Георги Аврамов - новото попълнение на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: Георги Аврамов - новото попълнение на Черно море

Мнениеот The Sailor Man » 03 яну 2010 20:15

По крилата абсурд да играят.Отляво първа опция е Дани Георгиев,а като варианти са Тошко Колев и Дано Юруков по принцип,но той е най-добре зад нападателите или направо в нападение.Отдясно Ели Маркес с всеки мач е по-добър и по-добър,да не говорим и,че по принцип там си играе Дани Георгиев,едва отскоро го пуска Велизар отляво.По бековете - Ради Бачев за мене прави страхотен полусезон.Беше много стабилен и в Айндховен,справя се винаги с най-доиброто крило в България-Зе Соарес,винаги успява да го спре.Отдясно не сме добре,Мишо Лазаров дава всичко от себе си,но това не е неговия пост...което разбира се не му попречи да смачка надутия балон Спас Делев.Този който е десния - може и да се наложи като десен защитник,другия-не го виждам изобщо с шансове да играе,отляво ако прибавим и Адемар като опция...просто абсурд :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 03 яну 2010 20:38

The Sailor Man написа:По крилата абсурд да играят.Отляво първа опция е Дани Георгиев,а като варианти са Тошко Колев и Дано Юруков по принцип,но той е най-добре зад нападателите или направо в нападение.Отдясно Ели Маркес с всеки мач е по-добър и по-добър,да не говорим и,че по принцип там си играе Дани Георгиев,едва отскоро го пуска Велизар отляво.По бековете - Ради Бачев за мене прави страхотен полусезон.Беше много стабилен и в Айндховен,справя се винаги с най-доиброто крило в България-Зе Соарес,винаги успява да го спре.Отдясно не сме добре,Мишо Лазаров дава всичко от себе си,но това не е неговия пост...което разбира се не му попречи да смачка надутия балон Спас Делев.Този който е десния - може и да се наложи като десен защитник,другия-не го виждам изобщо с шансове да играе,отляво ако прибавим и Адемар като опция...просто абсурд :!:

То направо да не взимаме нови попълнение според тебе, имаме си Майкон-Мишо Лазаров, Ради Бачев - Роберто Карлош, Тошко Колев-Лео Меси, Ели Маркес-Алвеш, Дани Георгиев-Александър Хлеб, Адемар-Адебайор :mrgreen:

chernomore_
Контакти:

Re: Георги Аврамов - новото попълнение

Мнениеот chernomore_ » 03 яну 2010 21:04

San-Jose написа:За Кръстев не знам, някакси си финовете са му шанерски, минава на моменти през противников играч като през дух, не съм го гледал повреме на мач, за Георги Аврамов го знам от мачовете, които съм гледал на Ботев и им беше най-добрия, личеше си, че разбира тая игра, Тимонов, Какалов, Манчев големите звезди разбират основно от прически :lol:

дано да си прав за този аврамов???

chukovete
Контакти:

Мнениеот chukovete » 03 яну 2010 21:21

Нсщо лично, но този не става за А група

chernomore_
Контакти:

Мнениеот chernomore_ » 03 яну 2010 22:22

chukovete написа:Нсщо лично, но този не става за А група

ти нямаш ли си форум,че даваш акъл кой стова и кой не,гледай си твоят отбор :evil:

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 03 яну 2010 23:22

Не е лош Аврамчето ... честито :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 яну 2010 23:49

Като за без пари момчето си е напрво шест. Макар, че Срелеца се опита да докаже, че няма място за Аврамов в отбора, само ще припомня - Карамфил беше несменяем на вратата докато не видяха какво може Илко. :idea:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 04 яну 2010 09:13

За какво ни е Георги Аврамов?Ами най напред,започваме първенството,с два мача без Ели Маркес.А всички помним как завършихме срещу Левски.Играчи,които никога повече няма да са заедно на терена/тази цялата 11-торка/.Ако искаме да се борим за нещо повече от сегашното ни място в класирането,ще ни трябват поне трима нови играчи+естествено Данчо!Защото с тези контузии и наказания,често оставахме без отбор.И резултата се видя.И аз съм на мнение като стрелеца,че имаме изчистена единадесеторка,но от резерви глава не боли.Иначе казано,дано третия пловдивски Георги ни свърши работа!Доста трудно се адаптират тези майни в Черно море.Не им иска нещо.Може от въздуха да е. :mrgreen: И честно казано,нямам търпение да видя в игра Капитанов!Може да е за малко,но да го пуска всеки решен мач да трупа опит.Да не стане като с Тошко и Дани!Хубаво че Дани излезе перде и грабна шанса си.Но на Тошко му спря развитието сякаш.И накрая-ДО СТРЕЛЕЦА!МАХНИ ГО ТОЯ НИК И СИ ВЪРНИ СТРЕЛЕЦА,ИЛИ ПОНЕ СИ СЛОЖИ АВАТАРА! ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 06 яну 2010 16:47

Георги Аврамов: Започвам с Черно море, ще ставам татко
04 януари 2010, 11:33
БГ Футбол

Дано се разбера с ръководството на "моряците", надява се бившият играч на Ботев

Бившият футболист на Ботев Георги Аврамов сподели пред БЛИЦ, че започва подготовка с Черно море.

"В четвъртък ще изляза за първо занимание във Варна, а какво ще става, времето ще покаже. Дано се разберем", заяви 26-годишният полузащитник пред БЛИЦ.

Заедно с него към "моряците" ще се присъедини и Красимир Кръстев. Двамата напуснаха Ботев през лятото и спасиха есента, като Кръстев игра за Любимец, а Аврамов – за Спартак (Пд).

"В момента съм под напрежение понеже ще ставам татко. Любимата ми Ина Грозданова ще ме дари с рожба, терминът е за 2 май", каза още Аврамов.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

chernomore_
Контакти:

Мнениеот chernomore_ » 06 яну 2010 22:01

Прочетох новините и разбрах,че този ще бъде на проби и не е сигурно,че ще подпише договор.

Върни се в “Черно море”