Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Мнениеот yavorescu » 12 яну 2016 19:29

Ron Jeremy написа:
icko65 написа:Мисля че Бурабия трябваше да остане но предвид връщането на Илиев оставането му стана невъзможно.Бурабия щеше да остане и при високи цели в клуба.За момента такива няма.Сигурен съм че в Левски ще е по-постоянен в изявите си и ще расте.В Левски не го вземат случайно.Има си качества.

абсоютно точно мнение , тук нашите "разбирачи" лесно го изпратиха , но все си мисля , че с Жоро щяха да оформят много полезен тандем , но минало свършено

Жоро на най-привичния си пост и функции на терена е много по-близък до Марчин, отколкото до Бурабия. Така че, формално погледнато, Жоро е заместника на поляка. Един бог знае какъв тандем щяха да оформят, можеше да е нещо много добро, или точно обратното. Напълно е възможно и да бъде много по-добър и по-постоянен в Левски, всичко е въпрос на мотивация. Аз се надявам да се затвърди хубавата традиция зелено-бялото да не вирее на синя почва (футболисти на Черно море и Берое да се представят плачевно при тях).

А дали го вземат случайно или не, ще видим. Разделиха се с 6 от летните си попълнения, което не е признак за успешна селекция.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 12 яну 2016 23:28

Готвача написа:
violetovgeneral написа:Готвач,ако ти е трудно да ме разбереш-не си прави труда.Писимист за Ч.М.!

Съжалявам че се пробвах.Обещавам публично-ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯ ТАКА.

Хаха.Много весело!Вярваш ли,че Илиев е този,който беше?Ами оттам нататък как ги редим?Не мислиш ли,че сега нямаме отбор в която и да е линия?За да ме разбереш-АТАКА-ПОЛУЗАЩИТА И ЗАЩИТА?

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 13 яну 2016 13:01

На Пламен Николов пожелавам да ни радва поне като баща си Венелин :D Един от добрите вратари, обличали екипа на "Черно море" в миналото! За Романов нищо не мога да кажа... Дано бързо се впише в отбора и да запълни празнината от евентуалното заминаване на Райков в Италия.
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 13 яну 2016 17:47

violetovgeneral написа:
Готвача написа:
violetovgeneral написа:Готвач,ако ти е трудно да ме разбереш-не си прави труда.Писимист за Ч.М.!

Хаха.Много весело!Вярваш ли,че Илиев е този,който беше?Ами оттам нататък как ги редим?Не мислиш ли,че сега нямаме отбор в която и да е линия?За да ме разбереш-АТАКА-ПОЛУЗАЩИТА И ЗАЩИТА?

violetovgeneral Колега много бързо взе да се напрягаш дай го по полека
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 яну 2016 21:11

violetovgeneral написа:
Готвача написа:

Хаха.Много весело!1.Вярваш ли,че Илиев е този,който беше?2.Ами оттам нататък как ги редим?3.Не мислиш ли,че сега нямаме отбор в която и да е линия?4.За да ме разбереш-АТАКА-ПОЛУЗАЩИТА И ЗАЩИТА?

1.ДА
2.Адмирала ги реди,не аз и ти
3.Не
4.Недей вика,че пропусна вратарския пост
Сега ще ти обясня за Жоро.Има такива харизматични играчи,които дават ритъма на играта и създават положително настроение в отборите където играят.Той е нещо като Тоти за Рома.Уникална фигура в играта футбол.Ако играта беше шах,Жоро щеше да е царицата.Дори и на 35,ще е познатият ни лидер,дори и да стои само на пейката.Благодаря че се върна на Тича!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 13 яну 2016 22:40

Та ние правим някаква смислена селекция!? Чудо невиждано! Връщането на Жоро Илиев е винаги плюс. Много талантлив играч и истински моряк и лидер! Разкараха Бурабия, че и пари му взеха - ето това е сделка! Успех на Райков в Италия (ако ще ходи)! Романов беше един от водещите играчи на Локо София миналата година. Очаквам да покаже добри игри и при нас. Никога не съм бил фен на Николов, но пред нашата "перла" Кулибали, той е направо Неста, или Канаваро. Защитна двойка Траянов - Николов не изглежда зле. Дано слуховете за Огнянов са верни, защото е един добър играч, който беше сполетян от зверска контузия и не му беше даден продължителен шанс, за да си върне формата. Отделно, с евентуалното му привличане можем да ползваме Еуженио като бек, какъвто май си е. Милиев няма работа тук - българската версия на Кулибали. Бакари след това отсъствие направо ще бъде като ново попълнение. Изключително добра новина е, че ще може да го ползваме през пролетта. Продължавам да се надявам, че Расим, Йосков, Костадинов и Неделчев ще получават игрови минути, защото те са бъдещето на Черно Море.
Truth is hate for those that hate the truth.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 яну 2016 09:01

