72 години от бомбардировки над София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: 72 години от бомбардировки над София

Мнениеот 1982 » 11 яну 2016 02:06

Betchualeng Arnaikem написа:
1982 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Темата обаче стана пълен пикоч.

Тя с тази цел е и създадена.

Също като едни други теми. Но наистина е факт, че разни дебили коментират всичко друго но не и самите бомбардировки. Крайно време е персонала в съответните болнични заведения да се заеме с тях.

Е, то и аз не ги коментирам. Нямам нищо против да го направя, в една нормална тема, в която се цели воденето на нормална и интересна дискусия, а не жалки провокации и плювни. Просто има хора тук, с които това е напълно невъзможно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 яну 2016 02:12

irradeum написа:Верно е ! МАЙНАТА ИМ НА АРГУМЕНТИТЕ ! Що не добави - ВАЖНОТО Е ДА ИЗКАРАМЕ НЯКОЯ РУБЛА. Поне щеше да си честен. За първи път от много време насам. :) :) :) :)

Че какви аргументи да ти се дават на теб, като цялото ти писане бие към тролене, влизаш и ми пишеш, че Русия щяла да се разпада, като целта ти е някой да започне да пише, че това е невъзможно, да ти дава разни факти и така нататък, докато ти ми пускаш някакви келяви коментари за пияни руснаци и разпадащи се империи, в тема която няма нищо общо с това?
Е, за какво ми е да водя каквато и да е дискусия с теб, като нито един път не съм видял да водиш някакъв диалог без тролене? :roll:
А най-тъпото е, че нямаш грам потенциал за нещо повече от дежурните простотии за рублофили и посолства, че накрая почна да ми пишеш за Сидеров и Доган, знаеш ли през къде ми е за българската вътрешна политика?
И кажи съвсем честно, толкова ли си глупав, че да вярваш, че в тоя форум има някой, на който му се плаща, че да пише и да сее някаква пропаганда? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

habarovsk

Мнениеот habarovsk » 11 яну 2016 02:27

Тези бомбардировки са ВОЕННО ПРЕСТЪЛЕНИЕ над България и САЩ и англосаксонците не само трябва да се извинят на България, но и държавата ни трябва да получи репарации за тези престъпления,извършени от американците! :!:
Паметникът на убийците трявва да бъде премахнат от този бункер наречен американско посолство! :!:
Летище София трябва да носи името на нациоанлния герой Димитър Списаревски, който даде живота си срещу самолетите на САЩ и Англия! :!:
Бомбардирането на цивилни жертви е военно пресъпление!Факт! :!:
Наглостта на американците и англичните стига до там , да пускат играчки с взрив, които да осакатяват или убиват български деца!Англия и САЩ са врагове на България! :!:
После ми възхвалявайте тези "велики" и "демократични" държави и ми подкрепяйте "великите" английски отбори!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 яну 2016 04:37

irradeum написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Ти не можеш да си ми опонент, че да диря аргументи. Първо стани по-умен от умряла кокошка и тогава се натягай в тази насока. Просто отчетох факта, че си поредния тъпанар, който чете и обсъжда само която част му изнася. Какво ми се увърташ още, и стотинк за хляб ли ще ми искаш?

Пак почнахме с обидите на лична основа.Колко познато..... Опорните точки на другаря Кутев това ли съветват , или импровизираш ? :) :) :) :) :)

Не обиди а факти. Другарите ти не ги познавам между другото.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 яну 2016 04:40

1982 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
1982 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Темата обаче стана пълен пикоч.

Тя с тази цел е и създадена.

Също като едни други теми. Но наистина е факт, че разни дебили коментират всичко друго но не и самите бомбардировки. Крайно време е персонала в съответните болнични заведения да се заеме с тях.

Е, то и аз не ги коментирам. Нямам нищо против да го направя, в една нормална тема, в която се цели воденето на нормална и интересна дискусия, а не жалки провокации и плювни. Просто има хора тук, с които това е напълно невъзможно.

