irradeum написа:Питай китайския посланник.Той е в компетенцията там. Аз живея в БЪЛГАРИЯ и ме боли фара за разни бивши имрерии.
Ама не ми отговаряй така троснато, щото в момента ми разбиваш плановете и мечтите на пух и прах.
Питам те като човек, коя област ще е приемника на сегашната Федерация, защото ме съмнява, че ще се разпадне на сегашните Федерални Окръзи, защото те са много общи, кажи ми, питам те като човек, на какво ще се разпадне, на области ли, на републики ли, на федерални окръзи ли, какво ще стане с Москва и Петербург, като са с федерално значение, самостоятелни ли ще си останат или разделението и конституцията на РФ отпада окончателно и всеки сам ще се спасява.
Казах ти, че ме интересува конкретно Свердловската област или Уралския Федерален окръг, той граничи със Сибирския, който ще бъде част от Китай, тоест евентуалната Уралска държава ще граничи с Китай, кой ми гарантира, че китайците няма да влязат и да я анексират, кажи, че имам роднини там.
И ако приемем, че Уралската държава признава двойно гражданство, след евентуалната китайска анексия как ще процедираме, могат ли да ме разстрелят, че съм с двойно гражданство, защото не може хем руско(вече уралско), хем китайско, китайците нямат двойно гражданство ще има ли някакви привилегии за уралските граждани, ама аз ще имам пък двойно, българско и уралско, тряя да ги скъсам тия паспорти и да взема китайски, нали?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]