Аз също мисля,че селекцията в ЧЕРНО МОРЕ е доста прилична!!!Играчите,които дойдоха са с доказани качества!!!Подмятанията на някои съфорумници относно ГЕОРГИ ИЛИЕВ ми се иска да ги приема като шега,защото иначе ще е черногледство!!!Мислите ли,че след успешния престой в Китай легендата на МОРЕТО,нямаше да си намери друг отбор там.....пък дори и отново във втората им дивизия?Парите,които щеше да получава,щяха да са в пъти повече от това,което може да му предложи всеки БГ отбор!!!Можеше подобно на много други,да търси по добро заплащане и по други дестинации!!!Можеше да играе и в други родни отбори,които ще го лапнат с огромно желание!!!Но той не забравя,че от ВАРНА,че е израснал на ТИЧА и че е от ЧЕРНО МОРЕ!!!Затова нека да го уважаваме,дори и само за това!!!А ако някой има съмнения относно спортно-техническите му качества.....значи грам понятие си няма от футбол!!!ПЛАМЕН НИКОЛОВ и ТРАЯН ТРАЯНОВ се надявам да оформят стабилна двойка в центъра на защитата!!!Високи,здрави,добра игра с глава-истински централни защитници!!!МАМУТУ КУЛИБАЛИ не е чак толкова лош и със своята поливалентност ще идеална резерва!!!ПЕДРО ЕУЖЕНИО трябва да е на десния бек,където със бързината и техниката си ще донесе много агресия и при атаките по фланга!!!На левия бек МИШО ВЕНКОВ си е МИШО ВЕНКОВ!!!В халфовата линия имаме ГЕОРГИ ИЛИЕВ,МАРК КЛОК,ТОДОР ПАЛАНКОВ,ДАНИ ГЕОРГИЕВ,а последните няколко мача на БЕКИР РАСИМ дават надежда,че е готов да бъде титуляр!!!Относно привличането на Антон Огнянов съм на мнение,че много крила станаха,дори и СИМЕОН РАЙКОВ да отиде в Италия!!!По добре да се дава шанс на младите момчета,които трябва да растат и да се адаптират към мъжкия футбол!!!С най добри чувства и с най топли думи,бих искал да призова някои по критични фенове,на форума и на стадиона да уважават повече футболистите и треньорите на НАШИЯТ ЛЮБИМ ОТБОР !!! Дори и да губят,дори и да грешат те са ни носили радост и пак ще ни носят!!!Трябва да им помагаме,особено когато им е трудно!!! Защото при спечелена Купа,всеки може да пее "Синя тишина"......трябва да доказваме,че обичаме ЧЕРНО МОРЕ и да помагаме безрезервно във всяка ситуация!!!Изтеклия полусезон не беше от най успешните,но не сме и чак толкова далеч от "Зона Европа" !!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 яну 2016 09:29

