Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот zlatan » 11 яну 2016 19:54

Tommi написа:Засега състава го виждам така (в скоби са заместниците):

Йоргачевич (Любенов)- Прохазка (Алвеш), Карнер (от юношите), Александров (от юношите), Минев (Орачев) - Костадинов (Бедоя, Цонев), Де Нойер (Бедоя, Цонев) - Нар (Прохазка), Бурабия/Бедоя, Краев (Цонев) - Нгом (Нар?, Илия Димитров).
Трябва още един стопер и още един централен нападател, другите позиции са закърпени.

Томи с Лукин става добре.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 яну 2016 21:31

Koлеги, някой знае ли в кой хотел са отседнали нашите в Свиленград?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 11 яну 2016 21:32

Лично аз си мисля, че ще се вземат поне още 3-4 играчи... И то- минимум... Защо ли така мисля?! ;)
Ами защото, най-малкото имаме къса скамейка... Така например, ако се контузи Нар (при условие, че той ще се налага за лево крилце), кой ще го замести? Орачев или Ради Цонев?... Айде нЕма нужда... Същото важи и за десния фланг на нападението ни... За централен нападател трябва да се търсят 2-ма души, а не един... Тоя Нгом си мисля, че няма да "увари водата"... Просто правят услуга на Гошко Бачев, все пак имаме да му връщаме "ресто" за няколкото обръщалки на мачовете ни с Мездра, при това на Герена... ;) Па и все пак са си ортачета с Гонзи, трябва да се помага на приятел в нужда... Присъствието на това негрО е по между другото и до лятото... Тъй че... Като гледам на първо четене- крила (ляво и дясно), централни нападатели - 2 броя и един плеймейкър... Общо- 5 души...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 яну 2016 21:57

santiliana написа:Лично аз си мисля, че ще се вземат поне още 3-4 играчи... И то- минимум... Защо ли така мисля?! ;)
Ами защото, най-малкото имаме къса скамейка... Така например, ако се контузи Нар (при условие, че той ще се налага за лево крилце), кой ще го замести? Орачев или Ради Цонев?... Айде нЕма нужда... Същото важи и за десния фланг на нападението ни... За централен нападател трябва да се търсят 2-ма души, а не един... Тоя Нгом си мисля, че няма да "увари водата"... Просто правят услуга на Гошко Бачев, все пак имаме да му връщаме "ресто" за няколкото обръщалки на мачовете ни с Мездра, при това на Герена... ;) Па и все пак са си ортачета с Гонзи, трябва да се помага на приятел в нужда... Присъствието на това негрО е по между другото и до лятото... Тъй че... Като гледам на първо четене- крила (ляво и дясно), централни нападатели - 2 броя и един плеймейкър... Общо- 5 души...

Дали Р.Цонев,Орачев и Нгом стават или не стават - така или иначе са в групата.
Все пак не може да храним 30-40 футболиста.
Йоргачевич,Любенов,Ал.Александров,С.Александров,Минев,Карнер,Орачев,Прохазка,Костадинов,Де Нойер,Нар,Нгом,Краев,Р.Цонев,Бедоя,Б.Цонев...
Без да броя юношите и Д.Иванов. И ако вземем "твоите" 3-4 къде ще му излезе края? А юношите кога ще играят? Когато станат на 24-25г. ? Или когато напуснат,отидат в друг отбор и тогава се сетим за тях?

caspar1
Контакти:

Мнениеот caspar1 » 11 яну 2016 22:05

https://www.youtube.com/watch?v=ccusFLQX9kQ

Как пипа това момче топката....браво за трансфера! Успех със синята фланелка.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 яну 2016 22:09

PFC Litex написа:
metodito написа:За Горанов не помня натирен ли беше или той си тръгна?

Горанов беше част от сделката за Тодор Христов.

Изображение

Как пипа това момче топката....браво за трансфера! Успех със синята фланелка.

О,да. За мен след "трансфера" на Роко, това е следващата находка. За другите... не мога да кажа. Е, зависи как ще бъде ползван, де. Ако е като бек... :| Остава само да вземат кипъреца, и това е!

Изображение

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 11 яну 2016 23:42

За Бурабия смятам сме единодушни.. всеки, който малко от малко следи А група и гледа редовно мачовете, е наясно с качествата му. Много елегантен, поврътлив, с възможност да играе както като дефанзивен халф, така и като плеймейкър. Убеден съм, че ще изчисти играта си и ще бъде по - ефективен ( няма да го има това безкрайно задържане на топката). Голямо браво за виновника за точно този трансфер! Утре ни очаква нов интересен ден, дано сме доволни поне колкото днес!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 11 яну 2016 23:47

bilyaletdinov написа:Koлеги, някой знае ли в кой хотел са отседнали нашите в Свиленград?

Мисля че е този, без да съм на 100% сигурен: http://hotelromantica.eu/
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 12 яну 2016 00:47

gzagorov написа:
koisa написа:Познайте кой ще се завръща? :lol: ГАДЖЕВ - изненадаааааа! :lol:

Дежа-вю е преживяване, при което човек се чувства сигурен, че вече е виждал или преживявал някаква нова ситуация (човек усеща, все едно, че дадена случка вече се е състояла или се е случила неотдавна), въпреки че точните обстоятелства около предишната ситуация са неясни.
В ситуацията с Гаджев, обаче, този термин е неприложим. Затова предлагам нов:
Гадже-вю - когато нещо - независимо хубаво или лошо - което вече знаеш, че си виждал много пъти, се повтаря и повтаря сякаш до безкрай и не можеш да се отърсиш от него, колкото и да опитваш, без значение от обстоятелствата.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 12 яну 2016 08:57

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ski-359931

Относно Бурабия,най-после вземаме човек,който може да излъже някого един на един и да даде скрит пас.Адмирации за този трансфер.

Върни се в “Левски”