72 години от бомбардировки над София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: 72 години от варварските бомбардировки на САЩ над София

Мнениеот HoUs4oOL » 11 яну 2016 00:48

irradeum написа:Пак не си в час ! НАТО си има ресурсите, китайците ги нямат.За това ти подсказах , но явно не внимаваш. :)

Какво да внимавам, аз ти казвам, че ми разби плановете за живота, той ми говори, че не внимавам, вземи ми отговори на въпросите.
На натото не му трябват ресурс, това е евроатлантическа структура, имаща за цел да помага на хората по света, вярвам, че ще помогнат и на Русия, абсолютно безвъзмездно, така както го направиха в Ирак, Либия, Алжир, Тунис, Сирия, Афганистан, Йемен и така нататък.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 11 яну 2016 00:55

HoUs4oOL написа:
irradeum написа:Пак не си в час ! НАТО си има ресурсите, китайците ги нямат.За това ти подсказах , но явно не внимаваш. :)

Какво да внимавам, аз ти казвам, че ми разби плановете за живота, той ми говори, че не внимавам, вземи ми отговори на въпросите.
На натото не му трябват ресурс, това е евроатлантическа структура, имаща за цел да помага на хората по света, вярвам, че ще помогнат и на Русия, абсолютно безвъзмездно, така както го направиха в Ирак, Либия, Алжир, Тунис, Сирия, Афганистан, Йемен и така нататък.

Ако остане нещо от т.нар. Рассея след Хуйлото , със сигурност ще пратят хуманитарна помощ или Червен кръст и Червен полумесец за малкото останали трезвени поданици.
:) :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: 72 години от бомбардировки над София

Мнениеот diplomat » 11 яну 2016 00:59

irradeum написа:Съгласен съм!Позор е паметника на летците от Америка. Факт! Нао хайде стига чуждопоклонничество. Ако бяха руснаци оправдано ли било? Защо в София и Провдив най големите монументи са на армия - окупатор , а на Левски примерно паметниците са невзлачни В ПЪТИ спрямо горепосочените паметници на армия окупатор. Да американците ни бомбардират и правят сума ти глупости. Но помним Списаревски, дето им скача и въобще не му пука за въздушното им превъзходство. Но когато Съветите ни обявяват война безпричинно на 6л09. има български офи;ери, които отказват да предадат оръжието си. Защо те са ПРЕДАТЕЛИ и за тях не се чува нищо в последствие. Според мен те са не по малко достойни от Списаревски.

И аз съм съгласен с теб! ;)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 яну 2016 01:01

diplomat написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
Alkonost написа:Януари определено е съдбовен месец в историята на София!

На 4 януари руските войски освобождават града, спасявайки го от опожарявне, а населението му - от съдбата на изкланите старозагорци.

На 10 януари, но след повече от половин век англо-съединеноамериканощатските изверги явно правят опит да поправят грешката на османлиите.

Всъщност големи заслуги София да не бъде опожарена имат двама западни дипломати, които подкокоросват и представители на други държави да ги подкрепят. Инак турците са се гласели да се изтеглят от града и да го подпалят преди руснаците въобще да се доберат до него.

Сега ще те набедят за соросоид. ;) Въобще, тука дебати и конструктивни диалози не се приемат. Да си знаеш за в бъдеще. :)

Ако щат да ме набедят за таен агент на чудните извънземни Кхринга от планетата Гхранктх. Веднага паля 1 цигара, пийвам от кафето и след 30 секунди информацията за това е скатана някъде сред дребните детайли.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 яну 2016 01:08

messi.fan написа:
sin4ec написа:
BETEPOK написа:От всички документи дотук ставя ясно, че идеята за бомбардировките е руска, цялата логистика - също! Просто са използвали Англия и САЩ като маша.

Абсолютно!

