blue avalanche написа:dunavfc написа:Между другото без да се правя на психолог, но познавайки поведението на Хитлер от хилядите предавания, които съм изгледал в негова чест, не ми изглежда като човек, който е способен да се самоубие. Такъв егоцентрик да сложи край на живота си ми е малко съмнително. По принцип не си падам по конспирациите, но в тоя случай, всичко е възможно. Най-доброто доказателство би било, ако тялото му бъде есхумирано ( където и да се намира ) и се подложи на изследвания.
И като толкова познаваш поведението на Хитлер,как го виждаш като някакъв анонимен селяндур в някаква аржентинска паланка???
Да дои крави и да изкарва козите на паша... Да ходи в местния хоремаг и да пие ракийка с местните селяндури.Човек,който доскоро е управлявал съдбините на половината Европа!!!
Я по-сериозно...
А и какво значение има дали Хитлер се е самоубил или е избягал???
Някъде да съм споменавал Аржентина, доене на крави или нещо подобно !? Казах само, че допускам, че е ВЪЗМОЖНО и да не се е самоубил. Пък и да приемем, че е имигрирал някъде, пред избора да умреш/гниеш до живот в затвор или да си селянин в Аржентина, Перу, Афганистан или Непал, мисля, че логично е всеки човек да избере второто. Значението е такова, че ако се окаже вярна тази конспирация, то това ще бъде събитието на века, защото ще излезе наяве нещо шокиращо.