Екстра тема!
Адолфчо ми е един от любимците и колкото и да не ми допадат голяма част от изложените "факти" съм убеден, че не е бил изрода, за който го представят.
Достойнството го е водило през целия му живот, както и любовта към Германия.
Светът израсна много благодарение на него-технически и дори духовно.
Неща, които хората не знаят за Хитлер и Нацистка Германия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Неща, които хората не знаят за Хитлер и Нацистка Германи
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:Екстра тема!
Адолфчо ми е един от любимците и колкото и да не ми допадат голяма част от изложените "факти" съм убеден, че не е бил изрода, за който го представят.
робе, България е на тоя хал именно заради тоя твой любимец.
- trokadero_
- Контакти:
Hajistu в действие 
bobmarli написа:шивача написа:Екстра тема!
робе, България е на тоя хал именно заради тоя твой любимец.
Глупости .
Pragmatichen написа:Само силно ненормален човек може да уважава "делото" на Хитлер.
Той е мразел всички славянски народи и ако беше спечелил войната, нас сега нямаше да ни има, бъдете сигурни.
За него е имало арийска раса и никакви други раси.
Сещайте се ние българите дали щяхме да сме живи.
Само като му види човек пламенните речи, ръкомахането, веенето на перчема, удрянето по масата, запотеното лице, и погледа на психически неуравновесен човек, тип Волен Сидеров, трябва да е наясно, че въпросния Адолф не е бил с всичкия си.
И какво ми го хвалите, че бил оправил Германия между двете войни, като същия този ненормалник после разваля целия свят, умират МИЛИОНИ хора, а неговата родна Германия така, както я изправя на крака, така я оставя цялата в руини и мизерия.
Мерси от такъв "управник" и вожд.
Човек, който подклажда войни, който има чувство за мъст и за завземане на нови и нови територии, е всичко друго, но не и ДОБЪР ЧОВЕК.![]()
Hitler, Adolf; Gerhard, Weinberg (2007). Hitler's table talk, 1941-1944: his private conversations, p. 356. Enigma Books. Quoting Hitler: "For example to label the Bulgarians as Slavs is pure nonsense; originally they were Turkomans."
Нямал е никакви намерения да ни избива, смятал ни е за тюрки заради прабългарите, които са основали държавата. Тва са фантасмагории на комунистите.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
hellios написа:Колкото повече чета коментарите се убеждавам, че Стокхолмския синдром си е напълно съществуващо заболяване.Чудя се на какво да вярвам, на историята, на документалните филми, на разказите на дядо ми /участник във ВСВ/ или на фантасмагориите които пише?Единствено вярно е, че стабилизира Германия от свръхинфлация и я прави супер сила, и с това му се изчерпват положителните качества.Убиец и мъчител на народите от Европа, главен виновник на ВСВ.Бил забранил опитите върху животни, а върху хора ? Сигурно Менгеле е измислена личност ? Самото съществуване на газовите камери е достатъчно доказателство за това за което са използвани, или са декор от филм ? От 10 мил.съветски военнопленници, по домовете се завръщат едва 4,5 мил., останалите 5,5 мил. сигурно са останали да берат боровинки в Германия ? Това не е ли Холокост? На 29 и 30 септември 1941 г около Киев в един дол с има Бабий Яр са убити 33 130 евреи.Събличали са ги голи,унижавали са ги и накрая са ги убили.Ако някой от тези 33 130 бяха вашите майки, бащи, деца, сестри едва ли щяхте да развивате глупави теории на конспирации.Но от разстояние на времето ви е лесно, охолно около врата, само че ако бяхте там в ада друга песен щяхте да пеете.Само в първите ден на битката за Сталинград немските самолети убиват 40 000 души мирни жители, а колко още факти има.Срамно е дори, че се налага отново да препрочитаме историята заради дървени философи.
Прав си, но хората отчитат или само положителното или само отрицателното.
Стандартна практика е хората, които признават неговите успехи (например възстановяването на Германия като икономика и сила) паралелно с това или да одобряват кланетата или да ги омаловажават.. в случай, че не ги премълчат нехайно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
BRF написа:Emmanuel написа:"Малтретирането на животни се е считало за отвратително престъпление"... a това на хората не е, така ли? Що за малоумна тема е това? Не ключ, ами направо дилийт за темата. Нацизма не бива да се толерира, а да се изкоренява в зародиш!И едно въпросче към автора на темата: Ако се беше родил евреин в Германия преди 80-ет години, пак ли щеше да въздишаш по този изверг.
Какво не ти харесва на темата бе лудогорско пиленце?Това са си нещата,това е направил този човек докато е управлявал Германия!Същата Германия разсипана през ПСВ!
Което не променя фактите за другите неща, които е направил. Защото в лагерите не са умирали само евреи, умирали са и неудобни немци. Защото при завоеванията му много от цивилните жертви не загиват по време на битки (бомбардировки, обстрел на градове), много са убити след овладяването на дадени региони, други са избити при отстъпленията, това са безумни и абсолютно безмислени кланета. И между другото.. Хитлер възстановява Германия, а после става причината за унищожението на Третия райх.
Глупаво е да се твърди, че Хитлер освен да избива хората друго не е правил. Но е глупаво и да се твърди, че видите ли човека само заслуги има.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
BRF написа:hellios написа:Само да ти кажа, понеже едва ли знаеш, но ако в Германия или Австрия постнеш това в някой форум, т.е. разпространяваш нацистка идеология те грози 5 години затвор.Там това е забранено, пък ти ако искаш се прави на много учен тук.
Във филма Пърл харбър,въпросния президент на САЩ е изкаран национален герой,а всъщност това е човека използвал най-гадното оръжие в света.Освен това ако в някой арабски форум напишеш,че жената не трябва да ходи с фередже и там ще те вкарат в затвора(най-малко).Това прави ли го правилно?
В темата се обсъждат нещата направети от Хитлер,а не войната водена от него!
Знам ,че там е противозаконно ,но в България не е!
Всъщност по време на атаката срещу Пърл Харбър президент е Рузвелт. При него започва проекта за създаване на атомна бомба, но тя е използвана при следващия президент - Хари Труман.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Рубладжии са направили опити да провалят темата и да кажат на бялото черно - ОТНОВО.
Добре, че има хора с мозъци, които не са им позволили това.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Неща, които хората не знаят за Хитлер и Нацистка Германи
hajitsu написа:Рубладжии са направили опити да провалят темата и да кажат на бялото черно - ОТНОВО.
Хитлер е бил изрод. Няма как да го направиш герой.