Златна топка - 2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Златна топка - 2015

Мнениеот bilyaletdinov » 13 яну 2016 13:00

Лаам си го каза много точно в едно интервю. Най-популярните, медийно обгрижвани играчи печелят наградите. Ще ме прощавате, ама не може Байерн да печели требъл и техен играч да не печели Златната топка, а тя да се даде на Роналдо, който обра всички възможни калъфки. Че даже беше удължен срока за гласуване и се изчака баража Швеция-Португалия. Ами какво щеше да стане, ако бяхме били Барса на финала в Берлин? Щеше ли да има играч на тима в тройката? Едва ли...все едно някой от Интер влезе в тройката 2010г.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 13 яну 2016 13:03

Докато Меси и Роналдо не се откажат са автоматично в тройката. Само третия не се знае кой е.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 яну 2016 13:18

marchisio написа:
crap написа:
MCMXIII написа:
crap написа:Ами не е съвсем така. След като се завърна от контузия миналата година Януари и с връщането в отбора на Коклен, Арсенал успя да изработи най-много точки в първенството от всички отбори. Малко ме мързи да се връщам назад за да търся статистиката на Озил за пролетния полусезон, но той никак не бе лош и пак успя да направи доста асистенции. Като цяло - доста силна година за него.

За по- лесно ще го обясня така. Ако някой ме пита за попфолк, аз знам Азис и Ивана като имена, а иии... Сашка Васева. Та капитанът на Свазиленд или Папуа Нова Гвинея дали знае кой е Йозил? A колко фанелки ще продаде Йозил? Всеки от Лондон да си купи по една, пак ще са в пъти по- малко от колкото трябва. Пък известните имат продадени у Факултета, Столипиново, Максуда, Мумбай, Каракас или Мбабане.

Абсолютно вярно, аз тва го написах в една друга тема - всичко се прави за пари и чалга. Но мнението ми от по-горе беше по повод коментара на колегата от РМ, който твърди, че единствено Силва е впечатлил от EPL, което разбира се невероятно нелеп коментар.

Не е зле да се научиме да четеме. :)
Написах, че Силва ми е любимец, и че не се е представил добре през сезона. И все пак като футболист е няколко нива над Йозил.
А как ме изкара фен на Реал само ти си знаеш. :lol:

Пфффф ... Време ти е за лягане :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 13 яну 2016 13:34

marchisio написа:
crap написа:
MCMXIII написа:
crap написа:Ами не е съвсем така. След като се завърна от контузия миналата година Януари и с връщането в отбора на Коклен, Арсенал успя да изработи най-много точки в първенството от всички отбори. Малко ме мързи да се връщам назад за да търся статистиката на Озил за пролетния полусезон, но той никак не бе лош и пак успя да направи доста асистенции. Като цяло - доста силна година за него.

За по- лесно ще го обясня така. Ако някой ме пита за попфолк, аз знам Азис и Ивана като имена, а иии... Сашка Васева. Та капитанът на Свазиленд или Папуа Нова Гвинея дали знае кой е Йозил? A колко фанелки ще продаде Йозил? Всеки от Лондон да си купи по една, пак ще са в пъти по- малко от колкото трябва. Пък известните имат продадени у Факултета, Столипиново, Максуда, Мумбай, Каракас или Мбабане.

Абсолютно вярно, аз тва го написах в една друга тема - всичко се прави за пари и чалга. Но мнението ми от по-горе беше по повод коментара на колегата от РМ, който твърди, че единствено Силва е впечатлил от EPL, което разбира се невероятно нелеп коментар.

Написах, че Силва ми е любимец, и че не се е представил добре през сезона. И все пак като футболист е няколко нива над Йозил.

За РМ-то се извинявам, почнах да се бъркам вече - много мнения, много коментари, все на някой трябва да се обяснявам. :)
YA GUNNERS YA

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 13 яну 2016 13:55

boabbb написа:
marchisio написа:
crap написа:
MCMXIII написа:

Пфффф ... Време ти е за лягане :lol: :lol:

Йозил може да е страхотен играч и да прави много добър сезон, но все още не е на нивото на Силва.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 яну 2016 14:09

sunscres92 написа:Йозил може да е страхотен играч и да прави много добър сезон, но все още не е на нивото на Силва.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Всъщност, Йозил от години си е класа над Силва. :?
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 13 яну 2016 14:13

sapio0o написа:
sunscres92 написа:Йозил може да е страхотен играч и да прави много добър сезон, но все още не е на нивото на Силва.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Всъщност, Йозил от години си е класа над Силва. :?

На белот ли ? :)
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 13 яну 2016 14:13

sapio0o написа:

Това е абсурдно - ако беше казал този полусезон бих се съгласил, но преди това едва ли може да има дори съмнение.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 яну 2016 14:23

sunscres92 написа:
sapio0o написа:

Това е абсурдно - ако беше казал този полусезон бих се съгласил, но преди това едва ли може да има дори съмнение.

Е, с теб трудно се спори. Ако те питам за идеален отбор, сигурно поне петима ще са от Сити. :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 13 яну 2016 14:38

sapio0o написа:
sunscres92 написа:
sapio0o написа:

Е, с теб трудно се спори. Ако те питам за идеален отбор, сигурно поне петима ще са от Сити. :lol:

Всъщност 90% от хората, които гледат футбол и не са фенове на Арсенал или Реал - ще ти кажат Силва - просто Йозил няма това влияние върху играта като Силва.

Чак 5 няма да са - само 2-ма.

Върни се в “Футбол - Свят”