Betchualeng Arnaikem написа:irradeum написа:Betchualeng Arnaikem написа:Темата обаче стана пълен пикоч. Всеки си върти и суче както му е на уя кеф.
Бомбардировките са дело на британската и американската авиация. Опитите на разни дебили да видят съветската ръка тук са признак на тежка форма на дебилизъм.
Атаките са извършени от авиацията на държави, на които ВЕЧЕ България е обявила война. Опита на други дебили да пренебрегнат това също подсказва за известен проблем със сложни задачи (като връзване на обувките).
Тези бомбардировки са дивашки акт, нямащ за цел нищо друго освен да съсипе хора, които НЕ ВОЮВАТ. Тоест самите бомбардировки са разбираеми с оглед на факта, че сме обявили война на тези държави, но това, че те са насочени само срещу цивилните е престъпление.
Забелязвам и шайка малоумници, които веднага решиха да говорят за абсолютно всичко друго, но не и за темата. Просто защото не им изнася. Те не се различават от другите дебили, които правят същото когато темата е примерно за руска атака.
С оглед на всичко това писанията по темата са пълна повърня, също като писанията на тоя, когото имитират и иронизират с пускането на тази тема.
На 13.12.1941г. България, като член на Оста, обявява война на САЩ и Великобритания. Актът е одобрен същия ден от правителственото мнозинството в ХХV ОНС.
===========
След като сме обявили война на Америка от горе е нормално да падат бомби а не цветя торти и пасти.
Нещо да кажеш ?????
Що не изкоментира всичко, което написах м? Хайде, понеже съм доста добър човек ще приложа цитата още веднъж, колкото да ти дам възможност да го подминеш и да не останат съмнения, че си поредния дебил, който чете само това, което му изнася:
Тези бомбардировки са дивашки акт, нямащ за цел нищо друго освен да съсипе хора, които НЕ ВОЮВАТ. Тоест самите бомбардировки са разбираеми с оглед на факта, че сме обявили война на тези държави, но това, че те са насочени само срещу цивилните е престъпление.
Айде, следващия дебил моля, преброяването продължава.
Аз не съм привърженик на персоналните обиди , колкото и да си го търсиш.Щом обиждаш опоненнта , значи нямаш аргументи срещу тезите му. Факт !Продължавай да нагрубяваш в личен план, дано това вдигне мизерната ти надница.Аз пък ще се придържам към фактите.
Първоричинатя да стартират американските бомбардировки е бил един съветски агент в нашия генерален щаб,който нарежда да се стреля по армериканските бомбардировачи,връщащи се неуспели да пуснат бомбите си над Плоещ,петролната рафинерия на Румъния Та тези самолети са летели обратно към Турция и са били атакувани по заповед на СССР-агента,генерал,същият забавя после с дни обявяването на неутралитет през септември 44 г.за да може СССР да ни обяви война .Голяма част от историята ни е фалшифицирана от РусИзтока!
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !