Liga BBVA: Реал Мадрид - Спортинг Хихон - 5:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Спортинг Хихон - 5:1 FT
Страхотна победа и перфектно първо полувреме. Много хъс, желание и себераздаване. От друга страна - много слабо включване на резервите, да не кажа трагично.

paceto написа:zlatan написа:правилно ли гледам или не,но следващия ни мач е след 14 дни,нека някой ме поправи.
Имаме мач още другата неделя срещу Бетис, не знам какво гледаш или какво пиеш в момента.
Иначе е ясно, че не трябва да се бърза с ласкателствата, но няма как да не отбележим разликата в последните два мача, а именно да си решаваме мача до 20 минута (дори и по рано) нещо почти не познато до сега през сезона.
Срещу именно такива отбори трудно взимахме победите, а да не говорим че Хихон и равен ни измъкнаха.
гледам програмата от футбол 24.ком и аз се учудих и за това попитах.Благодаря ви.
LEVSKI_FOREVER
Добър и радващ окото на всички истински фенове мач. Имаме право, след простотиите на оня тъпак - ел сервитьоро да покадим тамян и да коментираме малко по-ентусиазирано. Полага ни се, а и играчите видимо искат да доставят удоволствие на феновете, което, както и да го погледнеш, си е похвално. За всички, "чужди" фенове в нашият форум веднага казвам - да го д...т! Да не влизам и при тях, за да им покажа как стоят нещата всъщност. Епитети и прилагателни - дал Господ! И аз знам как да ги използвам. А иначе - нормално беше, след контузиите на Бейл и Бензема, да се посвалят съвсем оборотите. Роналдо си заслужи червения за тая невъздържаност, макар че хихонци доста се постараха да го изнервят с нарушения. Много ми е чудно как Майенко, който не е известен като съдия симпатизиращ на Реал, не го изгони, а му даде дори фаул. Просто веднага си отбелязах какво ще се пише след мача. Тук видях, че оня изродски сайт "спортал" веднага го направил център на репортажа, все едно мач не се е играл, а просто отборите са излезли, за да може Роналдо да го изрита оня и с това да се приключи. Изключително гнусен и анти-реал сайт са тея! Аз вече не го следя редовно отдавна. Хесе наистина е развей прах - не я мисли изобщо тая игра. И в тоя мач профука няколко положения. Наистина при това положение Васкес е по-добрата смяна.
- paceto
- Контакти:
За статистиката тази среща беше номер 300 за Бензема с екипа на Реал във всички турнири.