А летците са били китайци. :lol:

И са били насочвани с махане и викове от български комунисти.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 яну 2016 01:11

Абе...какви руснаци намесва тоя болен мозък? Аз казвам, че американците са терористи и убийци, които изтребват цивилни наред с бомбардировки! Доказани военнопрестъпници и терористи, които без скрупули и БЕЗ ВОЕННА цел са бомбардирали София! За бомбардиране на цивилни например в Нюрнберг са обесили много германски генерали! Кой американски ИЗРОД и сатанинско ГОВЕДО е бил обесен за въздушния тероризъм над София и унищожаването на над 4000 души, жени, деца и разрушаването на хиляди домове? Поне извиниха ли се тези изроди? Къде ми намесваш ти руснаците тука не ми е ясно? Каква връзка имат таваришите ти тука? Кво ме интересува те колко са изтрепали във ВСВ? ВЪПРОСА ТУКА Е ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НАД ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ, което е абсурдно, брутално и нечовешко ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, пресъпление срещу човечеството. ПЛЮЯ НА ПАМЕТТА на тези изроди закопани там, плюя на паметта на онзи инвалидизиран ИЗРОД Рузвелт и на всяко амриканско говедо издавало заповеди за бомбардировки или летяло и хвърляло бомби над България. Плюя и на хората допуснали този паметник на терористи и убийци тука. Това не е война, да бяха хвърляли бомби по Българската армия - да, но срещу цивилни граждани? ТОВА НЕ! Говеда долни, кравари :evil:
Последна промяна от ShooterMan на 11 яну 2016 01:17, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 яну 2016 01:11

irradeum написа:Ако остане нещо от т.нар. Рассея след Хуйлото , със сигурност ще пратят хуманитарна помощ или Червен кръст и Червен полумесец за малкото останали трезвени поданици.

Айде ново 20, ако останело нещо, само не ми казвай, че е възможно новоизлюпените държави да се подпукат с ядрено оръжие?
Тогава искам Китай да анексира Уралската държава, а дано!
Т'ва червен полумесец какво е, да не би да намекваш, че султан Реджеб Таип Ердоган ще се възползва от международната суматоха и ще възстанови Османската Империя и ще пусне тази нова организация, за да може малко да се реабилитира, помагайки на бедстващите народи на бившата Руска Федерация?
Ами ако Ердо реши да върне и Крим в Османската Империя, използвайки възможността, че благодарение на териториите на бившата българска държава е на само 400 километра от полуострова?
Предполагам, че Крим ще се върне в Украйна, която вече ще е част от натото и ЕС, но все пак Османската Империя също ще е част от евроатлантическия пакт, чия страна ще избере натото или ще изключи Османската Империя от структурите, което пък би обяснило, защо султана изпраща помощ от Червен полумесец, а може би това е ход, за да спечели доверието на новата Севернокавказква държава, голяма лисица е тоя Ердоган, между другото той може би ще присъедини и Грузия към Османската Империя, все пак има грузинска кръв, а добавяйки и Севернокавказката държава, става страшно.
Ооооооооооооооо, сега излиза нов проблем, как ще стоят нещата с паспортите в новата Османска Империя, ще признават ли двойно гражданство, Ердо бара с твърда ръка и според мен няма да има, а според теб?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 11 яну 2016 01:15

ShooterMan написа:Абе...какви руснаци намесва тоя болен мозък? Аз казвам, че американците са терористи и убийци, които изтребват цивилни наред с бомбардировки! Доказани военнопрестъпници и терористи, които без скрупули и БЕЗ ВОЕННА цел са бомбардирали София! За бомбардиране на цивилни например в Нюрнберг са обесили много германски генерали! Кой американски ИЗРОД и сатанинско ГОВЕДО е бил обесен за въздушния тероризъм над София и унищожаването на над 4000 души, жени, деца и разрушаването на хиляди домове? Поне извиниха ли се тези изроди? Къде ми намесваш ти руснаците тука не ми е ясно? Каква връзка имат таваришите ти тука? Кво ме интересува те колко са изтрепали във ВСВ? ВЪПРОСА ТУКА Е ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НАД ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ, което е абсурдно, брутално и нечовешко ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, пресъпление срещу човечеството. ПЛЮЯ НА ПАМЕТТА на тези изроди закопани там, плюя на паметта на онзи инвалидизиран ИЗРОД Рузвел и на всяко амриканско говедо издавало заповеди за бомбардировки или летяло и хвърляло бомби над България. Плюя и на хората допуснали този паметник на терористи и убийци тука. Това не е война, да бяха хвърляли бомби по Българската армия - да, но срещу цивилни граждани? ТОВА НЕ! Говеда долни, кравари :evil:

