Мнения относно промяна на емблемата на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Onq

Re: Мнения относно промяна на емблемата на Черно море

Мнениеот Onq » 17 яну 2016 14:45

Не те блазни казваш :).Ще има ли в книгата ти откъс:" едни хора открито се противопоставиха на ТИМ" ? Или само тука щото ти отърва на идеята за емблемата.Ти като такъв радетел на историята на отбора що не се противопостави открито? Или викаш за всичко си има хора.Едни да обират лаврите, а другите да са виновните.Тази емблема комунистическата,в комунизма целува ли я или и тогава я мрази,като виден историк и будна съвест?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 17 яну 2016 14:49

Onq написа:Не те блазни казваш :).Ще има ли в книгата ти откъс:" едни хора открито се противопоставиха на ТИМ" ? Или само тука щото ти отърва на идеята за емблемата.Ти като такъв радетел на историята на отбора що не се противопостави открито? Или викаш за всичко си има хора.Едни да обират лаврите, а другите да са виновните.Тази емблема комунистическата,в комунизма целува ли я или и тогава я мрази,като виден историк и будна съвест?

Така точно тогава почина баща ми, и някак си футбола остана на заден план .За какви лаври, за какво виновни...Това е идея...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 17 яну 2016 14:52

Не те блазни казваш :).Ще има ли в книгата ти откъс:" едни хора открито се противопоставиха на ТИМ" ? И

Първо книгата не е изцяло моя , за да казваш ''книгата ти'', второ тя е посветена на съвсем друга тематика.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 17 яну 2016 15:24

Taка...понеже доктора следеше писаниците тук и на него му стана доста обидно, ме оторизира да ви кажа,,,предстоящите шалове няма да се раздават.Репликата на Царската купа , която искаше да подари на клуба , ще си остане за него,,,прекратява се проекта за паметник на Моканов, целия набор , който искаше да направи за стогодишнината на ''Владислав'' на 3.04. също така няма да се състои.
Човекът изкара около 20, 000 лева за всички тез неща досега,за да може ВСЕКИ ФЕН НА МОРЯЦИТЕ, ДА СЕ ГОРДЕЕ С ИСТОРИЯТА НА КЛУБА СИ.Това е ..уважаеми зрители на стадион ''Тича''.....

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 17 яну 2016 15:33

HEATSEEKER написа:Taка...понеже доктора следеше писаниците тук и на него му стана доста обидно, ме оторизира да ви кажа,,,предстоящите шалове няма да се раздават.Репликата на Царската купа , която искаше да подари на клуба , ще си остане за него,,,прекратява се проекта за паметник на Моканов, целия набор , който искаше да направи за стогодишнината на ''Владислав'' на 3.04. също така няма да се състои.
Човекът изкара около 20, 000 лева за всички тез неща досега,за да може ВСЕКИ ФЕН НА МОРЯЦИТЕ, ДА СЕ ГОРДЕЕ С ИСТОРИЯТА НА КЛУБА СИ.Това е ..уважаеми зрители на стадион ''Тича''.....

Доста тъпо ако е вярно :|
Надявам се Доктора да размисли не си струва заради двама ,трима или колкото са там човека с различно мнение да се прекратят ПРЕКРАСНИТЕ му идеи.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 яну 2016 15:37

Captain Stottlemeyer написа:
icko65 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
icko65 написа:Според мен Черно море си е Черно море.Незнам откога но поне от 1969 нито име нито емблема сме сменяли.И сме единствения отбор в А група с това постижение.Вярно-традициите и успехите на Владислав и Тича трябва да се помнят.Мисля че не е начина със смяна на емблемата.Ние сме техни наследници. Не знам отбор наследник на други/няколко/да вкарва мотиви в емблемата си от всички наследени отбори.

...Тогава четирите звезди върху сегашната емблема на "Черно море" означават!?... :roll: 8-)

Четири титли.Но какво общо има с темата?Човека говори за вкарване на детелина и червено..

1. Общото с темата и с написаното от теб, е че четирите титли са спечелени общо от "Тича" и "Владислав". С думи прости: В сегашната емблема на клуба са вкарани елементи, свързани с двата клуба.
2. Във футболната история и статистика е прието, когато два или повече отбори се обединяват, сливат, реорганизират и т.н. новосъздаденият клуб да приеме спортните активи (и пасиви) само на единия от тях. Да, ама не... :o
- Вие се считате за основани през 1913 година, когато е основан "Тича" (макар и като туристическо дружество).
- Претендирате да сте първи шампион на България по футбол, а това е "Владислав". ;)
- Обединявате титлите, спечелени общо от двата отбора ("Тича" - 1 и "Владислав" - 3)... :roll:
- Остава само да кандидатствате за вписване в книгата за рекорди на Гинес като единственият клуб в света, който едновременно е бил шампион и вицешампион на своята страна (през 1938 година "Тича" е шампион, а "Владислав" - вицешампион).... :lol: :lol: :lol:
П.П. Друга "дребна" подробност представлява разнобоят между цвета на сегашната емблема и титулярните екипи, прозвището "зелените" и т.н... 8-)

http://bgsupporters.net/viewtopic.php?f=261&t=738

Пак ли искаш да си говорим за Адмира Вакер, за титлите на Боян Радев за Спартак но броящи се към Левски или може би титлата по баскетбол на Спартак София но числяща се към Левски? Айде мълчи си като не те натиска никой.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 17 яну 2016 15:54

m
Последна промяна от Eastern на 18 яну 2016 23:55, променено общо 1 път.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 17 яну 2016 15:57

Eastern написа:
HEATSEEKER написа:Taка...понеже доктора следеше писаниците тук и на него му стана доста обидно, ме оторизира да ви кажа,,,предстоящите шалове няма да се раздават.Репликата на Царската купа , която искаше да подари на клуба , ще си остане за него,,,прекратява се проекта за паметник на Моканов, целия набор , който искаше да направи за стогодишнината на ''Владислав'' на 3.04. също така няма да се състои.

Доста тъпо ако е вярно :|
Надявам се Доктора да размисли не си струва заради двама ,трима или колкото са там човека с различно мнение да се прекратят ПРЕКРАСНИТЕ му идеи.

Еми за какво да дава още маса пари, за да чете тези неща.В края на краищата, ще се намери друг, който да ги осъществи тези неща.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 17 яну 2016 16:02

И за да не обирам '''''славата'''', тези 200 шала са множко, ама ще ми останат като спомен, от времето, когато просто с доктора искахме да си спомним и знаем историята.Преди време , на мача с Литекс, дойдоха един клас ученици,мисля че все пак няма да има нищо против , именно тези деца да са последните носители на тези шалове.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 17 яну 2016 16:10

Еми за какво да дава още маса пари, за да чете тези неща.В края на краищата, ще се намери друг, който да ги осъществи тези неща.[/quote]
За да може останалите примерно 3-4-5 хиляди фенове да се радваме на хубавите неща които прави ,това за реплика на Царската купа е много хубаво и аз съм го мислил но нямам финансова възможност. Силно се надявам да размисли ако се е отказал , нашата история е много гнусно трита през годините и аз лично се възхищавам на хора като него които осъществяват такива проекти и ни позволяват да се докоснем до славната ни история!
В България все ще се намерят хора да се изходят на хубавите неща и това надали ще се промени някога.

Върни се в “Черно море”