Всеки си гледа келепира и колкото повече кинти изкара толкова по-добре за него, Москов не се различава явно!
И защо е спряно предаването? Нали уж трябва да има разследваща журналистика, пък ако не са прави журналистите да ги съдят!
Защо има цензура?
Вижте скандално спряното предаване за ваксините
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вижте скандално спряното предаване за ваксините
Само едно нещо ще кажа - който е против задължителната ваксинация, му пожелавам децата да умрат от някоя от болестите, за които другите се ваксинират. За съжаление, него са го ваксинирали и естественият подбор не си е свършил работата на неговото стъпало. Мисля, че е честно, и без тва олигофренията няма да се разпространява
Corwin написа:Само едно нещо ще кажа - който е против задължителната ваксинация, му пожелавам децата да умрат от някоя от болестите, за които другите се ваксинират. За съжаление, него са го ваксинирали и естественият подбор не си е свършил работата на неговото стъпало. Мисля, че е честно, и без тва олигофренията няма да се разпространява
Това по какъв начин означава, че министъра може съвсем безнаказано да си върти далавери с ваксините

Последна промяна от CTAHKO на 11 яну 2016 15:43, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Чак и клетви за смърт на деца, направо страхотно!
Само че тук не става дума за или против ваксините бе господине!
Само че тук не става дума за или против ваксините бе господине!
CTAHKO написа:Corwin написа:Само едно нещо ще кажа - който е против задължителната ваксинация, му пожелавам децата да умрат от някоя от болестите, за които другите се ваксинират. За съжаление, него са го ваксинирали и естественият подбор не си е свършил работата на неговото стъпало. Мисля, че е честно, и без тва олигофренията няма да се разпространява
Това по какъв начин означава, че министъра може съвсем безнаказано да си върти далавери с ваксинитеЩото темата е за това, ако не си забелязал
Ми, още второто и третото мнение са за и против ваксините. Няма да тръгна да защитавам 'далавери' срещу позиция, изцяло базирана на тва колко е лошо да си ваксинираш децата.
То нз от колко време се спори за тия ваксини дали са полезни или не.... явно всеки родител трябва да си предценява сам...
Corwin написа:CTAHKO написа:Corwin написа:Само едно нещо ще кажа - който е против задължителната ваксинация, му пожелавам децата да умрат от някоя от болестите, за които другите се ваксинират. За съжаление, него са го ваксинирали и естественият подбор не си е свършил работата на неговото стъпало. Мисля, че е честно, и без тва олигофренията няма да се разпространява
Това по какъв начин означава, че министъра може съвсем безнаказано да си върти далавери с ваксинитеЩото темата е за това, ако не си забелязал
Ми, още второто и третото мнение са за и против ваксините. Няма да тръгна да защитавам 'далавери' срещу позиция, изцяло базирана на тва колко е лошо да си ваксинираш децата.
Изгледай разследването за какво става въпрос, пък тогава коментирай

П.П. М/у другото, знаеш ли какво съдържат ваксините, та се изказваш толкова експертно в тяхна защита

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
В тоя репортаж не става въпрос за ваксини, а за други много тежки обвинения, ама хората в България толкова сме изпростяли ,че вече не можем и да разберем колко е зле ситуацията :/
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Някои от тях съдържат Живак, който е невротоксичен. Други съдържат флуор.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
CTAHKO написа:Corwin написа:CTAHKO написа:Corwin написа:Само едно нещо ще кажа - който е против задължителната ваксинация, му пожелавам децата да умрат от някоя от болестите, за които другите се ваксинират. За съжаление, него са го ваксинирали и естественият подбор не си е свършил работата на неговото стъпало. Мисля, че е честно, и без тва олигофренията няма да се разпространява
Изгледай разследването за какво става въпрос, пък тогава коментирайВие като чуете за ваксини и почвате с това ЗА или ПРОТИВ
![]()
П.П. М/у другото, знаеш ли какво съдържат ваксините, та се изказваш толкова експертно в тяхна защита
Няма нужда да си експерт, за да си сравниш статистиките за смъртността (основно детска) преди и след ваксините.