Златна топка - 2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Златна топка - 2015

Мнениеот crap » 13 яну 2016 10:38

Ами не е съвсем така. След като се завърна от контузия миналата година Януари и с връщането в отбора на Коклен, Арсенал успя да изработи най-много точки в първенството от всички отбори. Малко ме мързи да се връщам назад за да търся статистиката на Озил за пролетния полусезон, но той никак не бе лош и пак успя да направи доста асистенции. Като цяло - доста силна година за него.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 яну 2016 10:59

crap написа:Ами не е съвсем така. След като се завърна от контузия миналата година Януари и с връщането в отбора на Коклен, Арсенал успя да изработи най-много точки в първенството от всички отбори. Малко ме мързи да се връщам назад за да търся статистиката на Озил за пролетния полусезон, но той никак не бе лош и пак успя да направи доста асистенции. Като цяло - доста силна година за него.

За по- лесно ще го обясня така. Ако някой ме пита за попфолк, аз знам Азис и Ивана като имена, а иии... Сашка Васева. Та капитанът на Свазиленд или Папуа Нова Гвинея дали знае кой е Йозил? A колко фанелки ще продаде Йозил? Всеки от Лондон да си купи по една, пак ще са в пъти по- малко от колкото трябва. Пък известните имат продадени у Факултета, Столипиново, Максуда, Мумбай, Каракас или Мбабане.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 яну 2016 11:32

Мда, ако питаме феновете на Байерн, победител трябва да бъде Левандовски. Нищо, че ако се замислим реално, в момента благодарение на жалките журналя, той е сред най-добрите продавачи на фланелки. :mrgreen: Друго си е да те няма цяла година, накрая да вкараш 5 на грандът Волфсбург и айде ЗТ. 8-) Ми то по тая логика и Роналдо, който направи сигурно най-слабата си година от тийнейджърска възраст и си поддържаше цифрите срещу тимове като Гранада трябваше да вземе наградата. 8-) Между другото, Роберт остана четвърти в подреждането и съм сигурен, че е щастлив.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 яну 2016 11:47

На теб Байерн ти е тъмна Индия. Как реши, че Лева продава най- много дрешки, като това е друг. Няма да ти кажа, кой е :) Можеш ли да си сетиш сам? И къде е четвърти Левака?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 яну 2016 11:52

Както на мен Байерн ми е тъмна Индия, така на теб са ти испанските отбори. Имай малко уважение. Няма случай, в който да не се заядеш, а дори не следиш първенството, за да видиш кой колко играе. 8-) И да, Лева е четвърти в подреждането за ЗТ. Иначе, сигурно визираш Роналдо в продаването на най-много тениски, но не е той. Друг е.. Можеш ли да се сетиш кой обаче? :?
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 яну 2016 12:07

Не знаех, че Левандовски е четвърти :oops: Знам тройката и поразгледах, кой как е гласувал. Например треньорът на Пакистан е сложил пръв Робен и ме утрепа :) Казвам ти, че най- много дрешки от Байерн продава друг, не е Лева, за света трябва е Месията.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 13 яну 2016 12:26

MCMXIII написа:
crap написа:Ами не е съвсем така. След като се завърна от контузия миналата година Януари и с връщането в отбора на Коклен, Арсенал успя да изработи най-много точки в първенството от всички отбори. Малко ме мързи да се връщам назад за да търся статистиката на Озил за пролетния полусезон, но той никак не бе лош и пак успя да направи доста асистенции. Като цяло - доста силна година за него.

За по- лесно ще го обясня така. Ако някой ме пита за попфолк, аз знам Азис и Ивана като имена, а иии... Сашка Васева. Та капитанът на Свазиленд или Папуа Нова Гвинея дали знае кой е Йозил? A колко фанелки ще продаде Йозил? Всеки от Лондон да си купи по една, пак ще са в пъти по- малко от колкото трябва. Пък известните имат продадени у Факултета, Столипиново, Максуда, Мумбай, Каракас или Мбабане.

Абсолютно вярно, аз тва го написах в една друга тема - всичко се прави за пари и чалга. Но мнението ми от по-горе беше по повод коментара на колегата от РМ, който твърди, че единствено Силва е впечатлил от EPL, което разбира се невероятно нелеп коментар.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 13 яну 2016 12:43

sapio0o написа:Мда, ако питаме феновете на Байерн, победител трябва да бъде Левандовски. Нищо, че ако се замислим реално, в момента благодарение на жалките журналя, той е сред най-добрите продавачи на фланелки. :mrgreen: Друго си е да те няма цяла година, накрая да вкараш 5 на грандът Волфсбург и айде ЗТ. 8-) Ми то по тая логика и Роналдо, който направи сигурно най-слабата си година от тийнейджърска възраст и си поддържаше цифрите срещу тимове като Гранада трябваше да вземе наградата. 8-) Между другото, Роберт остана четвърти в подреждането и съм сигурен, че е щастлив.

Феновете на Байерн рядко ги вълнуват фланелките и голяма част от цифрите. Несериозно е да се твърди, че Левата го е нямало цяла година, при положение, че през цялото време бе твърд титуляр, втори в Бундеслигата за миналия сезон (първи ако се махнат головете от дузпи), първи до момента в настоящия, първи в квалификационната група за европейското първенство, решаващи голове за класирането на Полша, част от тях вкарани и през пролетния полусезон, най-добрият типичен централен нападател в момента в света.
Капитанът Лам обаче е дал едно интервю, в което много истини казва относно Златната топка. Защитава на практика тезата, че качествата на отделните футболисти по постове са несъпоставими. И един вид е несериозно, неправилно и безсмислено да се твърди, че Меси или Роналдо са по-добри футболисти от който и да било вратар или защитник. Обратното разбира се също е вярно - не може да се каже че Лам е по-добър от който и да било офанзивен футболист. Та най-редното е да има единствено отделни награди. Вярвам, че по-голямата част от феновете на Байерн специално що се отнася до Златната топка в този ред на мисли считат че Нойер е също толкова достоен колкото Лева да вземе Златната топка и особено за 2014 той беше най-големият и най-достойният фаворит. Мюлер също не трябва да бъде отписван, а специално за тази поне единият от Мюлер, Лева и Нойер трябваше да влезе в 3-ката и поне 2-ма - в идеалната 11-ца - за сметка на Роналдо.
[offtopic]И бих те посъветвал да не грандосваш толкова вълците, защото като нищо могат да ви ухапят при една една евентуална среща в ШЛ тази пролет.[/offtopic]
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 13 яну 2016 12:46

crap написа:
MCMXIII написа:

Абсолютно вярно, аз тва го написах в една друга тема - всичко се прави за пари и чалга. Но мнението ми от по-горе беше по повод коментара на колегата от РМ, който твърди, че единствено Силва е впечатлил от EPL, което разбира се невероятно нелеп коментар.

Не е зле да се научиме да четеме. :)
Написах, че Силва ми е любимец, и че не се е представил добре през сезона. И все пак като футболист е няколко нива над Йозил.
А как ме изкара фен на Реал само ти си знаеш. :lol:
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 яну 2016 12:49

doktora25 написа:
sapio0o написа:Мда, ако питаме феновете на Байерн, победител трябва да бъде Левандовски. Нищо, че ако се замислим реално, в момента благодарение на жалките журналя, той е сред най-добрите продавачи на фланелки. :mrgreen: Друго си е да те няма цяла година, накрая да вкараш 5 на грандът Волфсбург и айде ЗТ. 8-) Ми то по тая логика и Роналдо, който направи сигурно най-слабата си година от тийнейджърска възраст и си поддържаше цифрите срещу тимове като Гранада трябваше да вземе наградата. 8-) Между другото, Роберт остана четвърти в подреждането и съм сигурен, че е щастлив.

Феновете на Байерн рядко ги вълнуват фланелките и голяма част от цифрите. Несериозно е да се твърди, че Левата го е нямало цяла година, при положение, че през цялото време бе твърд титуляр, втори в Бундеслигата за миналия сезон (първи ако се махнат головете от дузпи), първи до момента в настоящия, първи в квалификационната група за европейското първенство, решаващи голове за класирането на Полша, част от тях вкарани и през пролетния полусезон, най-добрият типичен централен нападател в момента в света.
Капитанът Лам обаче е дал едно интервю, в което много истини казва относно Златната топка. Защитава на практика тезата, че качествата на отделните футболисти по постове са несъпоставими. И един вид е несериозно, неправилно и безсмислено да се твърди, че Меси или Роналдо са по-добри футболисти от който и да било вратар или защитник. Обратното разбира се също е вярно - не може да се каже че Лам е по-добър от който и да било офанзивен футболист. Та най-редното е да има единствено отделни награди. Вярвам, че по-голямата част от феновете на Байерн специално що се отнася до Златната топка в този ред на мисли считат че Нойер е също толкова достоен колкото Лева да вземе Златната топка и особено за 2014 той беше най-големият и най-достойният фаворит. Мюлер също не трябва да бъде отписван, а специално за тази поне единият от Мюлер, Лева и Нойер трябваше да влезе в 3-ката и поне 2-ма - в идеалната 11-ца - за сметка на Роналдо.
[offtopic]И бих те посъветвал да не грандосваш толкова вълците, защото като нищо могат да ви ухапят при една една евентуална среща в ШЛ тази пролет.[/offtopic]

О, ама ние феновете на Реал много се интересуваме от тениски братче. Само маркетингови звезди са ни в главата, да... 8-) Иначе за частта с отделните постове съм напълно съгласен и даже за мен няма смисъл от съществуването на ЗТ, какво остава до начинът по-който се отнасят с играчите от 2009 насам. 8-)

Ще видим какво ще се случи, ако се срещнем с Волфсбург.

Върни се в “Футбол - Свят”