Иначе доста пестелива игра, която без малко да му коства загубата на сет, но когато се налагаше вдигаше леко ооротите. В седващият мач също би трябвало да спести сили и вече с Федерер каквото стане.
Григор Димитров продължава в Мелбърн след трисетова победа
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров продължава в Мелбърн след трисетова побе
Абе тука има повее коментари за тоя пуст потник.
Иначе доста пестелива игра, която без малко да му коства загубата на сет, но когато се налагаше вдигаше леко ооротите. В седващият мач също би трябвало да спести сили и вече с Федерер каквото стане.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Честитка за победното начало
Следващият съперник Марко Трунх/г/елити бил № 210 Никакви проблеми за Григор!
Следващият съперник Марко Трунх/г/елити бил № 210 Никакви проблеми за Григор!
Абе ей, хора, не си ли давате сметка, че не облеклото на Гришо е проблем, а че нямаме друг играч с поне 10% от неговата класа? Докога ще търсим само кусури? Нека си играе както иска, нека се раздава доколкото му позволяват силите и възможностите и нека най-накрая уважим труда на човек, който е постигнал своя успех благодарение само и единствено на своя екип и своята игра
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Браво на Гришо за победата! Дано играе добре, дано няма проблеми с рамото и дано има малко шанс, за да достигне до втората седмица на турнира!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- bilyaletdinov
- Контакти:
sapio0o написа:Т.е, според теб физиката на Надал е непостижима без ''зоб''?Ти стъпвал ли си някога в зала? Информирайте се хубаво, независимо на каква тема преди да се изказвате. Колкото до Гришко - очевидно неговите цели са различни, все пак всеки си има вкус. Никой не го кара да става 100 кила, но подобна екипировка просто не е за него.
[offtopic]Toчно с хора, които не излизат от залата съм го коментирал
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:sapio0o написа:Т.е, според теб физиката на Надал е непостижима без ''зоб''?Ти стъпвал ли си някога в зала? Информирайте се хубаво, независимо на каква тема преди да се изказвате. Колкото до Гришко - очевидно неговите цели са различни, все пак всеки си има вкус. Никой не го кара да става 100 кила, но подобна екипировка просто не е за него.
[offtopic]Toчно с хора, които не излизат от залата съм го коментиралНа Рафата си му личат даже циклите кога започват и кога приключват. Тия контузии и оплешивяване от какво мислиш, че са
Тея стави не си ги е намерил на улицата. Да не коментираме, как от супер гладиатор на "Ролан Гарос", не може да мине втори кръг на Уимбълдън след това. И не играе цели месеци. Те даже и онези дебили от "Екип" писаха статии. Надал, Болт и Фрум, са спортистите на най, най-високо ниво, които взимат яко зоб. Сигурно има и други, но за тея съм абсолютно сигурен.[/offtopic]
Може и да не може да минава втори кръг на Уимбълдън вече, но е един от малкото, които могат да се похвалят с 5 финала на този турнир и също така две титли. Колкото до контузиите - пробвай се с неговия стил при такава конкуренция и ще разбереш, че няма нищо общо със ''зобене''. Да не говорим, че очевидно си супер некомпетентен на тема фитнес и не знаеш какво точно означава да ''зобиш'' и какви впоследствие са дефектите. Иначе да оплешивееш може и на 20, може и на 70. Как мислиш, дали ако взимаше непозволени вещества нямаше да се разбере за толкова години, а?
И не играе цели месеци.
Стига бе? Всяка година ли е това?
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- bilyaletdinov
- Контакти:
[offtopic]Не си ти човекът, който ще ми казва къде, какво и как да пиша
Не съм имал конфронтация с хора от тук, камо ли пък такива, които рядко пишат за бг футбол. Не ми изглеждаш и дебилен тип. Вземи проумей, че има хора, които имат различно мнение от твоето по някои теми, а форумът е именно за това - всеки да си споделя мнението. За вчера не бях прав единствено в обръщението си за Роналдо
Златна калъфка не беше най-точното определение, въпреки че си го заслужава отвсякъде
[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic]Е, то точно заради това ти изказване се стигна до спор. Освен, че идваш най-нагло да го плюеш, а и се обръщаш по такъв начин - не е приятно.. И да, всеки си има мнение, но аз обичам да опровергавам, когато очевидно някой не е прав.
Златна калъфката откъде идва всъщност? Странно е, защото Роналдо е спечелил всичко на клубно ниво, и индивидуално и колективно.
[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:[offtopic]Е, то точно заради това ти изказване се стигна до спор. Освен, че идваш най-нагло да го плюеш, а и се обръщаш по такъв начин - не е приятно.. И да, всеки си има мнение, но аз обичам да опровергавам, когато очевидно някой не е прав.Златна калъфката откъде идва всъщност? Странно е, защото Роналдо е спечелил всичко на клубно ниво, и индивидуално и колективно.
[/offtopic]
Ходи си коментирай твоя любимец в другата тема, че Вердаско го направи смешен. Рафльо е аут в първи кръг още, жалко, че Григор не се падна в неговата част