Неща, които хората не знаят за Хитлер и Нацистка Германия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Неща, които хората не знаят за Хитлер и Нацистка Германи

Мнениеот dunavfc » 19 яну 2016 00:56

1982 написа:
Zeeyo написа:В "ерата на информацията" просто няма как истината за гнусните еврейски манипулации да не излезе на яве ;)

Вие още малко ще изкарате, че Хитлер е и жертва, бати хората. Сигурно не е нападнал и Чехословакия, Полша, Норвегия, Холандия, Белгия, Франция, Гърция, Югославия, СССР и т.н., нали, това е "ционистка" лъжа и измислица ??!

Не разбра ли каква е сентенцията на автора ? Тези страни не са нападнати, те са ОСВОБОДЕНИ знаеш от какво, няма смисъл да изреждам.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 яну 2016 01:02

Знам, бе, за всичко са виновни евреите, Хитлер е бил толкова хубав човечец, но те са му направили магия и са го накарали да върши тези неща. А и половината даже не са се случили, те са ционистки измислици. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 яну 2016 01:12

Все пак да спомена, че една от конспирациите се оказа вярна, след като се разбра как Хитлер и Ева Браун са избягали в Аржентина. В момента дори пуснаха документални филми по въпроса.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 яну 2016 01:22

Ако визираш това по Хистори, не се е доказало нищо за Хитлер, никъде нямаше ясни доказателства, че Хитлер е избягал. Разследваха единствено пътя и начините, по който са се измъкнали доста от нацистите, но така и не намериха явна улика за Хитлер. Всичко си остана предположения.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 яну 2016 01:30

1982 написа:Ако визираш това по Хистори, не се е доказало нищо за Хитлер, никъде нямаше ясни доказателства, че Хитлер е избягал. Разследваха единствено пътя и начините, по който са се измъкнали доста от нацистите, но така и не намериха явна улика за Хитлер. Всичко си остана предположения.

Не само. Те ги направиха след разкрития доклад на ФБР за Хитлер. Ето и линк даже: https://vault.fbi.gov/adolf-hitler/adol ... of-04/view

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 яну 2016 01:39

Между другото без да се правя на психолог, но познавайки поведението на Хитлер от хилядите предавания, които съм изгледал в негова чест, не ми изглежда като човек, който е способен да се самоубие. Такъв егоцентрик да сложи край на живота си ми е малко съмнително. По принцип не си падам по конспирациите, но в тоя случай, всичко е възможно. Най-доброто доказателство би било, ако тялото му бъде есхумирано ( където и да се намира ) и се подложи на изследвания.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 яну 2016 01:42

Е, да де, разследването по Хистори се придържаше изцяло към доклада на ФБР. Но нито докладът, нито разследването доказаха нещо, просто хипотези.

А и израелците са набарали бая от нацистите в Южна Америка, имали са доста силни следи и мрежа от шпиони, няма как точно най-едрата риба да изпуснат.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 яну 2016 01:45

dunavfc написа:Между другото без да се правя на психолог, но познавайки поведението на Хитлер от хилядите предавания, които съм изгледал в негова чест, не ми изглежда като човек, който е способен да се самоубие. Такъв егоцентрик да сложи край на живота си ми е малко съмнително. По принцип не си падам по конспирациите, но в тоя случай, всичко е възможно. Най-доброто доказателство би било, ако тялото му бъде есхумирано ( където и да се намира ) и се подложи на изследвания.

Хитлер е бил развалина в края на войната, имал е и Паркинсон, вижда се на няколко видеа как му трепери ръката, а видът му е повече от болнав. Честно казано, не виждам как този полутруп би издържал едно двуседмично тежко пътуване до Южна Америка.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 яну 2016 02:03

dunavfc написа:Между другото без да се правя на психолог, но познавайки поведението на Хитлер от хилядите предавания, които съм изгледал в негова чест, не ми изглежда като човек, който е способен да се самоубие. Такъв егоцентрик да сложи край на живота си ми е малко съмнително. По принцип не си падам по конспирациите, но в тоя случай, всичко е възможно. Най-доброто доказателство би било, ако тялото му бъде есхумирано ( където и да се намира ) и се подложи на изследвания.

И като толкова познаваш поведението на Хитлер,как го виждаш като някакъв анонимен селяндур в някаква аржентинска паланка???
Да дои крави и да изкарва козите на паша... Да ходи в местния хоремаг и да пие ракийка с местните селяндури.Човек,който доскоро е управлявал съдбините на половината Европа!!!
Я по-сериозно...
А и какво значение има дали Хитлер се е самоубил или е избягал???

Върни се в “Свободна зона”