barca4ever написа:Познавах момчето, защото тренирах таеклондо няколко месеца преди години с него. Добро момче беше.
За убийците- доживотна без право на замяна, това 2ма ПЕДЕЛА на 36 и 38 години да бият момче на 18 години, нямам думи с който да се опише и тук чета, че някой казват че момчето е носело бокс, и да е вярно, това причина ли тия две изчадия да отнемат живота на едно 18 годишно дете, дано изгният в кански мъки....
А и този случай е още 1 пример колко морално ниско е цялото общество, не е нормално от толкова много хора някой да не се притичал на помощ всеки е снимал, най-много ме отврати снимки и клип на самия бой е тва просто няма какво да го коментирам, да не говорим за "Бързата ни помощ", която и в Уганда е по-бърза сигурно..... И за накрая то е ясно че тия НЕЩАСТНИЦИ ще си купят някой мазен адвокат тип гея Марковски и така ще извърти нещата да ги изкара че са го убили при самозащита........
Това 18 годишно момче първо е налетяло с бокса и първо е нанесло удари. Факта, че не са се поколебали двамата ударени да му отвърнат е нещо нормално. Е, ти може и да си съгласен да те ударят с бокс и после да не реагираш, не знам. Дали са 1, 2 или 10.. след като напада и ги удря - нормално е да яде бой.
Все още не са опровергани показания, според които момчето след края на боя е било живо, а пада после. Мисля, че чак след аутопсията ще стане ясно дали въобще причината за смъртта му е нещо, случило се в боя.
Пак според твърдения на очевидец намеса е имало и боя е бил прекратен. Ако това е вярно дължиш извинение на човека, който е отишъл да убеждава тия да оставят момчето.
Съгласен съм, че да зяпаш сеир и да снимаш е отвратително. Но хората са сеирджии, аз самия направо ненавиждам тази тяхна черта но..
Бързата ни помощ .. без коментар,за нея знаем.
Не мисля, че искането на доживотна присъда е уместно. Не и когато умрелия е човек, лично започнал боя с оръжие в ръка. Макар че първо трябва на аутопсията да се установи въобще смъртта му пряка последица от нанесените му удари ли е преди да говорим за убийство.
Афектиран си и не си даваш сметка, че има много неясноти около случая, а изяснените неща подсказват, че младежа сам е предизвикал случая (това не означава, че е трябвало да умре де).