santiliana написа:Лично аз си мисля, че ще се вземат поне още 3-4 играчи... И то- минимум... Защо ли така мисля?!

Ами защото, най-малкото имаме къса скамейка... Така например, ако се контузи Нар (при условие, че той ще се налага за лево крилце), кой ще го замести? Орачев или Ради Цонев?... Айде нЕма нужда... Същото важи и за десния фланг на нападението ни... За централен нападател трябва да се търсят 2-ма души, а не един... Тоя Нгом си мисля, че няма да "увари водата"... Просто правят услуга на Гошко Бачев, все пак имаме да му връщаме "ресто" за няколкото обръщалки на мачовете ни с Мездра, при това на Герена...

Па и все пак са си ортачета с Гонзи, трябва да се помага на приятел в нужда... Присъствието на това негрО е по между другото и до лятото... Тъй че... Като гледам на първо четене- крила (ляво и дясно), централни нападатели - 2 броя и един плеймейкър... Общо- 5 души...
Дали Р.Цонев,Орачев и Нгом стават или не стават - така или иначе са в групата.
Все пак не може да храним 30-40 футболиста.
Йоргачевич,Любенов,Ал.Александров,С.Александров,Минев,Карнер,Орачев,Прохазка,Костадинов,Де Нойер,Нар,Нгом,Краев,Р.Цонев,Бедоя,Б.Цонев...
Без да броя юношите и Д.Иванов. И ако вземем "твоите" 3-4 къде ще му излезе края? А юношите кога ще играят? Когато станат на 24-25г. ? Или когато напуснат,отидат в друг отбор и тогава се сетим за тях?