КироВарна написа:Аз също мисля,че селекцията в ЧЕРНО МОРЕ е доста прилична!!!Играчите,които дойдоха са с доказани качества!!!Подмятанията на някои съфорумници относно ГЕОРГИ ИЛИЕВ ми се иска да ги приема като шега,защото иначе ще е черногледство!!!Мислите ли,че след успешния престой в Китай легендата на МОРЕТО,нямаше да си намери друг отбор там.....пък дори и отново във втората им дивизия?Парите,които щеше да получава,щяха да са в пъти повече от това,което може да му предложи всеки БГ отбор!!!Можеше подобно на много други,да търси по добро заплащане и по други дестинации!!!Можеше да играе и в други родни отбори,които ще го лапнат с огромно желание!!!Но той не забравя,че от ВАРНА,че е израснал на ТИЧА и че е от ЧЕРНО МОРЕ!!!Затова нека да го уважаваме,дори и само за това!!!А ако някой има съмнения относно спортно-техническите му качества.....значи грам понятие си няма от футбол!!!ПЛАМЕН НИКОЛОВ и ТРАЯН ТРАЯНОВ се надявам да оформят стабилна двойка в центъра на защитата!!!Високи,здрави,добра игра с глава-истински централни защитници!!!МАМУТУ КУЛИБАЛИ не е чак толкова лош и със своята поливалентност ще идеална резерва!!!ПЕДРО ЕУЖЕНИО трябва да е на десния бек,където със бързината и техниката си ще донесе много агресия и при атаките по фланга!!!На левия бек МИШО ВЕНКОВ си е МИШО ВЕНКОВ!!!В халфовата линия имаме ГЕОРГИ ИЛИЕВ,МАРК КЛОК,ТОДОР ПАЛАНКОВ,ДАНИ ГЕОРГИЕВ,а последните няколко мача на БЕКИР РАСИМ дават надежда,че е готов да бъде титуляр!!!Относно привличането на Антон Огнянов съм на мнение,че много крила станаха,дори и СИМЕОН РАЙКОВ да отиде в Италия!!!По добре да се дава шанс на младите момчета,които трябва да растат и да се адаптират към мъжкия футбол!!!С най добри чувства и с най топли думи,бих искал да призова някои по критични фенове,на форума и на стадиона да уважават повече футболистите и треньорите на НАШИЯТ ЛЮБИМ ОТБОР !!! Дори и да губят,дори и да грешат те са ни носили радост и пак ще ни носят!!!Трябва да им помагаме,особено когато им е трудно!!! Защото при спечелена Купа,всеки може да пее "Синя тишина"......трябва да доказваме,че обичаме ЧЕРНО МОРЕ и да помагаме безрезервно във всяка ситуация!!!Изтеклия полусезон не беше от най успешните,но не сме и чак толкова далеч от "Зона Европа" !!!

Здравей Киро!Смятах да ти отговоря по време на сбирката,но от друга страна форума е затова.Нека и другите да чуят кой какво мисли.От многоо врфеме насам се опитва бате ви Кольо да направи селекция ПО ПОСТОВЕ и то точно където имаме проблеми.Отбора вече е комплектован на едни 90% според мен.И с крило и без него все тая,ако ще играем поддържаща роля в групата.Нито ще изпаднем,нито ще спечелим важни мачове,необходими за класиране в ЛЕ.Но дочувам афиширане на класиране в ЛЕ,което води след себе си и нуждата от някои по класни играчи.Засега имаме две класни попълнения/едното със статут на ЛЕГЕНДА/ и един ЦЗ,койтоо определено е по добър от Кули,но не е това което ни трябва за вдигане на класата в защита.Единият от двамата определени за титуляри отт теб/а и от колегите/,няма място в двойката.Това е по ваш избор.Защо мисля така ли?Ами двама много силни физически и високи ЦЗ в двойка,не е най доброто което може да ни се случи.При среща на отбор играещ по земя с двойни подавания и разчитащ на извеждащи подавания зад гърба ще бъдем гола вода.Един Станчев в двойката ще е много по полезен заради пъргавината си и повратливоста си.Вярно,момчето е и голмайстор,ноп проблема е че все в грешната врата.Трябва ни някой като Арабов от Сливен/помниош го,нали?/или Топчо от Левски..Играч с перфектно пласиране,който чете играта и може да покрива нападатели с висока слинейна скорост при контри.Ние такъв почти нямаме/изключвам Станчев,въпреки риска да се играе с него-просто е голям карък/.Ако изключим Левски,Лудогорец и Пирин,с другите би следвало да нямаме проблеми/с Николов и Траянов/.В халфовата линия не виждам проблеми при смяна на стила на игра.Ако играем без плеймейкър,с наличните играчи ще изглеждаме по различен начин.Симо умее да играе в помощ на бека,но Курьор си е чисто крило.Там могат да се появят проблеми при натиск в неговата зона.Виждам че отново ще играем с един нападател.Ако това е Бакари-няма проблем.Но ако това е някой друг ще имаме отново ядове пред гола.Не че Бакари е голям голаджия,но просто играе така,че всички останали да имат пространства да вкарват.И при игра с Траян и Пламен при статични положения,ще се радваме на малко повече попадения на пролет.Някой каза че Жоро ще замести Бурабия.Аз си мисля че ще замести поляка.Двамата са еднотипни играчи,с разликата че Жоро е много по класен.Просто отбора трябва да се насочи към игра с остри извеждащи подавания по крилата/което е лесното при липса на плеймейкър/и остри центрирания по земя приоритетно за матиране на защитата.Така че отбора е окомплектован/могат да вземат още трима АКО ИСКАТ да играем в ЛЕ за конкуренция/.Крило,плеймейкър и ЦН.В противен случай селекцията е завършена и даже ще можем да се радваме на повече игрови минути дадени на нашите юношески таланти.Сякаш Вальо трябва да бъде пускан всеки мач на смяна поне за 20-30 минути,ако мачовете не се закучват както през есента и да чакаме на "стари" пушки да решават мачовете.Йосков определено има талант и гола му иска.Какво повече да искаме за първенство като А група?Вчера минах през Младост-определено има настроение в отбора.Нека нещата продължат така!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 яну 2016 09:42