за шепа рубли праим чудеса-Атака ООД
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

messi.fan

Мнениеот messi.fan » 11 яну 2016 01:19

ShooterMan написа:Абе...какви руснаци намесва тоя болен мозък? Аз казвам, че американците са терористи и убийци, които изтребват цивилни наред с бомбардировки! Доказани военнопрестъпници и терористи, които без скрупули и БЕЗ ВОЕННА цел са бомбардирали София! За бомбардиране на цивилни например в Нюрнберг са обесили много германски генерали! Кой американски ИЗРОД и сатанинско ГОВЕДО е бил обесен за въздушния тероризъм над София и унищожаването на над 4000 души, жени, деца и разрушаването на хиляди домове? Поне извиниха ли се тези изроди? Къде ми намесваш ти руснаците тука не ми е ясно? Каква връзка имат таваришите ти тука? Кво ме интересува те колко са изтрепали във ВСВ? ВЪПРОСА ТУКА Е ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НАД ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ, което е абсурдно, брутално и нечовешко ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, пресъпление срещу човечеството. ПЛЮЯ НА ПАМЕТТА на тези изроди закопани там, плюя на паметта на онзи инвалидизиран ИЗРОД Рузвелт и на всяко амриканско говедо издавало заповеди за бомбардировки или летяло и хвърляло бомби над България. Плюя и на хората допуснали този паметник на терористи и убийци тука. Това не е война, да бяха хвърляли бомби по Българската армия - да, но срещу цивилни граждани? ТОВА НЕ! Говеда долни, кравари :evil:

Прав си. А как би коментирал факта, че някой е променил заглавието на темата ми ? :roll: Някой доста удобно е изрязал кой е бомбардирал София преди 72 години. Цензура може би ? :roll:

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 11 яну 2016 01:21

HoUs4oOL написа:
irradeum написа:Ако остане нещо от т.нар. Рассея след Хуйлото , със сигурност ще пратят хуманитарна помощ или Червен кръст и Червен полумесец за малкото останали трезвени поданици.

Айде ново 20, ако останело нещо, само не ми казвай, че е възможно новоизлюпените държави да се подпукат с ядрено оръжие?
Тогава искам Китай да анексира Уралската държава, а дано!
Т'ва червен полумесец какво е, да не би да намекваш, че султан Реджеб Таип Ердоган ще се възползва от международната суматоха и ще възстанови Османската Империя и ще пусне тази нова организация, за да може малко да се реабилитира, помагайки на бедстващите народи на бившата Руска Федерация?
Ами ако Ердо реши да върне и Крим в Османската Империя, използвайки възможността, че благодарение на териториите на бившата българска държава е на само 400 километра от полуострова?
Предполагам, че Крим ще се върне в Украйна, която вече ще е част от натото и ЕС, но все пак Османската Империя също ще е част от евроатлантическия пакт, чия страна ще избере натото или ще изключи Османската Империя от структурите, което пък би обяснило, защо султана изпраща помощ от Червен полумесец, а може би това е ход, за да спечели доверието на новата Севернокавказква държава, голяма лисица е тоя Ердоган, между другото той може би ще присъедини и Грузия към Османската Империя, все пак има грузинска кръв, а добавяйки и Севернокавказката държава, става страшно.
Ооооооооооооооо, сега излиза нов проблем, как ще стоят нещата с паспортите в новата Османска Империя, ще признават ли двойно гражданство, Ердо бара с твърда ръка и според мен няма да има, а според теб?

Превъзбуден си. Ще го отдам на енергийините напитки в неделя вечер. Или по скоро със злоупотребата им.Опитах се да ти обясня "Bona fide",но не ме разбра.Жалко!..

Върни се в “Свободна зона”