Ами то сам си преценявай дали тогава и твоята намеса в темата не наподобява тази на гореспоменатата категория.
Ако чакаш тема, в която има само и единствено нормална дискусия доста има да чакаш.

Темата е провокация, но реакцията ви е същата като на русофилчетата в едни други теми (и те с цел провокация).
После едните претендират че не били като другите. Ха!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 11 яну 2016 11:43

habarovsk написа:Тези бомбардировки са ВОЕННО ПРЕСТЪЛЕНИЕ над България и САЩ и англосаксонците не само трябва да се извинят на България, но и държавата ни трябва да получи репарации за тези престъпления,извършени от американците! :!:
Паметникът на убийците трявва да бъде премахнат от този бункер наречен американско посолство! :!:
Летище София трябва да носи името на нациоанлния герой Димитър Списаревски, който даде живота си срещу самолетите на САЩ и Англия! :!:
Бомбардирането на цивилни жертви е военно пресъпление!Факт! :!:
Наглостта на американците и англичните стига до там , да пускат играчки с взрив, които да осакатяват или убиват български деца!Англия и САЩ са врагове на България! :!:
После ми възхвалявайте тези "велики" и "демократични" държави и ми подкрепяйте "великите" английски отбори!

Много си прав.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 11 яну 2016 12:18

На война - като на война! Никой не ни е карал да си подлагаме онези части едновременно на руснаци и германци! На германците - понеже обещават да възкресят териториално т. нар. Велика България, е било нужно да демонстрираме военна активност. За да не сърдим близо стоящите руснаци - обявяваме война на далечна Америка (САЩ), вън от съмнение със сметките, че те с помияри като нашите политически мозъци няма да се захванат. И тогава, и сега - какви хубавци са заставали по върховете на държавата! По мнението на военните наблюдатели е било смайващо да се гледа как София няма практически никаква противовъздушна защита и единствен отпор на американските бомбардировачи са дали една шепа смели безумци, опитващи се да окажат някакъв отпор.
И сега, защото нашите избранници дотам са били заслепени да не изпуснат келепира, че не са си направили елементарна сметка за сигурността ни, та американците да ни плащат и репарации?! Още повече, че е ставало ясно, че Сталин ще окупира България, която е била готова да му се нагъзи чрез политици, които после са изпозастреляни от хората на Сталин.
Никога не трябва да се забравя, че сме станали, може би под влияние на чуждото владичество, един килипирджийски народ, по каприз на историята заселен на важен кръстопът в Европа. Просто онези големи българи са се стопили под ятагана, а малките българчета, освободени от Дядо им Иван (въпреки предупрежденията на Апостола) са били лакоми с пос...ите си гащи да владеят земите на някогашните големи български воини. Оттам идва всичко, оттам ни идва и това днес. Спомнете си думите на Славейков - "...не сме народ, а мърша...". А някога са треперели от нас!
Но пък сега има много повече патриоти (по Ботев)!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 11 яну 2016 13:03

това са същите американци на които днес Бойко им целува всички отверстия ,нали ?
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 11 яну 2016 13:25

На война като на война. Мир на праха на загиналите! Царство България може да не е участвало в бойни действия, но е било доста важно за снабдяването на вермахта. За съжаление бомбардировките над мирно градско население са характерни за този конфликт. След него западноевропейци, американци и японци се обединяват изапочват да работят заедно, а тези събития се използват за изкарване на поуки, които да доведат до разбирателство и добруване. Не за сеене на омраза- по съветски тертип, както някои потребители тук правят.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 11 яну 2016 13:42

batmanlevski написа:това са същите американци на които днес Бойко им целува всички отверстия ,нали ?

Да, именно за тях става въпрос. За тези, които бомбардираха църкви и пускаха бомби прикрити в детски играчки.

Върни се в “Свободна зона”