honda написа:
КироВарна написа:
blue avalanche написа:Когато футболист,играл в Левски или юноша на отбора,дойде в Ч.море(Райков,Станчев,Ж.Атанасов) при нас няма драми...
А тук...ако ваш футболист,дори и бивш(като Александров) премине при нас - леле-мале!Вой до небесата!
То не са клетви,анатеми,прокоби...Той изведнъж се превръща в най-слабия футболист от отбора,в гнусен предател и какво ли не.
Тц,тц,тц...

Искам да те въведа в известност,че АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ е един от най-обичаните футболисти,може би в цялата история на отбора!!!Макар,че не е наш юноша(дойде съвсем млад от Шумен),се нарежда до най великите легенди на ЧЕРНО МОРЕ !!!Причина за тази любов е неговата всеотдайност и скромност!!!Когато с екипа на Лудогорец прекосяваше терена до резервната скамейка,всички на стадиона ставахме на крака и го аплодирахме!!!Така,че можеш да си сигурен в едно-никой във ВАРНА няма да му пожелае злото!!!Но да ви се радваме на вас?Защо?Защото сте най долният съдийски отбор в световната история,за всички времена?След проблеми със съдиите,в мачове със вас са си патили много отбори!!!В това число и ЧЕРНО МОРЕ,при това нееднократно!!!Берое е ваден от групата,след грешчици във ваша полза!!!Същите проблеми са имали и Черноморец!!!Мачове в Дупница и Перник са ставали емблематични за съдийски невинни грешки и синьо безочие!!!Пловдивските отбори също имат безбройни причини,да ви мислят за "честен" и "благороден" спортен клуб!!!Сега Литекс виси заради вас и е пред разпад!!!А вие настоятелно търсите любовта всенародна!!!Явно безочието ви е вродено и не се проявява само при хващането на съдии......по другите начини!!!

И това доживяхме фен на Черно море да говори за честна игра. Приемам ,че не си запознат с истотията на любимия ти клуб. Малко джокери: "защо ви викат"еклери"". И кой първия български отбор в официален мач излезнал с юношите си младша възраст само и само за да загуби :o . Или да говори за съдийство след като има един единствен случай в историята на българския футбол в който шефа на съдийската комисия е наблюдавал мач от резервната скамейка на любимия му отбор. Или мисля ,че единствения случай ,когато гол във вратата на Черно море е отменян поради фаул в нападение след като двама играчи на Черно море са се сблъскали (нямаше играч на атакуващия отбор на по-малко от 3 метра от ситуацията) или вдигната засада при ъглов удар и играч на Черно море на гредата.
Защо виси Литекс?- Ами кой ги караше да излизат от терена и да отказват да дават допинг проби? Двата червени картона и дузпата си бяха 100% просто не виждат в тези ситуации какво друго можеше да се свири? За мен Литекс са последния отбор ,който може да пледира за честна игра-единствения отбор в професионалния футбол участвал в доказано уговорен мач, единствния клуб за който бивш треньор каза че вземането на допинг е практика, единствения клуб в който е практика на стдиона да се бият съдии или играчи на другия отбор(има няколко такива случая).
Преди близо година те бях попитал колко процента от мачовете на Левски преди 2000 г си гледал за да правиш заключения дали един отбор е съдийски или не? -10%, 20%, 50%. ;) . Тогава така и не получих отговор,дано сега го получа ;) .
Колко от тези мачове ,които споменаваш си ги гледал?

