И защо сега емблемата ви е синя?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
James Beattie написа:Едно не разбирам ... Като емблемата ви е на синьо райе, защо играете с бяло-зелени фланелки?
И защо сега емблемата ви е синя?Да не сте станали от Спартак? Преди не беше ли зелена?
Този отбор, на който всички сме фенове, се казва Черно море,не Владислав или Тича.Щото както сте тръгнали дай да сменим и името на отбора.
Ми то като ги сложите и следващото ви искане ще бъде да върнете името на Тича-Владислав!?Заеби..
Сори ама това което правите ще обезличи Черно море.Това е нашия клуб!
icko65 написа:Даването на акъл тип дървен философ също е спартаклийско ама нейсе..Мразя тъпите сравнения.
HANIBAL написа:icko65 написа:Даването на акъл тип дървен философ също е спартаклийско ама нейсе..Мразя тъпите сравнения.
Ти и Черно море мразиш,ама нейсе.Като написах тоя и onq,точно теб визирах като "тоя".Доволен съм,че се позна и се издаде.Нали си гузен!Доста лошо замаскирано тролче си.Такива като теб и onq,гонят хората от стадиона,а сега се опитвате и от форума да откажете който ви се върже!Eмблемата трябва да отговаря на историята и традициите на отбора.На вас троловете това не ви харесва,затова тровите атмосферата.Съвсем умишлено!
мокана написа:Авторитетни сайтове поставят годината на основаване 1945, водени от родни ново-историци, фенове на софийски грандове и пловдивски отбори. Владислав и Тича били закрити и несъществуващи, което по дефиниция е грешно. Има разлика нежду закрит и обединен. И то обединен, не поради фалит, а по решение на партия , която решила, че има много отбори във Варна и броят му трябвалo да се намали. Нашите историци насмитат под килима факти, как отбори фалират, играят с чужди лицензи но зaпазват историята си. По кое правило , никой не знае. Но щом стане дума за Владислав и Тича, веднага се прилагат разни правила и норми , които всъщност не съществуват в писмен вид. Ицко, това че празнуваш всички празници с емблемата с четирите звезди, три от които са благодарение на Владислав, (ама не те eбяло за Владислав) не променя факта. Това , че си играл за юношите , също не го променя. Аз също съм играл и съм по-стар от теб. Това тук няма значение. Добре е емблемата да представя цялостно историята на отбора, а тя не е от 1959, както ни убеждава onq.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта