Убиха шампион по таекуондо във Враца!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Убиха шампион по таекуондо във Враца!
Значи всички викат, ама защо са били детето, що не му ударили две три шамарчета и готово. На всичкото отгоре имало здравен проблем. Ами аз също имам здравен проблем и ако някой ми налети на среща с бокс, има голям шанс да не изляза жив от такава ситуация. Какви два три шамара, в такава ситуация те нападат с оръжие и има опасност за животът ти. Отбраняваш се със зъби и нокти, няма как да се разминат нещата с два шамара, ако насреща си имаш агресивен, трениран очевидно човек, искащ да ти нанесе поражения. В такава ситуация, ако си способен нанасяш най-тежките и смъртоносни удари, на които си способен, просто за да се самосъхраниш.

Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...

Sith написа:Значи всички викат, ама защо са били детето, що не му ударили две три шамарчета и готово. На всичкото отгоре имало здравен проблем. Ами аз също имам здравен проблем и ако някой ми налети на среща с бокс, има голям шанс да не изляза жив от такава ситуация. Какви два три шамара, в такава ситуация те нападат с оръжие и има опасност за животът ти. Отбраняваш се със зъби и нокти, няма как да се разминат нещата с два шамара, ако насреща си имаш агресивен, трениран очевидно човек, искащ да ти нанесе поражения. В такава ситуация, ако си способен нанасяш най-тежките и смъртоносни удари, на които си способен, просто за да се самосъхраниш.
Не е много ясно кой е бил с бокса. Много приказки се изприказваха и лично за мен, няма невинни в тази ситуация. За съжаление това започна да става ежедневие, без значение дали става дума за младеж или за пребити в леглото пенсионери.
- barca4ever
- Контакти:
Не знам как може да има хора, който да защитават тези мутри, и на келешите мога да кажа че нямат ни най-малко право да обиждат момичето като я наричат к**ва, мога да ви кажа че те са ходели 2-3 години, а не като повече от вас тука да си лягат всяка вечер да се ебат с различен/а. И на тия двамата ПЛОВДИВСКИ ПЕДЕРАСИ може да звучи нечовешко ама ви пожелавам и на вас да ви се случи такава трагедия да видим, дали така ще говорите.
То зареди е такива простотии нацията ни е на ръба на разпадъка, и млади хора не останаха в тази държава, нещо, което и аз ще направя в най-скоро време. Тук също ще вмета че и мангалите са по-задружни от нас това ако беше се случило на някое 18 годишно цигане, тия двамата нямаше да са между живите вече, а ние тук спорим кой е виновен по дяволите, за Бога хора убито е 18 годишно дете, не някоя мутра.....

То зареди е такива простотии нацията ни е на ръба на разпадъка, и млади хора не останаха в тази държава, нещо, което и аз ще направя в най-скоро време. Тук също ще вмета че и мангалите са по-задружни от нас това ако беше се случило на някое 18 годишно цигане, тия двамата нямаше да са между живите вече, а ние тук спорим кой е виновен по дяволите, за Бога хора убито е 18 годишно дете, не някоя мутра.....
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
1992,2006,2009,2011
- 

bobi_getov1
- Контакти:
barca4ever написа:Не знам как може да има хора, който да защитават тези мутри, и на келешите мога да кажа че нямат ни най-малко право да обиждат момичето като я наричат к**ва, мога да ви кажа че те са ходели 2-3 години, а не като повече от вас тука да си лягат всяка вечер да се ебат с различен/а. И на тия двамата ПЛОВДИВСКИ ПЕДЕРАСИ може да звучи нечовешко ама ви пожелавам и на вас да ви се случи такава трагедия да видим, дали така ще говорите.
Преди да обиждаш прочети -да Теодор ли е какъв е майстор на тайклондото с бокс в колата пък и агресивен-та това 18 годишно момче възпитано и хрисимо добре че си отиде -че можеше утре да попадне на дъщерями на 12 години та нея да пребие с бокс-а на теб ти пожелавам ако имаш деца все такива теодоровци да срещат в живота и да ревеш да ревеш колко бил добър теодор и как едно 18 годишно дете си отишло-не отиди си един невъзпитан младеж на 18 години който до 25 годишнината щеше да направи някоя беля-днеска бокс утре нож -алоуууууууууууу моралистите
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии
Пич разбирам, че ти е познато момчето, но без да знаеш дали е налитало с бокс или не, не разбирам как можеш да вземаш страна.

Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...

Както казах и преди и сега ще повторя.Момчето е ако толкова примерно и хрисимо защо ли носи в колата си бокс ?!
Нека някой се опита да ми даде отговор на този въпрос.Поне за мен мирен и тих човек едва ли би носел в себе бокс.
В повечето версии е че точно този мих , тих и хрисим човек е извадил бокса.

Нека някой се опита да ми даде отговор на този въпрос.Поне за мен мирен и тих човек едва ли би носел в себе бокс.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Жалко за момчето!
История(за съжаление),която напълно описва фразата:"От нищо нещо".
Каква обаче е истинската причина за инцидентът(според мен)?
Отговор:Комплексите(на двете страни).
Другото, което важи косвено за жертвата и звучи като клише - просто е попаднал на неподходящите хора(в сл.пешеходци), в неподходящия момент.
Трима комплексари(бабаити) реагират първично на една ежедневна ситуация.
В резултат от липсата на толерантност и високите нива на вътрешна агресия, логично се стига и до физическа саморазправа, която за съжаление завършва и фатално за едната страна.
Третата страна в случая - случайните минувачи.
Много коментатори хвърлят обвиненията си точно върху тях, което според мен обаче е един "доста тънък" лед или така да го кажем - нож с две остриета. Защо?
Някои дори разиграват сценарий, че ако някой или няколко човека се били намесили, нямало да се стигне до фаталния край и т.нт.
Е, да, но това е т.нар.хепи енд сценарий, който апропо, от клавиатурата звучи и леко тривиално.
Вие знаете ли какви са били(по пол и възраст) т.нар.случайни минувачи?
И другото, защо неглижирате рисковете за случайните минувачи?
Тук не става въпрос за конфликт между първолаци или някакви пубери!
Ето, момчето имало бокс, по същата логика, може да има и нож/пистолет(нещо което в пълна сила важи и за братята).
Постфактум ние читателите го знаем, но случайните минувачи?
В суматохата всеки удря където свари, колко подобни случая завършиха с фатален край, я от пробождане, я от фатално падане назад и счупване на черепа в някой ръб/бордюр и пр.
В случая възмущението произтича от т.нар.възможност за предотвратяването на смъртния случай.
Да, но всичко това произтича от постфактум развитието.
Не забравяйте, че има и други варианти, а именно:
1.
- Човекът решил да се намеси - бива ударен фатално, пада назад, чупи си врата/черепа и...умира или остава инвалид.
- Момчето умира
2.
-Човекът решил да се намеси умира.
- Момчето оживява.
И на практика за какво умира?
Заради комплексарщината на трима бабаити, решили да си ги мерят с физическа саморазправа.
Инстиктивно всяка трета страна защитава т.нар.по-слабия/по-малкия, но в случая има някои особени детайли, които изместват фокуса в една малко по-различна посока.
Съдба, майка, това е! Всеки си носи кръста и има глава на раменете, която понякога(всъщност доста често) бива затривана от задника. Да, гъз, глава затрива, многовековен факт!

История(за съжаление),която напълно описва фразата:"От нищо нещо".
Каква обаче е истинската причина за инцидентът(според мен)?
Отговор:Комплексите(на двете страни).
Другото, което важи косвено за жертвата и звучи като клише - просто е попаднал на неподходящите хора(в сл.пешеходци), в неподходящия момент.
Трима комплексари(бабаити) реагират първично на една ежедневна ситуация.
В резултат от липсата на толерантност и високите нива на вътрешна агресия, логично се стига и до физическа саморазправа, която за съжаление завършва и фатално за едната страна.
Третата страна в случая - случайните минувачи.
Много коментатори хвърлят обвиненията си точно върху тях, което според мен обаче е един "доста тънък" лед или така да го кажем - нож с две остриета. Защо?
Някои дори разиграват сценарий, че ако някой или няколко човека се били намесили, нямало да се стигне до фаталния край и т.нт.
Е, да, но това е т.нар.хепи енд сценарий, който апропо, от клавиатурата звучи и леко тривиално.
Вие знаете ли какви са били(по пол и възраст) т.нар.случайни минувачи?
И другото, защо неглижирате рисковете за случайните минувачи?
Тук не става въпрос за конфликт между първолаци или някакви пубери!
Ето, момчето имало бокс, по същата логика, може да има и нож/пистолет(нещо което в пълна сила важи и за братята).
Постфактум ние читателите го знаем, но случайните минувачи?
В суматохата всеки удря където свари, колко подобни случая завършиха с фатален край, я от пробождане, я от фатално падане назад и счупване на черепа в някой ръб/бордюр и пр.
В случая възмущението произтича от т.нар.възможност за предотвратяването на смъртния случай.
Да, но всичко това произтича от постфактум развитието.
Не забравяйте, че има и други варианти, а именно:
1.
- Човекът решил да се намеси - бива ударен фатално, пада назад, чупи си врата/черепа и...умира или остава инвалид.
- Момчето умира
2.
-Човекът решил да се намеси умира.
- Момчето оживява.
И на практика за какво умира?
Заради комплексарщината на трима бабаити, решили да си ги мерят с физическа саморазправа.
Инстиктивно всяка трета страна защитава т.нар.по-слабия/по-малкия, но в случая има някои особени детайли, които изместват фокуса в една малко по-различна посока.
Съдба, майка, това е! Всеки си носи кръста и има глава на раменете, която понякога(всъщност доста често) бива затривана от задника. Да, гъз, глава затрива, многовековен факт!
					Последна промяна от smoothc на 14 яну 2016 14:58, променено общо 1 път.

