Soulen написа:barca4ever написа:iliev72 написа:barca4ever като е пример за дисциплина защо нарушава правилата на пътя ?! А за бокса има кой да каже дали той го е извадил. Не бързай да се заричаш после да не се окаже , че не си прав. Това че е бил дисциплиниран в спорта не значи , че е дисциплиниран в живота. И най-важното - като видиш , че този отсреща не ти в категорията не е ли по-добре да запалиш колата и да заминеш вместо да се правиш на бабаит. И доколкото имам спомен в източните бойни изкуства освен всичко други ги учат да избягват конфликти , а този твой приятел го е предизвикал. Явно е научил техники и т.н. , но явно главата му не е научила основното , че първо човек се научава да избягва конфликтите , а след това ако станат неизбежни да ползва уменията. И бойните изкуства не само хватки , но и философия и преценка. Това че има медали от състезание не го прави перфектен уличен боец. Това е трябвало някой да му го обясни и сега нямаше да пишем всички тези работи.
И какво като им е свирнал те по данни на свидетели са седели на платното и не са се мърдали,нормално е да им даде някакъв сигнал да се преместят а това беше най-баналното нещо че е нарушил правилата за движение по пътищата, то в тоя форум не знам дали ще се намери човек, който не ги е нарушавал ето самия аз си признавам, че често когато съм на извънградско карам с над разрешените 90, и то всеки шофьор го е правил поне веднъж, но това е друга тема. Нека приемем версията че той е запознал боя, което не е така сигурен съм, но нека да приемем че е така това не дава никакво право на двама мъже на 36 и 38 години да го пребият до смърт, можеха както каза и брат му по новините да му ударят 1-2 шамара и да приключи всичко. но те са си го прибили до смърт, а и тези коментари че няма рани по тялото са абсурдни, човек може да умре и без да има много рани, пример да те прасне една 100 кг свиня, както в случая някъде я в областна на корема или сърцето са необходими точно 2-3 силни удара и си пътник...
Е ако ти си на мястото на тия мъже и някой ти скочи на бой с бокс, дали ще внимаваш как го удряш? С това не искам да кажа, че ги оневинявам, просто се гледа много първосигнално на ситуацията, ако той ги беше убил с ударите, щеше сега обратното да пишат всички.
П.П. Щях да осъдя веднага побойниците, ако пребият до смърт беззащитна жертва, която с нищо не ги е провокирала. Е случая не е такъв.
Ми то в този случай това не са хора, нали УЖ СМЕ МИСЛЕЩИ СЪЩЕСТВА и на дете в първи клас му е ясно какво ще стане при някой по силен удар в слаба зона на тялото. Аз ако бях на тяхно място а такива случай съм имал и като пешеходец и като шофьор, тегля му един поздрав за майка му и си продължавам, никога няма тръгна налитам на бой. А това отново казвам дали ги е нападнал с бокс е много съмнително и почти сигурно не е вярно.