Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Re: Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Мнениеот barca4ever » 14 яну 2016 09:05

Абе и да приемем че "извадил" бокс, което ме съмнява, каквото си мислите че може да направи с него срещу два ИЗВЕРГА срещу него по 100 кг, общо 200 а той самия е само 60 кг. То и на една снимка се вижда ако единия го държи, другия го бие, в такава ситуации и автомат да имаш няма ти помогне.... Айде мислете малко преди да пишете, това си е предомишлено убийство и трябва да има доживотна присъда това е моето мнение.
Лека му пръст на момчето...
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 яну 2016 09:22

barca4ever написа:Абе и да приемем че "извадил" бокс, което ме съмнява, каквото си мислите че може да направи с него срещу два ИЗВЕРГА срещу него по 100 кг, общо 200 а той самия е само 60 кг. То и на една снимка се вижда ако единия го държи, другия го бие, в такава ситуации и автомат да имаш няма ти помогне.... Айде мислете малко преди да пишете, това си е предомишлено убийство и трябва да има доживотна присъда това е моето мнение.

Ти си от Враца. Разкажи ни каква информация имаш ти за тази гадост.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 14 яну 2016 09:59

fcb_bg написа:
barca4ever написа:Абе и да приемем че "извадил" бокс, което ме съмнява, каквото си мислите че може да направи с него срещу два ИЗВЕРГА срещу него по 100 кг, общо 200 а той самия е само 60 кг. То и на една снимка се вижда ако единия го държи, другия го бие, в такава ситуации и автомат да имаш няма ти помогне.... Айде мислете малко преди да пишете, това си е предомишлено убийство и трябва да има доживотна присъда това е моето мнение.

Ти си от Враца. Разкажи ни каква информация имаш ти за тази гадост.

В самия ден на инцидента бях на изпит в София, и научих от интернет. Информациите са и от двата края, някой защитават убийците тях няма ги коментирам, а основно повечето ми приятели казват това което се пише основно в социалните мрежи, че случая е запознал с надутия клаксон, после те са го изкарали от колата и са започнали да му нанасят удари, като единия го е държал, другия му е нанасял удари, това се вижда и на снимките, за закъснялата линейка и това че десетки хора са седели и нищо не са правили...... Това е в общи линии. Да, момчето може и да е постъпило малко нервно с надутия клаксон и да ги е издразнил, но това не е причината за убийство, то няма причина на този свят, която да оправдае убийството на 18-годишно дете...
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 14 яну 2016 10:03

Голяма грешка е направил, че се е правил на мъж и е скочил срещу двамата изроди. Хубаво - качил си в колата две-три пички, ама да вадиш метален бокс на двама тюфлеци..........
Ама пък изродите мръсни - да пребият до смърт момчето. Бахти извергите. Шибни му там два-три шамара да се напикае пред гаджето си, и да си помисли дали втори път ще вади бокс. То, от тийнейджърите всичко може да се очаква да извадят - нож, бухалка, пистолет......
За братята уроди: Дано изгният в затвора, бавно и мъчително проказата да разяжда месата им.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

unwe2010
Контакти:

Мнениеот unwe2010 » 14 яну 2016 10:08

Oбикновено се въздържам да пиша по форуми, НО в случая не издържах.

Основния проблем за обвинението е:

- Момчето ли е излязло след като са му ритнали врата с бокса директно, както се лансира и после си е глътнал езика от вревъзбуда след целия случай.

- Тия двамата ли са го извадили от колата и са го пребили.

Равносметката обаче е налице... 18 годишен с бойни изкуства, бокс и ММА в главата срещу 2 типични мутри от общия тип - автокъща и дребно хулиганство. Резултата е налице - мъртвец на 18 години...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 яну 2016 10:13

Питам дали имаш информация как всъщност е започнало всичко. За това как е завършило, всички тук сме на едно мнение.
Питам, защото степента на агресия в тийновете е над макса в днешни дни и нямам обяснение за това. За такива елементи като Поничките ми е ясно как, откъде и защо... Чакам дъщеря другия месец и изобщо не ми харесва в какви лайна всъщност ще дойде това дете и как ще я опазя от всичката помия в която сме потънали до ушите.

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 14 яну 2016 10:25

fcb_bg написа:Питам дали имаш информация как всъщност е започнало всичко. За това как е завършило, всички тук сме на едно мнение.
Питам, защото степента на агресия в тийновете е над макса в днешни дни и нямам обяснение за това. За такива елементи като Поничките ми е ясно как, откъде и защо... Чакам дъщеря другия месец и изобщо не ми харесва в какви лайна всъщност ще дойде това дете и как ще я опазя от всичката помия в която сме потънали до ушите.

за това, как е запознала случката има различно версии, не съм бил свидетел и не знам, но както казах вече това е дете на 18 години, нищо не може да оправдае убийството му....
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 14 яну 2016 10:26

fcb_bg написа:Питам дали имаш информация как всъщност е започнало всичко. За това как е завършило, всички тук сме на едно мнение.

След 15-16 г. помията ще е още по-голяма от сегашната.
Колкото до тийновете - не можем всички да ги слагаме под общ знаменател. Има безкрайно свестни и кадърни момчета и момичета, ама има и такива, за които "боклук" е комплимент. Изродчета от класа.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 яну 2016 10:27

unwe2010 написа:Основния проблем за обвинението е:

- Момчето ли е излязло след като са му ритнали врата с бокса директно, както се лансира и после си е глътнал езика от вревъзбуда след целия случай.

- Тия двамата ли са го извадили от колата и са го пребили.

Това е. Онази социложка Бъчварова не да се цупи със "Стига вече!", ами да разбере, че в такива случаи като този е много важно да се действа бързо и МВР да излезе с официална позиция по медиите какво всъщност се е случило.
Ама тая калинка седнала да се цупи на някой, че поискал бързи резултати по друго убийство.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 яну 2016 10:40

Заклет Левскар написа:

След 15-16 г. помията ще е още по-голяма от сегашната.
Колкото до тийновете - не можем всички да ги слагаме под общ знаменател. Има безкрайно свестни и кадърни момчета и момичета, ама има и такива, за които "боклук" е комплимент. Изродчета от класа.

Така е, аз не ги слагам всички под един знаменател, но процентът боклуци по улиците се увеличава според мен. Нагли, арогантни, с 2 лв в джоба, но готови да ти скочат на бой заради една забележка. Защото знаят, че законът в тази държава е ташак. И явно защото така ги възпитават родителите им.
Моралните устои на тази държава умряха. Тук съм от 91-ва и съм свидетел на това и си стоя твърдо зад думите.

Върни се в “Свободна зона”