Продължаваш с глупостите и затова не считам за нужно да ти отговарям!!!Преди около година,си разменихме по 2-3 мнения и аз спрях да ти отговарям,защото искам дори когато споря,да изпитвам удоволствие от разговора и общуването!!!Понякога пиша доста дълги обяснения на хора задаващи въпроси,защото държа да обясня своята позиция и да разбера чуждата!!!Общуването с теб ми носи само загуба на време,понеже повтаряш едни и същи не особено умни питания.....а аз макар да имам златен характер,все пак съм човек и имам нерви!!!Не ме интересува,какво си доживял и какво смяташ да демагогстваш!!!Ако имаш желание за цивилизован диалог,не подхождай както във вътрешно партийните ви спорове с ЦСКА,където основен принцип е..."Вие пък сте много убави"!!!Отговори поне веднъж има ли отбор,когото да не сте отвратили със съдийските си номера и направи справка по случаите в Стара Загора,Бургас,Дупница,Перник,Пловдив,Варна и много други градове на милата ни Родина!!!Когато се научиш да водиш нормален разговор,ще можеш да се надяваш на високата чест да общуваш с мен!!!Желая ти успешна 2016 година!!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 яну 2016 09:59

Готвача написа:
КироВарна написа:Аз също мисля,че селекцията в ЧЕРНО МОРЕ е доста прилична!!!Играчите,които дойдоха са с доказани качества!!!Подмятанията на някои съфорумници относно ГЕОРГИ ИЛИЕВ ми се иска да ги приема като шега,защото иначе ще е черногледство!!!Мислите ли,че след успешния престой в Китай легендата на МОРЕТО,нямаше да си намери друг отбор там.....пък дори и отново във втората им дивизия?Парите,които щеше да получава,щяха да са в пъти повече от това,което може да му предложи всеки БГ отбор!!!Можеше подобно на много други,да търси по добро заплащане и по други дестинации!!!Можеше да играе и в други родни отбори,които ще го лапнат с огромно желание!!!Но той не забравя,че от ВАРНА,че е израснал на ТИЧА и че е от ЧЕРНО МОРЕ!!!Затова нека да го уважаваме,дори и само за това!!!А ако някой има съмнения относно спортно-техническите му качества.....значи грам понятие си няма от футбол!!!ПЛАМЕН НИКОЛОВ и ТРАЯН ТРАЯНОВ се надявам да оформят стабилна двойка в центъра на защитата!!!Високи,здрави,добра игра с глава-истински централни защитници!!!МАМУТУ КУЛИБАЛИ не е чак толкова лош и със своята поливалентност ще идеална резерва!!!ПЕДРО ЕУЖЕНИО трябва да е на десния бек,където със бързината и техниката си ще донесе много агресия и при атаките по фланга!!!На левия бек МИШО ВЕНКОВ си е МИШО ВЕНКОВ!!!В халфовата линия имаме ГЕОРГИ ИЛИЕВ,МАРК КЛОК,ТОДОР ПАЛАНКОВ,ДАНИ ГЕОРГИЕВ,а последните няколко мача на БЕКИР РАСИМ дават надежда,че е готов да бъде титуляр!!!Относно привличането на Антон Огнянов съм на мнение,че много крила станаха,дори и СИМЕОН РАЙКОВ да отиде в Италия!!!По добре да се дава шанс на младите момчета,които трябва да растат и да се адаптират към мъжкия футбол!!!С най добри чувства и с най топли думи,бих искал да призова някои по критични фенове,на форума и на стадиона да уважават повече футболистите и треньорите на НАШИЯТ ЛЮБИМ ОТБОР !!! Дори и да губят,дори и да грешат те са ни носили радост и пак ще ни носят!!!Трябва да им помагаме,особено когато им е трудно!!! Защото при спечелена Купа,всеки може да пее "Синя тишина"......трябва да доказваме,че обичаме ЧЕРНО МОРЕ и да помагаме безрезервно във всяка ситуация!!!Изтеклия полусезон не беше от най успешните,но не сме и чак толкова далеч от "Зона Европа" !!!

