Водите някакъв безумен спор. Първо, двамата са коренно различни, чисто като умения и второ като позиции. Единствената прилика между двамата е, че предпочитат левия крак пред десния...
И как така Озил няма "това влияние върху играта", когато два поредни месеца е избран за най-полезен футболист на острова и е на път да подобри рекорда за асистенции на Ънри доста преди да свърши сезона?! Гледайте някой или друг мач преди да драскате поне...
Златна топка - 2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Златна топка - 2015
YA GUNNERS YA
sunscres92 написа:sapio0o написа:sunscres92 написа:sapio0o написа:sunscres92 написа:Йозил може да е страхотен играч и да прави много добър сезон, но все още не е на нивото на Силва.
![]()
![]()
![]()
Всъщност, Йозил от години си е класа над Силва.
Това е абсурдно - ако беше казал този полусезон бих се съгласил, но преди това едва ли може да има дори съмнение.
Е, с теб трудно се спори. Ако те питам за идеален отбор, сигурно поне петима ще са от Сити.
Всъщност 90% от хората, които гледат футбол и не са фенове на Арсенал или Реал - ще ти кажат Силва - просто Йозил няма това влияние върху играта като Силва.
Чак 5 няма да са - само 2-ма.
Може, може. Знам само, че на Силва не му се чува името, а за Йозил говори цял свят. Единият играе с Агуеро и Де Бройне, другият цъка с Жиру и Уолкът - разликата е налице.

Я дай един идеален отбор от действащите играчи. И резерви сложи.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Което доказва само колко сбъркан е футболът, а и светът като цяло - ти вярваш ли на всичко, което казват по новините? + Силва е с по-висок рейтинг от Йозил във Фифа всяка година
, а и в ПЕС.
Най-силните индивидуалности или най-силния отбор, който могат да съставя според мен?

Най-силните индивидуалности или най-силния отбор, който могат да съставя според мен?
Кой е Силва и в Сити, даже
В Сити има Яя, Агуеро, Компани и всички останали
А пък в национала да не говориме ... Сравнявате го с най-твърдия титуляр в сърцето на халфовата линия на Световния шампион - осъзнайте се

Леевски, оле

sunscres92 написа:Най-силните индивидуалности или най-силния отбор, който могат да съставя според мен?
Второто.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Човека извади много сериозен довод обаче - Силва винаги е бил с по-висок рейтинг от Озил и в Пес и във Фифа!!1
YA GUNNERS YA
-
- Контакти:
crap написа:Човека извади много сериозен довод обаче - Силва винаги е бил с по-висок рейтинг от Озил и в Пес и във Фифа!!1
Просто ви показвам как звучи аргументът - че за него говорили много повече в медиите - следователно е по-добър.
Вратар - Нойер/Лорис/Чех
Защита - Карвахал-Компани-Кошчелни/Варан-Марсело/Алба
Халфове - Верати/Погба- Туре/Модрич(въпреки че и 2-мата са на години)
Отляво - Неймар/Азар Център - Меси/Силва Дясно - Бейл/Де Бройне
Нападател - Агуеро/Суарез
Да приемем, че и резервите съм написал на местата с двоен избор.
Аз въобще не визирах това с медиите, че щом говорят за него, значи е по-добър. Просто дадох пример, че като цяло на Силва не му се чува името, докато Йозил блести, където и да иде.
Иначе отборът може да се ремонтира на места, особено позицията на Меси.
crap написа:Водите някакъв безумен спор. Първо, двамата са коренно различни, чисто като умения и второ като позиции. Единствената прилика между двамата е, че предпочитат левия крак пред десния...
И как така Озил няма "това влияние върху играта", когато два поредни месеца е избран за най-полезен футболист на острова и е на път да подобри рекорда за асистенции на Ънри доста преди да свърши сезона?! Гледайте някой или друг мач преди да драскате поне...
И двамата играят зад нападателя, тва си е еднаква позиция. Силва може да играе и на фланга, което си е + за него.
Силва влияе много повече на играта на Сити от колкото Йозил. Испанеца им изгражда почти всяка атака и дава огромен брой ключови подавания. Два месеца избиран за най-полезен играч говори за моментна форма, не перманентна класа.

[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
sapio0o написа:Аз въобще не визирах това с медиите, че щом говорят за него, значи е по-добър. Просто дадох пример, че като цяло на Силва не му се чува името, докато Йозил блести, където и да иде.
За тва ли доста време се говореше какъв трансферен провал е ? Яко блясък си е тва ..

Чак в третия си сезон в Арсенал започна да показва класа, докато заслугите на Силва за добрата игра на Сити са от първия му сезон.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]