция, Гърция, Югославия, СССР и т.н., нали, това е "ционистка" лъжа и измислица ??!

Не бе той ги е нападнал ама ако беше победил щеше да установи там рай и благодат, чудо невиждано. За съжаление подтиквани от еврейската общност в Галактиката размите му там руснаци, американци и други надвиха Хитлер, с което унищожиха Рая преди да е възникнал. Разбира се, Хитлер е бил гениален и непобедим и опонентите му никога не биха спечелили ако ционистката клика не бяше прибягнала до подъл номер: подтиква Япония, Унгария, Италия и Румъния да се бият по-слабо от нужното за да провалят Вожда (ХАЙЛ!).

Разбира се, не е вярно, че е ликвидирал наред евреи, славяни, цигани и несъгласни с него етнически германци. Тези глупости ги измислят после платените тролове на ционистите. Със сигурност пак те са измислили опита му да създаде атомна бомба, всъщност разрушения завод за тежка вода е бил наистина завод за тежка вода, ама в смисъл - със захар с нея и тежи повече :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 яну 2016 04:23

diplomat написа:Все пак да спомена, че една от конспирациите се оказа вярна, след като се разбра как Хитлер и Ева Браун са избягали в Аржентина. В момента дори пуснаха документални филми по въпроса.

За смъртта му в Берлин има свидетелства на хора, намиращи се при него в този момент. Много ми е любопитно що за доказателства ще изкарат за обратното този път. Казвам този път, защото те "доказаха", че е заминал за Аржентина някъде 121 пъти, пък накрая все нещо не пасваше.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”