- barca4ever
- Контакти:
bobi_getov1 написа:barca4ever написа:Не знам как може да има хора, който да защитават тези мутри, и на келешите мога да кажа че нямат ни най-малко право да обиждат момичето като я наричат к**ва, мога да ви кажа че те са ходели 2-3 години, а не като повече от вас тука да си лягат всяка вечер да се ебат с различен/а. И на тия двамата ПЛОВДИВСКИ ПЕДЕРАСИ може да звучи нечовешко ама ви пожелавам и на вас да ви се случи такава трагедия да видим, дали така ще говорите.
Преди да обиждаш прочети -да Теодор ли е какъв е майстор на тайклондото с бокс в колата пък и агресивен-та това 18 годишно момче възпитано и хрисимо добре че си отиде -че можеше утре да попадне на дъщерями на 12 години та нея да пребие с бокс-а на теб ти пожелавам ако имаш деца все такива теодоровци да срещат в живота и да ревеш да ревеш колко бил добър теодор и как едно 18 годишно дете си отишло-не отиди си един невъзпитан младеж на 18 години който до 25 годишнината щеше да направи някоя беля-днеска бокс утре нож -алоуууууууууууу моралистите
Това момче е пример за дисциплина и мога ти кажа че то не е извадило бокс целия град ще го потвърди. А ти знаеш ли всъщност какво е таеклондо, той макар и на 18 години е бил вече и учител на по-малки от него с черен колан е, това се постига с години пот и труд по залите, мислиш ли че ако е бил "лош" ще му поверят да е треньор на по-малки деца. А и сутринта публикувах интервюто на треньорите му, това са хора, който са печелили световни и европейски медали за България, ако не ми вярваш на мен, прочети тяхното мнение за "лошото" дете...
Направо ми се повръща от такива като теб.....
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
1992,2006,2009,2011
barca4ever като е пример за дисциплина защо нарушава правилата на пътя ?! А за бокса има кой да каже дали той го е извадил. Не бързай да се заричаш после да не се окаже , че не си прав. Това че е бил дисциплиниран в спорта не значи , че е дисциплиниран в живота. И най-важното - като видиш , че този отсреща не ти в категорията не е ли по-добре да запалиш колата и да заминеш вместо да се правиш на бабаит. И доколкото имам спомен в източните бойни изкуства освен всичко други ги учат да избягват конфликти , а този твой приятел го е предизвикал. Явно е научил техники и т.н. , но явно главата му не е научила основното , че първо човек се научава да избягва конфликтите , а след това ако станат неизбежни да ползва уменията. И бойните изкуства не само хватки , но и философия и преценка. Това че има медали от състезание не го прави перфектен уличен боец. Това е трябвало някой да му го обясни и сега нямаше да пишем всички тези работи.

Последна промяна от iliev72 на 14 яну 2016 15:08, променено общо 1 път.

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
iliev72 написа:Както казах и преди и сега ще повторя.Момчето е ако толкова примерно и хрисимо защо ли носи в колата си бокс ?!
Стига с тая простотия с бокса, бе, нищо с тоя бокс не е доказано, брат му каза, че няма такова нещо, защо продължавате да го пишете?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]