Здравей Киро!Смятах да ти отговоря по време на сбирката,но от друга страна форума е затова.Нека и другите да чуят кой какво мисли.От многоо врфеме насам се опитва бате ви Кольо да направи селекция ПО ПОСТОВЕ и то точно където имаме проблеми.Отбора вече е комплектован на едни 90% според мен.И с крило и без него все тая,ако ще играем поддържаща роля в групата.Нито ще изпаднем,нито ще спечелим важни мачове,необходими за класиране в ЛЕ.Но дочувам афиширане на класиране в ЛЕ,което води след себе си и нуждата от някои по класни играчи.Засега имаме две класни попълнения/едното със статут на ЛЕГЕНДА/ и един ЦЗ,койтоо определено е по добър от Кули,но не е това което ни трябва за вдигане на класата в защита.Единият от двамата определени за титуляри отт теб/а и от колегите/,няма място в двойката.Това е по ваш избор.Защо мисля така ли?Ами двама много силни физически и високи ЦЗ в двойка,не е най доброто което може да ни се случи.При среща на отбор играещ по земя с двойни подавания и разчитащ на извеждащи подавания зад гърба ще бъдем гола вода.Един Станчев в двойката ще е много по полезен заради пъргавината си и повратливоста си.Вярно,момчето е и голмайстор,ноп проблема е че все в грешната врата.Трябва ни някой като Арабов от Сливен/помниош го,нали?/или Топчо от Левски..Играч с перфектно пласиране,който чете играта и може да покрива нападатели с висока слинейна скорост при контри.Ние такъв почти нямаме/изключвам Станчев,въпреки риска да се играе с него-просто е голям карък/.Ако изключим Левски,Лудогорец и Пирин,с другите би следвало да нямаме проблеми/с Николов и Траянов/.В халфовата линия не виждам проблеми при смяна на стила на игра.Ако играем без плеймейкър,с наличните играчи ще изглеждаме по различен начин.Симо умее да играе в помощ на бека,но Курьор си е чисто крило.Там могат да се появят проблеми при натиск в неговата зона.Виждам че отново ще играем с един нападател.Ако това е Бакари-няма проблем.Но ако това е някой друг ще имаме отново ядове пред гола.Не че Бакари е голям голаджия,но просто играе така,че всички останали да имат пространства да вкарват.И при игра с Траян и Пламен при статични положения,ще се радваме на малко повече попадения на пролет.Някой каза че Жоро ще замести Бурабия.Аз си мисля че ще замести поляка.Двамата са еднотипни играчи,с разликата че Жоро е много по класен.Просто отбора трябва да се насочи към игра с остри извеждащи подавания по крилата/което е лесното при липса на плеймейкър/и остри центрирания по земя приоритетно за матиране на защитата.Така че отбора е окомплектован/могат да вземат още трима АКО ИСКАТ да играем в ЛЕ за конкуренция/.Крило,плеймейкър и ЦН.В противен случай селекцията е завършена и даже ще можем да се радваме на повече игрови минути дадени на нашите юношески таланти.Сякаш Вальо трябва да бъде пускан всеки мач на смяна поне за 20-30 минути,ако мачовете не се закучват както през есента и да чакаме на "стари" пушки да решават мачовете.Йосков определено има талант и гола му иска.Какво повече да искаме за първенство като А група?Вчера минах през Младост-определено има настроение в отбора.Нека нещата продължат така!

Абсолютно съм съгласен с теб по въпроса за пъргавината която е нужна на поне единия ЦЗ при мачове срещу леки и подвижни нападатели!!!Мисля,че освен СТЕФАН СТАНЧЕВ и КУЛИТО може да играе в този стил(макар,че е по рисков)!!!За МАРЧИН БУРГХАРТ ми е мъка,че го освободихме защото е играч от много висока класа!!!Той изпълняваше ролята на плеймейкър,без да задържа топката и секунда!!!Даваше веднага перспективен пас,защото винаги имаше вариант за продължаване на играта,преди да е получил топката!!!Пълна противоположност на Бурабия!!!Така или иначе и двамата ги няма,но ако искаме типичен плеймейкър,трябва да развиваме качествата на БЕКИТО!!!Че ще играм с един нападател в лицето на БАКАРИ е верно,но е и куркапан за наивници,защото МАТИАС КУРЬОР и надявам се РОМАНОВ,ще носят много острота по фланговете.....а зад БАКАТА ще ЖОРО ИЛИЕВ !!! Не изглеждат толкова зле нещата,пу да не ни е уроки!!! :mrgreen: САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Върни се в “Черно море”