Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Мнениеот ShooterMan » 15 яну 2016 14:13

Без да искам да развалям мокрите сънища на някои....нито да омаловажавам Суперкупата....И НА МАЛКИТЕ ДЕЧИЦА е ясно, че точно в този мач Лудогорец имаше ясна цел. Всички българи там играха ганкиното, а и самия Домусчиев търсеше повода да уволни Рибейро. Което се и случи след мача.....КЪВ МИХДИ, КВИ 5 ЛЕВА?!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 16 яну 2016 00:08

Ти кажи що не дойде да пием и да лафим за моряците,майната му на бежанеца.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 яну 2016 11:38

Въобще не знам за какво става въпрос и каква среща сте организирали....Веднъж нали се събирахме да играем мач, дойдахме 50% :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 16 яну 2016 17:30

ShooterMan написа:Без да искам да развалям мокрите сънища на някои....нито да омаловажавам Суперкупата....И НА МАЛКИТЕ ДЕЧИЦА е ясно, че точно в този мач Лудогорец имаше ясна цел. Всички българи там играха ганкиното, а и самия Домусчиев търсеше повода да уволни Рибейро. Което се и случи след мача.....КЪВ МИХДИ, КВИ 5 ЛЕВА?!

Не бием Лудогорец за първи път!!!Как пък все срещу нас им се случва да имат ясни цели и да играят ганкиното?Или просто сме склонни,типично по български да омаловажаваме успехите си?Относно мокрите сънища,искам също да внеса едно уточнение.Не знам при теб как е,но в моите най-често са две съседки носещи сутиени размер F+ !!!Футболисти няма!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 17 яну 2016 09:26

ShooterMan написа:Въобще не знам за какво става въпрос и каква среща сте организирали....Веднъж нали се събирахме да играем мач, дойдахме 50% :arrow:

Надявам се за следващата среща да рабереш.Колкото по цветна е една среща,толкова е по добре.Не се отдалечавайте от любовта на живота си.Всички сме отдадени на една и съща кауза-ЧЕРНО МОРЕ и няма никакво значение кой как разбира нещата.От една и съща страна на барикадата сме.Ще има искри,ще има несъгласни,но точно такива срещи биха ни правили много по силни.Ще бъда щастлив ако присъстваш в края на месеца на следващата сбирка.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 яну 2016 11:55

Вижте, не искам да омаловажавам успеха за Суперкупата, просто си имам мнение, мога да го изразя, нали? Много съмнителна игра на всички българи в Лудогорец, най-вече на тарторите там Дяков, Стоянов, Минев и сие...съчетано с това, че Домусчиев ясно каза още преди мача, че ако загубят ще изрита Рибейро, което и искаше да направи впрочем. Освен това такива загуби на Лудогорец са нещо нормално, кеф ти Любимец, кеф ти Хасково....кеф ти Локо Горна!!! След всяка таква под сурдинка се говори за огромни печалби от залози в Азия....и след като отпаднаха от ШЛ от Милсами и перото им от прихоти от ЕК беше орязано с доста милиони съм много мнителен дали не бяха избити част от тях в този Финал....Пак казвам - лично мнение, не ангажирам никой с него, и на мене ми беше кеф да вдигаме Суперкупата, и аз се гордея с нея!

За срещата - следващия път става. Сега бях баннат за месец от слугите на Поуенската мафия поади позицията ми относно съдийството в мача Левски - Литекс, където всички трябваше да изразяваме мнение, че Делян Пеевски не е част от футболния живот, а съдиството е било нормално, че Левски заслужено е победил, а Литекс заслужено трябва да бъде унищожен....Та 1 месец не съм гледал форума много-много, все пак подуенските слуги разчистиха неудобните мнения 8-)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 18 яну 2016 17:02

Курьор напуска Ч.море

Матиас Курьор със сигурност напуска варненския тим Ч.море след края на сезона. От ръководството на „моряците“ искат да го задържат звездата , но той вече е взел решение. Новият му отбор ще се казва Динамо (Минск).

http://narodensport.eu/2016/01/18/%D0%B ... %80%D0%B5/

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 18 яну 2016 17:21

Очакваше се да не можем да го задържим, но добре поне, че не реши да отиде в София, спази си думата в България да играе само за нас. Дано изиграе успешно първенството и помогне на отбора да се пребори поне за четвъртото място :) после му желая успех в Беларус и трансфер в голям отбор.

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 18 яну 2016 17:48

http://www.varna.utre.bg/2016/01/18/355 ... rvenstvoto

Всъщност не се знае какво ще реши след края на първенството, най-вероятно ще замине някъде, дано да е в по-силно първенство от нашето.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 яну 2016 18:39

Матиас Курьор: Оставам в Черно море и за другия сезон, ако Спасов е треньор и целите са високи!
Дата: 18/01, 17:50

http://petel.bg/novini/Sport-__28

Върни се в “Черно море”