Анти ислямски митинг в Кьолн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Анти ислямски митинг в Кьолн

Мнениеот язе » 16 яну 2016 15:03

boabbb написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
boabbb написа:Интересно ... Виждаш ли как вчерашните събития до голяма степен те опровергават :| Явно е пълно с диваци и олигофрени :!: Аз може и да съм доста едър, но избягвам да се разправям с хората - изобщо не ми дреме, че някой си бил качил краката, ако иска и на челна стойка да стои ... Моят съвет към всички е - не се разправяйте с хората :!:

Кое и как ме опроверга? Ако визираш случая във Враца, там случая не е "старец, който слизайки от рейса казва нещо и е пребит" а е "млад герой с бокс в ръка напада двама души и е пребит".

Така де, за теб може и да няма разлика.

Не, хората се млатят до смърт ... Защо ти трябва да си цивилизован, когато около тебе е джунгла :?: Седи си мирен, не се дърви на хората и ... най-добре си вземи патлак, ама не газов, щото може да те застрелят заради него :roll:

Всичко е доста относително. Ето днес, на вратата на едно магазинче буквално се сблъскахме с един младеж (видима възраст около 20), при което аз казах "опа", а той каза "извинете". Момчето беше доста по- едро от мен... Въпрос на възпитание.
В същото време, преди около седмица на паркинг засякох една жена, до сблъсък не се стигна и при все, че се извиних, оная ме навря на кучето в гъза- малоумник, идиот, боклук... кво ли не? :lol: И това без да има инцидент! Добре де, ами ако и аз бях некъв нервак, тая патка дали нямаше да бъде хваната за яката и навряна в тъпото и Рено? За миг ми хрумна подобна идея, но веднага реших, че става въпрос за поредната недоебана овца, казах "довиждане", качих се в колата и си тръгнах. Оная продължаваше да нарежда...
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”